kayra şimdi herkez kouyor onu eledim
erende eski bi isim
utkuyuda eledim
arda olsun boshayallersmile
bu arada sordun die yorum yapıyorum hee yanlış anlama
sagol canim iyiyim.Allaha sükür bebisde iyi.sen nasilsin ya senin bebisin nasil.seninle ayni ülkedeyiz sanirim.bunu yazmistim kac kere ama tam ben yaziyorum bir bakiyorum sen gitmissin.Canim cok özür dilerim ya gecmisleri hic okumuyorum gelince böle muhabbetin ortasindan daliveriyorum hemen yoksa gecmisleri okumaktan muhabbete zaman kalmiyo bayanssulusmile
Nasilsin canim bebis nasillll :ecrin_bebek:
vallahı cok acıklayıcı oldu canım :roflol::roflol: bakalım inş bu gece ayırt ederım
ben tiksindi onlardan bi tek portakal yiyebildim mandalina baya geçti ama:smiley-cool:kıyamam ben onaa
evet canım limonlu ıhlamur içiyoırum bol bol daha yeni geçmişti tekrarladı mafoldumben
kayra güzelmiş mana olarak isim çok önemli bizden ismi için hesap sorcak bana nasıl bi isim koydunuz diye o yüzden dikkat etmek lazım dogrusu oda yurtdışında zor ama alışırlar artıkyerimseniben
ya dilekk sen ne cici kızsın ya bayılıom yanaklarını sıkasım gelio foton çok cici senle iyi anlaşcaz dinir kaynanalık yapmicam kızınaa kaydirigubbakcemile3
benimde iki oglan yandık biz kudururlar kaydirigubbakcemile3büyügü kaç yaşında seninEvet canim bende o yuzden anlami da cok guzel söylemeside kolay bi isim ariyorum ilk oglusumda hic bu kadar zorlanmamistim ya hemen mert olsun dedik mert oldu adi ama ikincide oglan olunca ikinci bi oglan ismi bulmak zor olucak herhalde :bbo:
sagol canim iyiyim.Allaha sükür bebisde iyi.sen nasilsin ya senin bebisin nasil.seninle ayni ülkedeyiz sanirim.bunu yazmistim kac kere ama tam ben yaziyorum bir bakiyorum sen gitmissin.
teşekkür ederim dinirim o senin güzelliğin :kedi:
hosbulduk tatliiiimmmm nasilsin
sıla senindemi iki oglun oluyo benim gibi
gecmis olsun canim ya.hamileykende cok cabuk kapip,zor atlatiliyor.dikkatli ol canim.bol c vitamini depola kendine.ben o yüzden disari adim atamiyorum.bagisiklik sistemim cok direncli aslinda ama hamileyken zayifliyor ya her an grip olucam korkusu var.kötüyüm kanaryamm hastayımm grip oldum kusuyorum(((
sağol şekerim ya kuşum ben çıkayım yatayım çok kötüyüm öpüorumm tatlıı kızınıı ve senii opuyorumnanaktan
benimde iki oglan yandık biz kudururlar kaydirigubbakcemile3büyügü kaç yaşında senin
kızlar ben çıkıyorum hepiniz allaha emanetsinizz bebişlerinizlee
benimde dört yaşını üç ay geçti beşi bitmeden öteki dogacak ben dört yaş olsun dedim ama olmadı kandıramadım eşimi kaydirigubbakcemile3ALLAH yardımcımız olsun ne yapalım büyütcez yaramazlarıgamyoncuiremsuBüyügü 3 yasini yeni doldurdu canim ikinci oglus olana kadar 3 bucuk olucak .
Senin büyügü kac yasinda isimis cok zor cokkkkkkksositososito
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?