2010 Haziran Anneleri buradan devam ediyor!

• Konu Sahibi Konu Sahibi daemon
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
iyimm tatlummm seni sormalı gözükmğyosun ne zmandır canım hasta filan değilsin dimöi ama grip filan olayım deme çok ağır geçiyor girpli lerin yanına yaklaşma sakın ya uzaktam bile olsa kapıyor insan
canim bir kac gündür erken yatip gece 3 gibi falan kalkiyorum.bir bakiyorum söyle.o yüzden karsilasamadik yani.aslinda bugün nete girmiyecektimde dayanamadim.dün boun agrim vardi felaket.biraz fazla takilayim boynum tutuluyorAllah korusun canim ya cok tirsiyorum valla sorma.cok haklisin hemen kapiliyor.kimseyle fazla sarilmiyor öpüsmüyorum.disari bile cikmiyorum canim insaallah da olmam.sen olmustun sanirim.aman sizde dikkat edin

Sen benden daha sanslisin o zamn 1 yas 1 yastir valla.
Ama ben istedim cok aralari olmamasini zaman gectikce insan daha da tembellesiyor hamilelik konusunda istiyoken ikincide olsunda dukkani kapatalim artik dedimm sırnaşık şey
Hayirlisi olsun canim bizde 2 gelin sahibi olucaz kiz fenami gelinler hizmet eder durur artik bizee :hulya:

ßen qeldimmmmmmmmmmmmmmmm delikafadulden

ne kaynatıonuz bakemmmm boshayallersmile

iyiaksamlar canim bende cikicam biraz sonraopuyorumnanaktan

Kanaryam cevap yazdim sana bu seferde sen beni görmedinsırnaşık şey

Ben Almanyadayim canim sen nerdensin ??

İNŞALLAH canım iyilerle karşılaşalımda bilmem ben çok hizmet ettim kaynanama severimde kendisini bizimkilerde güler yüzlü olurlar ımarım yetre oda tatlı dilli olsunlar oglanlarda evlenince bizi unutmasınlar yetera.s.

çok puding yedm miğdem bulanıoooooooo bilmiyorumkismile:sinifsinif:

maasaallah.bu arada oglu oluyormus gözün ydin canim.Allah anali babali büyütsün.bende almanyadayim canim.

Sagol canim cok tesekkur ederim.
Evet ikinci oglus geliyo seninkinin cinsiyeti neydi canim ?
Allah hepimizinkini Anali babali buyutmeyi nasip etsin insallah ...

bende çıktım kızlar çok midem bulanıyo gene yatıyım bari hadi öptüm herkesi ve bebişleriopuyorumnanaktan

bende dedim ne güzel bi kız bi oglan biz tutturamadık ne şanslı diyodumolumunekankayizsmile

ayy canım ya kısmet bende cok ıstıyorum bır kızm bır oglum olsun :hulya: gamyoncuiremsu
eger öle olursa 3. düşünmem ama hayırlısı tabı opuyorumnanaktan

bende çıktım kızlar çok midem bulanıyo gene yatıyım bari hadi öptüm herkesi ve bebişleriopuyorumnanaktan

Iyi geceler canimm iyi bak ogluslaraa gamyoncuiremsugamyoncuiremsu

hşgeldin ama ben çoıkcam şimdi cinsiyetler isimler ALLAH ne verdiyse kaynatıyoruz canımsositososito

hosgeldin canim.benimde bende cok cokoprens yedim 5 tane:çok üzgünüm:

hoşbuldum kızlar..
napacaz yaf ben bu bulantıyla uyuyamam kii...
yarında arkadaşıma misafirliğe qidicem qözlerim şiş ve bitkin olmak istemiorum..bilmiyorumkismile
acaba zeytin falan yesek tuzlu iyi qelir mi boshayallersmile

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…