- Konu Sahibi daemon
-
- #30.081
canim bir kac gündür erken yatip gece 3 gibi falan kalkiyorum.bir bakiyorum söyle.o yüzden karsilasamadik yani.aslinda bugün nete girmiyecektimde dayanamadim.dün boun agrim vardi felaket.biraz fazla takilayim boynum tutuluyorAllah korusun canim ya cok tirsiyorum valla sorma.cok haklisin hemen kapiliyor.kimseyle fazla sarilmiyor öpüsmüyorum.disari bile cikmiyorum canim insaallah da olmam.sen olmustun sanirim.aman sizde dikkat ediniyimm tatlummm seni sormalı gözükmğyosun ne zmandır canım hasta filan değilsin dimöi ama grip filan olayım deme çok ağır geçiyor girpli lerin yanına yaklaşma sakın ya uzaktam bile olsa kapıyor insan
bende dedim ne güzel bi kız bi oglan biz tutturamadık ne şanslı diyodumolumunekankayizsmileyok canım benım ilk hamılelıgım resımde benım dayımın kızı ama cok sevıyorum onu
grs beyzacim.sen ve bebegin de Allaha emanet olunopuyorumnanaktankızlar ben çıkıyorum hepiniz allaha emanetsinizz bebişlerinizlee
iyiaksamlar canim bende cikicam biraz sonraopuyorumnanaktankızlar bende kaçıyorummmm herkeze iyi akşamlarr
benimde dört yaşını üç ay geçti beşi bitmeden öteki dogacak ben dört yaş olsun dedim ama olmadı kandıramadım eşimi kaydirigubbakcemile3ALLAH yardımcımız olsun ne yapalım büyütcez yaramazlarıgamyoncuiremsu
iyiaksamlar canim bende cikicam biraz sonraopuyorumnanaktan
Bende bebisimde iyiyiz teyzesi kipir kipiriz hatta artik
Ben Almanyadayim canim sen nerdensin ?
İNŞALLAH canım iyilerle karşılaşalımda bilmem ben çok hizmet ettim kaynanama severimde kendisini bizimkilerde güler yüzlü olurlar ımarım yetre oda tatlı dilli olsunlar oglanlarda evlenince bizi unutmasınlar yetera.s.Sen benden daha sanslisin o zamn 1 yas 1 yastir valla.
Ama ben istedim cok aralari olmamasini zaman gectikce insan daha da tembellesiyor hamilelik konusunda istiyoken ikincide olsunda dukkani kapatalim artik dedimm sırnaşık şey
Hayirlisi olsun canim bizde 2 gelin sahibi olucaz kiz fenami gelinler hizmet eder durur artik bizee :hulya:
hşgeldin ama ben çoıkcam şimdi cinsiyetler isimler ALLAH ne verdiyse kaynatıyoruz canımsositosositoßen qeldimmmmmmmmmmmmmmmm delikafadulden
simdi gördüm canim ayni yerdeyiz ne güzel.canim senin niye msj bölümün yok.kendi isteginmiKanaryam cevap yazdim sana bu seferde sen beni görmedinsırnaşık şey
Ben Almanyadayim canim sen nerdensin ??
maasaallah.bu arada oglu oluyormus gözün ydin canim.Allah anali babali büyütsün.bende almanyadayim canim.
simdi gördüm canim ayni yerdeyiz ne güzel.canim senin niye msj bölümün yok.kendi isteginmi
bende dedim ne güzel bi kız bi oglan biz tutturamadık ne şanslı diyodumolumunekankayizsmile
bende çıktım kızlar çok midem bulanıyo gene yatıyım bari hadi öptüm herkesi ve bebişleriopuyorumnanaktan
hosgeldin canim.benimde bende cok cokoprens yedim 5 tane:çok üzgünüm:çok puding yedm miğdem bulanıoooooooo bilmiyorumkismile:sinifsinif:
çok puding yedm miğdem bulanıoooooooo bilmiyorumkismile:sinifsinif:
hşgeldin ama ben çoıkcam şimdi cinsiyetler isimler ALLAH ne verdiyse kaynatıyoruz canımsositososito
hosgeldin canim.benimde bende cok cokoprens yedim 5 tane:çok üzgünüm:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?