2010 Haziran Anneleri buradan devam ediyor!

• Konu Sahibi Konu Sahibi daemon
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
2 kilomu Allahımmmmmmm sana geliyorummmmm akannehir akannehir kaydirigubbakcemile3
Maşallah sanada bu arada

aaaa :1shok::1shok: o zaman sen çok kilo almadın.
ayy benimde bir ara gözüm kararmıştı. yemek yiyordum doymuyordum hep aç gezdim. hüsmen ağa gibi sürekli ekmek elimdeydi.
şimdi düzene girdim öğünlerimin haricinde fazla atıştırmıyorum.

aynen ben de gün aşırı.. göğüslerime karnıma belime kalçalarıma doğru fln sürüyorum. valla insallah işe yarar

Biliyodum biliyodum alkisalkisalkis
Eşimin gözüne sokucam bu yazını Masalcım kaydirigubbakcemile2
İddalaşırdı benle hep kaydirigubbakcemile3

arkadaşlar dün hürriyetin ilk sayfasındaydı bu acıklama ve avrupa konseyinin acıklaması bu.aynen canım ben de senin gibi basından beri direndim aşı olmamakla

ay ben de bebe yağını banyodan banyoya sürüyorum
öyle her gün ya da günde 2 kere sürmüyorum bilmiyorumkismile
ya bende lierac kullanıyorum göbek,göğüs,yan taraflar felan ama sadece banyo sonrası boshayallersmile

Roc un çatlak yağını kullanıyom Dr tavsiye etti tatlım
Bide bebeyağını ama gel görki düzen yok banyodan banyoya falan
Normalde günlük yapmak gerek

hım aynen bende banyodan banyoya nerde her aksam sureym kocamı tembhlesemde o surse ama onada kustm 2 gundr ehuehehehkaydirigubbakcemile5

çal cnm feda olsun aslnda yagız cok sevıyrm ama yagız etrfmda cok ömürede bazn kız ısmı dıye tuttryrlr ama nette genelde erkek olark gosterıyr ayrıca ruyamdada ömür koymuştum adını

evet canım 1 kilo 600 gr almışım toplam daCADIARZU

ben hergün sürüyorum. hatta günde 2 kere de bebe yağı sürdüğüm oluyor. çünkü göbeğim resmen dökülüyor.
buna rağmen üzerine kar yağmış gibi kepek kepek. 2 günde 1 sürsem herhalde kurur kalırım.

:1shok::1shok::1shok:
benim eski iştahım yok artık. yediklerim düzene girdi birkaç haftadır.
umarım böyle devam eder. yoksa bende çok kilo alacak gibiyim.

aynen benim de ööle oldu. acıkma hissim bitti nerdeyse. sanki koca bir kaya yutmuşum gibi hissediyorum çoğu zaman ve feci mide yanması. özellikle balık yedikten sonra. bu arada Rennie duo dedi doktorum, tadı öbüründen güzel ve de.

babenın urunleri guzel ama gercktn bırz pahalı olsada

aaa ne enteresan yaa pul pul falan..
benim cildim kuru değil o nedenle rahatım sanırım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…