- Konu Sahibi daemon
-
- #29.941
Canım İnşallah değişmez kırk kişiden birinin başına gelir heralde böyle birşey bu da beni buldu kader hayırlısı buymuş:)Oğluş geliyor yani kızını bizden uzak tut:jeyyar:delikafadulden
ayy yazık kız. benden sana tavsiye bir an önce kısırlaştır. eğer sürekli kızgınlığa girerse allah korusun hormon dengeleri bozuluyor hasta oluyorlar.
hem ona da eziyet böyle ağlaması. benim kızı kısırlaştırdım mecburen yoksa kapılarda ağlıyordu koca diye :roflol:
benim kedi namusuyla oturuyor artık. o da şimdi uyuyor yanımda çamaşır asacağım asamıyorum korkudan.
naber archiimim nasilsin?minigin nasil?ayy yazık kız. benden sana tavsiye bir an önce kısırlaştır. eğer sürekli kızgınlığa girerse allah korusun hormon dengeleri bozuluyor hasta oluyorlar.
hem ona da eziyet böyle ağlaması. benim kızı kısırlaştırdım mecburen yoksa kapılarda ağlıyordu koca diye :roflol:
Leyla canım napıyosun iyimisn kızın nasıl nasıl gidiyor hamişlik olumunekankayizsmile
naber archiimim nasilsin?minigin nasil?
archimim,benim de kedim vardi.kisirlastirdik onu.ilac aldim ben yemegine kattim.oylece de sakinlesti :)))
canim iyiyim sen nasilsin?kizimiz nasil?
iyiyim canım miniğimde iyidir herhalde . bu cumartesi göreceğim onu çok sabırsızlanıyorum
ben kedimi ilaçla değil ameliyatla kısırlaştırdım. ilaç verilince bir süreliğine sesleri kesiliyor. ameliyat olduğu ilk gün çok üzüldüm ama şimdi kafam rahat kedimde rahat. artık kuduramıyor :jeyyar:
benim de cumartesi gitmem gerek ama sinavim var.20 haftam dolsun da oyle gitmek istiyorum.biuyudugunu gormek istiyorum aslnda onun icin gec gitmeyi karara aldim biraz bilmiyorumkismile
ben ilac vermistim sonrasinda da rahatti hic kudurmadi :)))
iyim vala nasıl olayım hep aynı oturuyorum bi yandanda bişeyler yiyorum :)
aksamlari esinler yuruyuse cik cok iyi geliyo valla.
biz esimle havalar musait olunca cikiyoruz.tavsiye ederim canim.
haaa bi de kizlar beni de face-e ekleyin ismim Gulnar. Cerenin face-de varim,bulursunuz orda ismimi :))
hu hucukkk
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?