2010 Haziran Anneleri buradan devam ediyor!

• Konu Sahibi Konu Sahibi daemon
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
Slm kislar nasilsiniz bakalim gecmise hic göz atmadim ben okuyana kadar kimse kalmicak cunki sırnaşık şey

Bebislerinizin isimlerine karar verdinizmi kizlar ben onur dusunuyodum ama Yurtdisinda yasadigim icin söylemesi zor olur diye esim istemiyo simdide bende cok kararsiz kaldim isim konusunda.
Erkek isimleri hakkinda yardimci olun lufen banaa boshayallersmile

ay şaka maka bende 18 haftalık olmuşumm ya hazitrana ne kaldı şurda kızlar valla alcaz miniklerimizi kollarımıza inşallah :sm_cool:

haklısınn asyamm yaa sıkıcı olmazmı bende tek olmayı sevmiyorum hele hamile olduktan sonra

selamlar kızlar neler yapıoysunuz bakem ben bugün az daha bayılıyodum yani zor topladım kendimi şimdide başım agrıyo felaketakannehir

ay şaka maka bende 18 haftalık olmuşumm ya hazitrana ne kaldı şurda kızlar valla alcaz miniklerimizi kollarımıza inşallah :sm_cool:

ayy dinirimmm heyecanlandımm kuzumuu koklamak istiyorumm ama 40. haftaya daha çok var mafoldumben nasıl beklicezz ablamdan biliyorum son ay geçmiyoo :sinifsinif: doğar doğmazz kertcez tamammı kız dinir delikafadulden

poyraz nasıl ,* ?

hoşgeldin kuşum a.s.
erkek isim olarak önerceğim:doruk,efe,kaan,buğra,berk,ömer,kayra,

ayy dinirimmm heyecanlandımm kuzumuu koklamak istiyorumm ama 40. haftaya daha çok var mafoldumben nasıl beklicezz ablamdan biliyorum son ay geçmiyoo :sinifsinif: doğar doğmazz kertcez tamammı kız dinir delikafadulden

hehehheeheh tamam dinirim şaka niyetine dedim geçen eşime
bak kızmıza talip var bende verdim dedim ayyyyy şakasını bile yaptırmıyo
daha doğmadan napçezz bilmem neyse ikna ederiz düğüne kadar aklinialirimsmile
aslında zaman çabuk geçiyor canım daha dün 1 aylıktık baksana nerdeyse 5 aylık
olucaz ama dediğin doğru son ay geçmiyormış düşünsene ne heyecanlı gece gündüz
beklicez sonra o gür sesi ile ağlaya ağlaya doğucak ALLAHIN izni ile :ecrin_bebek:

poyraz nasıl ,* ?

Canim en iyisi ben favori isimleri yazim kafamdaki onlarin arasindan secelim.

UTKU
ARDA
KAYRA
EREN

Sizce hangisi guzel?
Ya bide anlet falan yapiyolar isim icin onu nasi yapicaz bende yapim bari bi isim anketi yerimseniben

evet dılekcım elım hep karnımda özellıkle yatarken
hıssetmeye calıyom ama olmuyo anlayamıyorum
ben günlük ıkı bardak falan süt ıcıyorum malum oda
gaz yapıyor hep gaz hıssedıyom sankı

gaz değildir oo bebiştir bebişşşşşşşşş kaydirigubbakcemile3 genelde
ilk hamilelikte hissediyormuş senin ilk gebelikmi

amann yarabbii ay kuşumm dikkat ett kıyamam
sagol canım kahvaltı etmeden kursa gittim kan şekerim düştü herhalde berattada bir kere öyle olmuştım berat dedimde çok kavga ediyoruz hiç olmıycak şeylere aglıyo çok üzüyo beni benimde sabrım yok uruyorum bu aralar çocuguma ya sonra o kadar üzülüyorumki nasıl yencem ben bu çocugun inadınıbilmiyorumkismile

oğlumun kayınbabasıda kıskançmış canımmm kaydirigubbakcemile3 evet canım yaa çok istiyorumm bir an önce gelmesini :dance:

UTKU
ARDA
KAYRA
EREN

Sizce hangisi guzel?
Ya bide anlet falan yapiyolar isim icin onu nasi yapicaz bende yapim bari bi isim anketi yerimseniben
anlamları ne bunların canım ona göre yorum yapıyım ben kendi adıma:hulya:

hoşgeldin kuşum a.s.
erkek isim olarak önerceğim:doruk,efe,kaan,buğra,berk,ömer,kayra,

Hosbulduk canim ...

Isimler hepsi birbirinden guzel ama yurtdisinda yasamanin dezavantajlarindan biri iste yabancilar her ismi söyleyemiyo cok komik hale getiriyolar isimlerii lmaz:

Senin oglusun ismi ayaz olucak dimi cok guzel isim canim ismiyle yasasin insallah.
Bu gidisle ben dogum yapana kadar karar veremicem ben beginiyorum esim begenmiyo o begeniyo ben begenmiyorum yaaaaaaaa:jeyyar:

UTKU
ARDA
KAYRA
EREN

Sizce hangisi guzel?

yaa hepsi güzel aslında ama ereni boşver kaydirigubbakcemile3

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…