2010 Haziran Anneleri buradan devam ediyor!

• Konu Sahibi Konu Sahibi daemon
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
Canim en iyisi ben favori isimleri yazim kafamdaki onlarin arasindan secelim.

UTKU
ARDA
KAYRA
EREN

Sizce hangisi guzel?
Ya bide anlet falan yapiyolar isim icin onu nasi yapicaz bende yapim bari bi isim anketi yerimseniben

kayra şimdi herkez kouyor onu eledim
erende eski bi isim
utkuyuda eledim
arda olsun boshayallersmile

bu arada sordun die yorum yapıyorum hee yanlış anlama

ayy kıyamam vurma annesii inşallah uslanır

slm arkadaslar nasilsiniz

hoşgeldin kuşumm a.s.

tatlım istersen beğendiysen ayazı koyabilirsin benim öle takıntılarım yok opuyorumnanaktan

evet arkadasım ilk hamılelıgım ben sımdı bebege gaz muamelesını yapıyorum acaba bilmiyorumkismile

evet biraz öle yapıyosun bak şimdi nasıl ayırt ediveğini söleyim
gaz sancısı gibi sesler geliyor tamamı ardından bomba patlarsa gazdır
bombasız ses varsa bebektir ayy nasıl anlattım ya alemim :roflol:

silaaaaaaaaa sana yazisim kac oldu ama görmüyosun kiz beni

ayy kıyamam vurma annesii inşallah uslanır
deniyorum ama çok gıcık şeyler için saatlerce aglıyo ve çok inat çok bazen duymuyorum aglıyo aglıyo susuyo bugün o agladı ben agladım ondan agrıyo zaten başım bu kadarkafamçokkarıştı

anlamları ne bunların canım ona göre yorum yapıyım ben kendi adıma:hulya:

Haklisin canimm hemen ekliyorum anlamlarini ...

UTKU : Birçok emek ve tehlikelerden sonra ulaşılan, mutlu sonuç, zafer.
EREN : 1. Yetişen, ulaşan, vasıl olan. 2. İyi yetişmiş kişi. 3. Cesur, yiğit adam. 4. Ermiş. 5. Koca, zevc. 6. Kişi, şahıs.
ARDA : 1. Eskiden bazı çavuşların elde tuttukları uzun değnek. 2. İşaret için dikilen değnek. -3. Çıkrıkçı kalemi. 4. Sonra gelen.
KAYRA : Yüksek büyük tutulan ya da sayılan birinden gelen iyilik lütuf, ihsan atıfet, inayet.

evet biraz öle yapıyosun bak şimdi nasıl ayırt ediveğini söleyim
gaz sancısı gibi sesler geliyor tamamı ardından bomba patlarsa gazdır
bombasız ses varsa bebektir ayy nasıl anlattım ya alemim :roflol:

vallahı cok acıklayıcı oldu canım :roflol::roflol: bakalım inş bu gece ayırt ederım

silaaaaaaaaa sana yazisim kac oldu ama görmüyosun kiz beni

Canim cok özür dilerim ya gecmisleri hic okumuyorum gelince böle muhabbetin ortasindan daliveriyorum hemen yoksa gecmisleri okumaktan muhabbete zaman kalmiyo bayanssulusmile

Nasilsin canim bebis nasillll :ecrin_bebek:

kayra güzelmiş mana olarak isim çok önemli bizden ismi için hesap sorcak bana nasıl bi isim koydunuz diye o yüzden dikkat etmek lazım dogrusu oda yurtdışında zor ama alışırlar artıkyerimseniben

deniyorum ama çok gıcık şeyler için saatlerce aglıyo ve çok inat çok bazen duymuyorum aglıyo aglıyo susuyo bugün o agladı ben agladım ondan agrıyo zaten başım bu kadarkafamçokkarıştı

kıyamam ben onaa

sendemi ay bende sana kıyamam bol bol vitamin al canım benim öksürüğüm haa geçmedi

evet canım limonlu ıhlamur içiyoırum bol bol daha yeni geçmişti tekrarladı mafoldumben

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…