2010 Haziran Anneleri buradan devam ediyor!

• Konu Sahibi Konu Sahibi daemon
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
Arkadaşlar günaydın..Dün domuz gribi ile alakalı olarak acıklama yapıldı.Öyle bir virüs yokmuş.İlaç sektörünün krizde rant sağlama amacıyla uydurduğu insanları paniğe sürükleyerek para harcatmak.Sonucta eczacılar da hastaneler de aktarlar da iyi para götürdü bu işten.Bir ara maske bulunamıyordu o ilactan teraflu mu neydi..Grip diye birşey var tabiki her sene olduğu gibi.Ama bu kadar bulaşıcı ve öldürücü boyutlarda değil.Önlem aldığın sürece sorun yok.Bağısıklık sistemi ile alakalı bir de bu durum.Biz hamile olduğumuzdan bağısıklık sistemimiz düşük ve riskli durumdayız grip hastalığı bakımından.Bizim dışımızda kronik rahatsızlıkları olanlar,kanser,kalp hastaları da tabiki..

Roc un çatlak yağını kullanıyom Dr tavsiye etti tatlım
Bide bebeyağını ama gel görki düzen yok banyodan banyoya falan
Normalde günlük yapmak gerek

şimdi sizin duruldu heralde ben almaya başlarım artık buyuk bir hızlaa bende 51 le kaldm 53.5 falan olmştm sanrm

o da kilo mu kız. ben 4 kilo almıştım en son. o da geçen aydı bu ay allah bilir kaç oldum. en son 58 lerde geziniyordum.

cnm ben diil özge kızına karar vermiş benim oğluşum olcak adınıda ömür koymak ıstıyorum ama kararsızımmm aslnda kararlıymdaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa

ömür de çok güzel isimmiş. bak pek beğendim. eğer oğlum olursa isminizi çalabilirim :ecrin_bebek:

alkisalkisalkisalkisalkisalkis

ay ben de bebe yağını banyodan banyoya sürüyorum
öyle her gün ya da günde 2 kere sürmüyorum bilmiyorumkismile

Tatlım ilk 3 ay kusmaktan bişi yiyemedim zaten şimdi de zoraki yiyiom iştahım sıfır
Ama yinede alıyom nereme nasıl alıyosam
:1shok::1shok::1shok:
benim eski iştahım yok artık. yediklerim düzene girdi birkaç haftadır.
umarım böyle devam eder. yoksa bende çok kilo alacak gibiyim.

Avrupa Konseyi Sağlık Birimi Başkanı domuz gribinin dünya çapındaki panikten faydalanmak isteyen ilaç firmalarının başlattığı sahte bir salgın olduğunu rapor etti ve bu raporu da avrupa konseyi tarafından kabul edildi.bu haberler bana cok önceden mail olarak zaten gelmişti.dün de gazete mansetlerinde raporlandı.basından beri inanmamıstım.ya sahte ya da yapaydı ztn.

Ömür de gzüel tatlımmm, neden kararsızsın ki?
Özgecim valla yağmur ismi çok güzel bencee
cnm ben diil özge kızına karar vermiş benim oğluşum olcak adınıda ömür koymak ıstıyorum ama kararsızımmm aslnda kararlıymdaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa

ben daha birşey kullanmıyordum hiçbirşey... arkadaş öyle diyince gözüm korktu... eczanecimize sordum babe diye bir krem önerdi.. 200 ml si 69 mu ne dedi 60 a veririm dedi... vercekti hemen bende ayak yaptım biraz şu anda müsait değiliz önümüzdeki ay alayım falan dedim... o da 8-9 tane numune verdi bakalım onu deniyorum iki gündür hoşuma giderse alcam...

ben doktorda tartıldım hamile olduğumdan beri 2 kilo almışım toplam ama ben ilk zamanlar çok istifar ettim şimdi düzeldi gibi yani bundan sonra başlarım bende kilo almaya :bbo:

Tatlım ilk 3 ay kusmaktan bişi yiyemedim zaten şimdi de zoraki yiyiom iştahım sıfır
Ama yinede alıyom nereme nasıl alıyosam

canım bebeğinde büyüyor artık. herhalde o da senin gibi kusmuyor kilo alıyor sengözlerimebaksanab
onu da hesaba kat. bu kadar kilo alman normal bence.

Güreş mi tutcan kızz kaydirigubbakcemile3

he valla düşünüyorumm gidip doğurmadan bir güreşeyim kocamlaa kaydirigubbakcemile3 zatenn yağ sürdüğümdeen beri kaşınıyorum devamlı hiç sevmiyorum ıyyyyyyy

Biliyodum biliyodum alkisalkisalkis
Eşimin gözüne sokucam bu yazını Masalcım kaydirigubbakcemile2
İddalaşırdı benle hep kaydirigubbakcemile3

ay ben de bebe yağını banyodan banyoya sürüyorum
öyle her gün ya da günde 2 kere sürmüyorum bilmiyorumkismile

aynen ben de senin gibi özge dustan dusa sürüyorum 2 günde 1 oluyor bu da genelde.göğüs uçlarıma da sürüyorum.emzirirken cok catlayıp acıyor kanıyor yara oluyor malum.belki bu sayede nemlendirebilirim diye düşündüm..belki de hiçbir işe yaramayacak :umursamaz:

:1shok::1shok::1shok:
benim eski iştahım yok artık. yediklerim düzene girdi birkaç haftadır.
umarım böyle devam eder. yoksa bende çok kilo alacak gibiyim.
ya bende öyle iştah açılması olmadı neden acaba cokacimcoook
normal öğün dışında canım bişey yemek istemiyor yani eskiden ne kadar yersem şimdide aynı ölçüde yiyorum hani cips,kuruyemiş derseniz onlarıda yerdim eskiden
alışkanlığım değişmedişutarafagitti

Bana da cildiyeci Lierac tavsiye etti, 2 kutu al sana hayli hayli yeter dedi. Ben her ihtimale karşı yine de 3 kutu aldım. 1 kutusu 1 ayda bitti bile, nerde yetecek. Memişlere başladım badem yağı sürmeye, göbee de Lierac'i sürüyorum şimdi. Şimdi her gece yağlanıyorum ben de, evde 1 saat kadar öyle dolaşıyorum. Koca dokunamıyor, vıcık vıcık diye

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…