kıyamam :gitme:
Hiç mi :1shok:
ay şaka maka bende 18 haftalık olmuşumm ya hazitrana ne kaldı şurda kızlar valla alcaz miniklerimizi kollarımıza inşallah :sm_cool:
Slm kislar nasilsiniz bakalim gecmise hic göz atmadim ben okuyana kadar kimse kalmicak cunki sırnaşık şey
Bebislerinizin isimlerine karar verdinizmi kizlar ben onur dusunuyodum ama Yurtdisinda yasadigim icin söylemesi zor olur diye esim istemiyo simdide bende cok kararsiz kaldim isim konusunda.
Erkek isimleri hakkinda yardimci olun lufen banaa boshayallersmile
selamlar kızlar neler yapıoysunuz bakem ben bugün az daha bayılıyodum yani zor topladım kendimi şimdide başım agrıyo felaketakannehir
Slm kislar nasilsiniz bakalim gecmise hic göz atmadim ben okuyana kadar kimse kalmicak cunki sırnaşık şey
Bebislerinizin isimlerine karar verdinizmi kizlar ben onur dusunuyodum ama Yurtdisinda yasadigim icin söylemesi zor olur diye esim istemiyo simdide bende cok kararsiz kaldim isim konusunda.
Erkek isimleri hakkinda yardimci olun lufen banaa boshayallersmile
ayy dinirimmm heyecanlandımm kuzumuu koklamak istiyorumm ama 40. haftaya daha çok var mafoldumben nasıl beklicezz ablamdan biliyorum son ay geçmiyoo :sinifsinif: doğar doğmazz kertcez tamammı kız dinir delikafadulden
poyraz nasıl ,* ?
evet dılekcım elım hep karnımda özellıkle yatarken
hıssetmeye calıyom ama olmuyo anlayamıyorum
ben günlük ıkı bardak falan süt ıcıyorum malum oda
gaz yapıyor hep gaz hıssedıyom sankı
sagol canım kahvaltı etmeden kursa gittim kan şekerim düştü herhalde berattada bir kere öyle olmuştım berat dedimde çok kavga ediyoruz hiç olmıycak şeylere aglıyo çok üzüyo beni benimde sabrım yok uruyorum bu aralar çocuguma ya sonra o kadar üzülüyorumki nasıl yencem ben bu çocugun inadınıbilmiyorumkismileamann yarabbii ay kuşumm dikkat ett kıyamam
hehehheeheh tamam dinirim şaka niyetine dedim geçen eşime
bak kızmıza talip var bende verdim dedim ayyyyy şakasını bile yaptırmıyo
daha doğmadan napçezz bilmem neyse ikna ederiz düğüne kadar aklinialirimsmile
aslında zaman çabuk geçiyor canım daha dün 1 aylıktık baksana nerdeyse 5 aylık
olucaz ama dediğin doğru son ay geçmiyormış düşünsene ne heyecanlı gece gündüz
beklicez sonra o gür sesi ile ağlaya ağlaya doğucak ALLAHIN izni ile :ecrin_bebek:
anlamları ne bunların canım ona göre yorum yapıyım ben kendi adıma:hulya:Canim en iyisi ben favori isimleri yazim kafamdaki onlarin arasindan secelim.
UTKU
ARDA
KAYRA
EREN
Sizce hangisi guzel?
Ya bide anlet falan yapiyolar isim icin onu nasi yapicaz bende yapim bari bi isim anketi yerimseniben
hoşgeldin kuşum a.s.
erkek isim olarak önerceğim:doruk,efe,kaan,buğra,berk,ömer,kayra,
Canim en iyisi ben favori isimleri yazim kafamdaki onlarin arasindan secelim.
UTKU
ARDA
KAYRA
EREN
Sizce hangisi guzel?
Ya bide anlet falan yapiyolar isim icin onu nasi yapicaz bende yapim bari bi isim anketi yerimseniben
gaz değildir oo bebiştir bebişşşşşşşşş kaydirigubbakcemile3 genelde
ilk hamilelikte hissediyormuş senin ilk gebelikmi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?