amaan cosmo taktığın şeye bak. alacan tabi kilo..
geç bile kalmışsın :roflol:
daha coookkk kilo alacaksın :jeyyar:
o benim kızımın ismi kız :roflol: benim seçimim :roflol:Çok nazenin bi isim kibar hoşş yani harika bi seçimmm Güneşcim alkisalkisalkis
kızlar siz ne kullanıyorsnz ben bebe yagı kullanıyorm ama fazla fayda edecegını sanmıyrmay bıde tıksınıyorm malesf surerken doktor da pregnacase dıye bi krem yazdı 30 tl daha almadm alsmmı almasammı karar veremedım?
şimdi sizin duruldu heralde ben almaya başlarım artık buyuk bir hızlaabende 51 le kaldm 53.5 falan olmştm sanrm
cnm ben diil özge kızına karar vermiş benim oğluşum olcak adınıda ömür koymak ıstıyorum ama kararsızımmm aslnda kararlıymdaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa
oyy demek oluyorki heryermize sürcezz ben bebe yapı kullanıyorumm biraz daha azalsın içine badem yağı kakoyağıda eklicem 3ü 1 aradaa başdan aşa yağlanayımm bari
Arkadaşlar günaydın..Dün domuz gribi ile alakalı olarak acıklama yapıldı.Öyle bir virüs yokmuş.İlaç sektörünün krizde rant sağlama amacıyla uydurduğu insanları paniğe sürükleyerek para harcatmak.Sonucta eczacılar da hastaneler de aktarlar da iyi para götürdü bu işten.Bir ara maske bulunamıyordu o ilactan teraflu mu neydi..Grip diye birşey var tabiki her sene olduğu gibi.Ama bu kadar bulaşıcı ve öldürücü boyutlarda değil.Önlem aldığın sürece sorun yok.Bağısıklık sistemi ile alakalı bir de bu durum.Biz hamile olduğumuzdan bağısıklık sistemimiz düşük ve riskli durumdayız grip hastalığı bakımından.Bizim dışımızda kronik rahatsızlıkları olanlar,kanser,kalp hastaları da tabiki..
:1shok::1shok::1shok:
benim eski iştahım yok artık. yediklerim düzene girdi birkaç haftadır.
umarım böyle devam eder. yoksa bende çok kilo alacak gibiyim.
cnm ben diil özge kızına karar vermiş benim oğluşum olcak adınıda ömür koymak ıstıyorum ama kararsızımmm aslnda kararlıymdaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa
kızlar siz ne kullanıyorsnz ben bebe yagı kullanıyorm ama fazla fayda edecegını sanmıyrmay bıde tıksınıyorm malesf surerken doktor da pregnacase dıye bi krem yazdı 30 tl daha almadm alsmmı almasammı karar veremedım?
Tatlım ilk 3 ay kusmaktan bişi yiyemedim zaten şimdi de zoraki yiyiom iştahım sıfır
Ama yinede alıyom nereme nasıl alıyosam
Güreş mi tutcan kızz kaydirigubbakcemile3
o benim kızımın ismi kız :roflol: benim seçimim :roflol:
Arkadaşlar günaydın..Dün domuz gribi ile alakalı olarak acıklama yapıldı.Öyle bir virüs yokmuş.İlaç sektörünün krizde rant sağlama amacıyla uydurduğu insanları paniğe sürükleyerek para harcatmak.Sonucta eczacılar da hastaneler de aktarlar da iyi para götürdü bu işten.Bir ara maske bulunamıyordu o ilactan teraflu mu neydi..Grip diye birşey var tabiki her sene olduğu gibi.Ama bu kadar bulaşıcı ve öldürücü boyutlarda değil.Önlem aldığın sürece sorun yok.Bağısıklık sistemi ile alakalı bir de bu durum.Biz hamile olduğumuzdan bağısıklık sistemimiz düşük ve riskli durumdayız grip hastalığı bakımından.Bizim dışımızda kronik rahatsızlıkları olanlar,kanser,kalp hastaları da tabiki..
sağol canımÖmür de gzüel tatlımmm, neden kararsızsın ki?
Özgecim valla yağmur ismi çok güzel bencee
ay ben de bebe yağını banyodan banyoya sürüyorum
öyle her gün ya da günde 2 kere sürmüyorum bilmiyorumkismile
ya bende öyle iştah açılması olmadı neden acaba cokacimcoook:1shok::1shok::1shok:
benim eski iştahım yok artık. yediklerim düzene girdi birkaç haftadır.
umarım böyle devam eder. yoksa bende çok kilo alacak gibiyim.
ben daha birşey kullanmıyordum hiçbirşey... arkadaş öyle diyince gözüm korktu... eczanecimize sordum babe diye bir krem önerdi.. 200 ml si 69 mu ne dedi 60 a veririm dedi... vercekti hemen bende ayak yaptım biraz şu anda müsait değiliz önümüzdeki ay alayım falan dedim... o da 8-9 tane numune verdi bakalım onu deniyorum iki gündür hoşuma giderse alcam...
ben doktorda tartıldım hamile olduğumdan beri 2 kilo almışım toplam ama ben ilk zamanlar çok istifar ettim şimdi düzeldi gibi yani bundan sonra başlarım bende kilo almaya :bbo:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?