- Konu Sahibi daemon
-
- #30.041
Canim en iyisi ben favori isimleri yazim kafamdaki onlarin arasindan secelim.
UTKU
ARDA
KAYRA
EREN
Sizce hangisi guzel?
Ya bide anlet falan yapiyolar isim icin onu nasi yapicaz bende yapim bari bi isim anketi yerimseniben
sagol canım kahvaltı etmeden kursa gittim kan şekerim düştü herhalde berattada bir kere öyle olmuştım berat dedimde çok kavga ediyoruz hiç olmıycak şeylere aglıyo çok üzüyo beni benimde sabrım yok uruyorum bu aralar çocuguma ya sonra o kadar üzülüyorumki nasıl yencem ben bu çocugun inadınıbilmiyorumkismile
slm arkadaslar nasilsiniz
Hosbulduk canim ...
Isimler hepsi birbirinden guzel ama yurtdisinda yasamanin dezavantajlarindan biri iste yabancilar her ismi söyleyemiyo cok komik hale getiriyolar isimleriilmaz:
Senin oglusun ismi ayaz olucak dimi cok guzel isim canim ismiyle yasasin insallah.
Bu gidisle ben dogum yapana kadar karar veremicem ben beginiyorum esim begenmiyo o begeniyo ben begenmiyorum yaaaaaaaa:jeyyar:
evet arkadasım ilk hamılelıgım ben sımdı bebege gaz muamelesını yapıyorum acaba bilmiyorumkismile
silaaaaaaaaa sana yazisim kac oldu ama görmüyosun kiz beniHosbulduk canim ...
Isimler hepsi birbirinden guzel ama yurtdisinda yasamanin dezavantajlarindan biri iste yabancilar her ismi söyleyemiyo cok komik hale getiriyolar isimleriilmaz:
Senin oglusun ismi ayaz olucak dimi cok guzel isim canim ismiyle yasasin insallah.
Bu gidisle ben dogum yapana kadar karar veremicem ben beginiyorum esim begenmiyo o begeniyo ben begenmiyorum yaaaaaaaa:jeyyar:
hosbulduk canim.kac gündür görüsemedik nasilsinhoşgeldin kuşumm a.s.
tatlım istersen beğendiysen ayazı koyabilirsin benim öle takıntılarım yok opuyorumnanaktan
deniyorum ama çok gıcık şeyler için saatlerce aglıyo ve çok inat çok bazen duymuyorum aglıyo aglıyo susuyo bugün o agladı ben agladım ondan agrıyo zaten başım bu kadarkafamçokkarıştıayy kıyamam vurma annesii inşallah uslanır
anlamları ne bunların canım ona göre yorum yapıyım ben kendi adıma:hulya:
evet biraz öle yapıyosun bak şimdi nasıl ayırt ediveğini söleyim
gaz sancısı gibi sesler geliyor tamamı ardından bomba patlarsa gazdır
bombasız ses varsa bebektir ayy nasıl anlattım ya alemim :roflol:
kanaryaaaaaaaaaaaaa hoşğeldin kız
sendemi ay bende sana kıyamam bol bol vitamin al canım benim öksürüğüm haa geçmedikötüyüm kanaryamm hastayımm grip oldum kusuyorum(((
silaaaaaaaaa sana yazisim kac oldu ama görmüyosun kiz beni
evet biraz öle yapıyosun bak şimdi nasıl ayırt ediveğini söleyim
gaz sancısı gibi sesler geliyor tamamı ardından bomba patlarsa gazdır
bombasız ses varsa bebektir ayy nasıl anlattım ya alemim :roflol:
hosbulduk tatliiiimmmm nasilsinkanaryaaaaaaaaaaaaa hoşğeldin kız
deniyorum ama çok gıcık şeyler için saatlerce aglıyo ve çok inat çok bazen duymuyorum aglıyo aglıyo susuyo bugün o agladı ben agladım ondan agrıyo zaten başım bu kadarkafamçokkarıştı
sendemi ay bende sana kıyamam bol bol vitamin al canım benim öksürüğüm haa geçmedi
ilk hamileliginmi asya rsimdeki kim ben kızın sanmıştımevet arkadasım ilk hamılelıgım ben sımdı bebege gaz muamelesını yapıyorum acaba bilmiyorumkismile
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?