2010 Haziran Anneleri buradan devam ediyor!

• Konu Sahibi Konu Sahibi daemon
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
kızlar bende kaçtım hepinize iyi geceler.
öpüldünüz .

bu arada 3000. sayfaya gelmişiz vay bee

slm kızlar öksürük mahfediyo beni yarın günüm var pasta börek yaptım kocam sabaha yemez inşallah yoruldum çyımı yudumluyorum amma konuşuyonuz kızlar geriye dönüp okusam 1 saat alır heralde yaramaz bişey yoktur umarım

iyi akşamlar güzel anneler
bende kızımın hareketlerini gün geçtikçe hissetmeye başlıyorum
bazen bi yumruk gibi bi yerde duruyor öyle belli oluyorki, bakınca duygulanıyor insan

yarında hematoloji bölümüne gidecem, kadın doğum doktorum düşük kan değerlerimden dolayı gitmemi söyledi, bakalım ilaç verecek mi

herkese ıyı aksamlar :))) esım yok yalnızım böyle kötü oluyo ınsanın canı sıklıo valla face nettı gez gez dur valla

hoşğeldin ttalım hangi tarafta olduğunu anlaman ne güzel ben sadece bazen
çok hafifi tekmeler hissediyorum ama daha nerde duruyor napıyor pek anlamayamıyorum
ya stella sen neden hep çevrımdışı görünüyosun ayarlarından dolayımı

net olarak yerini hissettiğim zamanlar çok sıkışmış oluyorum
sanırım idrar torbası şişince bebiş daha deriye yaklaşıyor, yada bana öyle geliyor :kedi:

çevrimdışı ayarlıyorum canım pro üyelerde öyle bir seçenek var, onu kullanıyorum

evet tuvaletim geldiğinde bende çook hissediyorum rahatsız oluyo tabi hanımefendi
kaydirigubbakcemile3

neden zorunlu bişiymi facebook kaydirigubbakcemile3 bana gereksiz geliyo bana kadınlar kulübü kadar tad veren site yok :enbuyukkk: :enbuyukkk:

değil tabikide ama resim anlamdında paylaşım güzel oluyor öle alanlarda belki eşin izin vermiyordur dinirim ondan sordum aklinialirimsmile

değil tabikide ama resim anlamdında paylaşım güzel oluyor öle alanlarda belki eşin izin vermiyordur dinirim ondan sordum aklinialirimsmile

amann onu sallayan kim kaydirigubbakcemile3 ya etrafımda baya kişide var yok video seyretmeymiş yok yorum yazmaymış ay valla sarmıyoo sonra gereksiz kişiler seni ekliyoo sen resim koymasan bile ben istemiyorum açıkçası msnime bile çok sık girmiorum nete girdimmi adres kadınlar kulübü :lepi:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…