2010 Haziran Anneleri buradan devam ediyor!

• Konu Sahibi Konu Sahibi daemon
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
aksamlari esinle yuruyuse cik cok iyi geliyo valla.
biz esimle havalar musait olunca cikiyoruz.tavsiye ederim canim.

haaa bi de kizlar beni de face-e ekleyin ismim Gulnar. Cerenin face-de varim,bulursunuz orda ismimi :))

ekledim seni şimdi.
ben senin gerçek adını leyla sanıyordum boshayallersmile

kızlar selammlar çok hastayımm birazdan çıkıcam napıolar diye bi girim dedimm nasılsınız keyifler nasıl

geçmiş olsun neyin var. bende grip oldum şu anda hapşırmakla meşgulum.
bol karabiberli tavuk suyuna çorba içtim iyi geldi biraz. gripsen tavsiye ederim.

DİlekÇİm ne haber nasılsın bebİŞ nasıl

iyim canım napim bebiş büyütüyorum :) beşik bakınıyrum çok erkenmi başladım
bilmiyrum ama karyola beşikmi normal beşikmi kararsız kaldım bebişi
sorarsan iyi maşallah teyzesi kıpır kıpır bişeyler yapıyor içerde sen nasılsın bebeğin
nasıl canım

geçmiş olsun neyin var. bende grip oldum şu anda hapşırmakla meşgulum.
bol karabiberli tavuk suyuna çorba içtim iyi geldi biraz. gripsen tavsiye ederim.

sağol canımm benimm ya yaparım yeterki gecsin bide mide bulantısı yoğun bir şekilde gene başladı mafoldumben

gecen hafta griptim gene yakalandım mafoldumben offf

hoşğeldin canım ah be canım yeniden nasıl yaklandın neden dikkt etmiyosun
bol bol ıhlamur iç limonlu başka türlü geçmiyor kendimden biliyorum
geçmiş olsun birilerindenmi geçiyor sana böle devamlı ya hiç olmada ağızlık al
tak be canım bünyen zayıf demekki

sağol canımm benimm ya yaparım yeterki gecsin bide mide bulantısı yoğun bir şekilde gene başladı mafoldumben

bende kendimi 3 gündür limonla portakala vurdum, zaten çok yiyordum hasta olunca daha çok yedim.
şimdi yavaş yavaş atmaya başladım hastalığı. ilaç da alamayınca iyileşmek zor oluyor.

kuşum benim kadar ıhlamur içenn akannehir gecen gri,bimde acayip derecede içtim şimdi gene içiyorum hadi gribi geçtim mide bulantıları gene başladı acayip yoğun hemde akşam üstü kusmaktan oturamadım hamladım resmen eyvahedigeldismile

İyiyim canım bende Allah a şükür benim kızımda kıpğır kıpır artık iyice hareketleri belirginleşti geceleri daha çok hareket ediyo erken değil bence beşik için bakınmak iyi olur fikir edinmiş olursun bizimkini ananesi alacak ta ben de kararsızım bebek odası alayım diyorum da memur olduğumuz için sürekli taşınıcaz bakalım hayırlısı...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…