2010 Haziran Anneleri buradan devam ediyor!

• Konu Sahibi Konu Sahibi daemon
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
kayra şimdi herkez kouyor onu eledim
erende eski bi isim
utkuyuda eledim
arda olsun boshayallersmile

bu arada sordun die yorum yapıyorum hee yanlış anlama

Yok canim benim niye yanlis anliyayim.Tesekkur ederim fikrini paylastigin icinnn a.s.
Himm demek ardayi hemen not aliyorum canim arda arti 1 oy aldi :lepi:

Canim cok özür dilerim ya gecmisleri hic okumuyorum gelince böle muhabbetin ortasindan daliveriyorum hemen yoksa gecmisleri okumaktan muhabbete zaman kalmiyo bayanssulusmile

Nasilsin canim bebis nasillll :ecrin_bebek:
sagol canim iyiyim.Allaha sükür bebisde iyi.sen nasilsin ya senin bebisin nasil.seninle ayni ülkedeyiz sanirim.bunu yazmistim kac kere ama tam ben yaziyorum bir bakiyorum sen gitmissin.

kayra güzelmiş mana olarak isim çok önemli bizden ismi için hesap sorcak bana nasıl bi isim koydunuz diye o yüzden dikkat etmek lazım dogrusu oda yurtdışında zor ama alışırlar artıkyerimseniben

Evet canim bende o yuzden anlami da cok guzel söylemeside kolay bi isim ariyorum ilk oglusumda hic bu kadar zorlanmamistim ya hemen mert olsun dedik mert oldu adi ama ikincide oglan olunca ikinci bi oglan ismi bulmak zor olucak herhalde :bbo:

Evet canim bende o yuzden anlami da cok guzel söylemeside kolay bi isim ariyorum ilk oglusumda hic bu kadar zorlanmamistim ya hemen mert olsun dedik mert oldu adi ama ikincide oglan olunca ikinci bi oglan ismi bulmak zor olucak herhalde :bbo:
benimde iki oglan yandık biz kudururlar kaydirigubbakcemile3büyügü kaç yaşında senin

sagol canim iyiyim.Allaha sükür bebisde iyi.sen nasilsin ya senin bebisin nasil.seninle ayni ülkedeyiz sanirim.bunu yazmistim kac kere ama tam ben yaziyorum bir bakiyorum sen gitmissin.

Bende bebisimde iyiyiz teyzesi kipir kipiriz hatta artik

Ben Almanyadayim canim sen nerdensin ?

hosbulduk tatliiiimmmm nasilsin

iyimm tatlummm seni sormalı gözükmğyosun ne zmandır canım hasta filan değilsin dimöi ama grip filan olayım deme çok ağır geçiyor girpli lerin yanına yaklaşma sakın ya uzaktam bile olsa kapıyor insan

sıla senindemi iki oglun oluyo benim gibi

Evet canim ikinci oglus geliyo seninde ikinci oglus dimigamyoncuiremsu

Desene sende benim gibisin yaramazlar birken iki oluyo isimiz 2 kat zorlasicak delikafadulden

yok canım benım ilk hamılelıgım resımde benım dayımın kızı ama cok sevıyorum onu

kötüyüm kanaryamm hastayımm grip oldum kusuyorum(((
gecmis olsun canim ya.hamileykende cok cabuk kapip,zor atlatiliyor.dikkatli ol canim.bol c vitamini depola kendine.ben o yüzden disari adim atamiyorum.bagisiklik sistemim cok direncli aslinda ama hamileyken zayifliyor ya her an grip olucam korkusu var.

sağol şekerim ya kuşum ben çıkayım yatayım çok kötüyüm öpüorumm tatlıı kızınıı ve senii opuyorumnanaktan

evet canım senin dinlenmen lazım bol bol aman damadımada iyi bak kaydirigubbakcemile3
bende yatsam iyi olur saat geç oolmuş hadi iyi geceler tatlı rüyalar canım karnının üstünr yatma ezilmesin damadım kaydirigubbakcemile3

benimde iki oglan yandık biz kudururlar kaydirigubbakcemile3büyügü kaç yaşında senin

Büyügü 3 yasini yeni doldurdu canim ikinci oglus olana kadar 3 bucuk olucak .
Senin büyügü kac yasinda isimis cok zor cokkkkkkksositososito

Büyügü 3 yasini yeni doldurdu canim ikinci oglus olana kadar 3 bucuk olucak .
Senin büyügü kac yasinda isimis cok zor cokkkkkkksositososito
benimde dört yaşını üç ay geçti beşi bitmeden öteki dogacak ben dört yaş olsun dedim ama olmadı kandıramadım eşimi kaydirigubbakcemile3ALLAH yardımcımız olsun ne yapalım büyütcez yaramazlarıgamyoncuiremsu

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…