2010 Haziran Anneleri buradan devam ediyor!

• Konu Sahibi Konu Sahibi daemon
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi

kıyamaaaammm aslında senin ki dokundurtmuyodu di mi ben getiriyim size benim oğlan bi öğrensin bi daha böyle olmasın delikafadulden
şimdi uyudu hiç kıpırdamıyorum bile. telefonla bile konuşsam bağıra bağıra geliyo yanıma

benim kedi namusuyla oturuyor artık. o da şimdi uyuyor yanımda çamaşır asacağım asamıyorum korkudan.

naber archiimim nasilsin?minigin nasil?
archimim,benim de kedim vardi.kisirlastirdik onu.ilac aldim ben yemegine kattim.oylece de sakinlesti :)))
Leyla canım napıyosun iyimisn kızın nasıl nasıl gidiyor hamişlik olumunekankayizsmile

canim iyiyim sen nasilsin?kizimiz nasil?

naber archiimim nasilsin?minigin nasil?
archimim,benim de kedim vardi.kisirlastirdik onu.ilac aldim ben yemegine kattim.oylece de sakinlesti :)))

canim iyiyim sen nasilsin?kizimiz nasil?

iyiyim canım miniğimde iyidir herhalde . bu cumartesi göreceğim onu çok sabırsızlanıyorum
ben kedimi ilaçla değil ameliyatla kısırlaştırdım. ilaç verilince bir süreliğine sesleri kesiliyor. ameliyat olduğu ilk gün çok üzüldüm ama şimdi kafam rahat kedimde rahat. artık kuduramıyor :jeyyar:

benim de cumartesi gitmem gerek ama sinavim var.20 haftam dolsun da oyle gitmek istiyorum.biuyudugunu gormek istiyorum aslnda onun icin gec gitmeyi karara aldim biraz bilmiyorumkismile
ben ilac vermistim sonrasinda da rahatti hic kudurmadi :)))

benim de cumartesi gitmem gerek ama sinavim var.20 haftam dolsun da oyle gitmek istiyorum.biuyudugunu gormek istiyorum aslnda onun icin gec gitmeyi karara aldim biraz bilmiyorumkismile
ben ilac vermistim sonrasinda da rahatti hic kudurmadi :)))

ben 20. haftamı beklesem çatlarım herhalde a.s
1 aydır görmüyorum nasıl merak ediyorum ne yapıyor diye. bu aralar karnımda çok büyümedi. sanki bebeğimde büyümedi gibi düşünüyorum

iyim vala nasıl olayım hep aynı oturuyorum bi yandanda bişeyler yiyorum :)

aksamlari esinle yuruyuse cik cok iyi geliyo valla.
biz esimle havalar musait olunca cikiyoruz.tavsiye ederim canim.

haaa bi de kizlar beni de face-e ekleyin ismim Gulnar. Cerenin face-de varim,bulursunuz orda ismimi :))

Son düzenleme:
aksamlari esinler yuruyuse cik cok iyi geliyo valla.
biz esimle havalar musait olunca cikiyoruz.tavsiye ederim canim.

haaa bi de kizlar beni de face-e ekleyin ismim Gulnar. Cerenin face-de varim,bulursunuz orda ismimi :))

ekleyim canım gulnar soy ismin ne care ne demk anlamadım tam orayı

Hosbulduk kızlar saolun ıyıyım sızlerden ne var ne yok

leyla bulamadım faceden tam ad soyad yazarsan tabi eklememi istersen ekleyim seni faceden ttalım

kızlar selammlar çok hastayımm birazdan çıkıcam napıolar diye bi girim dedimm nasılsınız keyifler nasıl

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…