2010 Haziran Anneleri buradan devam ediyor!

• Konu Sahibi Konu Sahibi daemon
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
ekledim seni şimdi.
ben senin gerçek adını leyla sanıyordum boshayallersmile
onayladim tamam canim.gercek adim oburu face-de olan:)))
kızlar selammlar çok hastayımm birazdan çıkıcam napıolar diye bi girim dedimm nasılsınız keyifler nasıl

selam canim gecmis olsun yaaaa cok uzuldum,kendine iyi bak bol bol dinlen yaaaa offf nerden kaptin sen gribi evde otura otura beyzos?

bende kendimi 3 gündür limonla portakala vurdum, zaten çok yiyordum hasta olunca daha çok yedim.
şimdi yavaş yavaş atmaya başladım hastalığı. ilaç da alamayınca iyileşmek zor oluyor.

bende az önce baya yedimm portakal inşalalh geçer ohaoldumsmile

onayladim tamam canim.gercek adim oburu face-de olan:)))

selam canim gecmis olsun yaaaa cok uzuldum,kendine iyi bak bol bol dinlen yaaaa offf nerden kaptin sen gribi evde otura otura beyzos?

ya leyla ben ekleyemedim tekrar sölermisin Gulnarı anladımda sonrasını anlamadım

selam canim gecmis olsun yaaaa cok uzuldum,kendine iyi bak bol bol dinlen yaaaa offf nerden kaptin sen gribi evde otura otura beyzos?[/QUOTE]

ayy hemde bu 2. oluşum biliyormusun offf bu cuma gittik ya hastaneye ordan kapmış olabilirm hava tatlıydı biraz gezdikk mafoldumben

ala ala neden başladı acaba kusmak olsun için temizlenir bak zencefil çok iyi
geliyormuş canım dene bi mide buşantısı için

kızlar cevaplarınızı daha yeni okuyorum pardon ya nerde nerde bakıyodum bi arka sayfada kalmış

ya ben şimdi otomatik sallanan ufak beşikler var onları düşnüyorum bakalım
dondinimi neymiş garip bi ism var

kızlar ben kaçtım hepinizi öpüyorum görüşürüz iyi geceler....

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…