2010 Haziran Anneleri buradan devam ediyor!

• Konu Sahibi Konu Sahibi daemon
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi

bende mide yanması pek yok. bazen çok az oluyor o da ilaç alacak kadar değil.
bundan sonra artabilir ama doktoruma bende danışayım.

Kocişine sürdürme canım bence amacın dışına çıkmaya çalışabiliyolar kaydirigubbakcemile3

puhahah doru soluysn arada agrm olnca ovusturmasını ıstyrm bı bakıyrm anla işte sen onuuu bnmde ztn cnm istemıyorrr malum bulntılr gecmedı halaaa halım yok kızyrm :)

güüüüüüüünnnnnaaaaaaaaaaaaayyyyyyyyyyydddddddddddıııııııııııııııııııııııınnnnnnnnnnnnnnn

Nasıl bu kadar az kilo alabiliyosunuz yaa ben hiç doyamıyorumbilmiyorumkismile 60 la başladım 64 olmuşum 19.haftamdayım bide boyum kısa tombalak gibi oldumeyvahedigeldismile

oda gusel isimm naz ismine bayılyrm

ben de naz ismini cok seviyorum hatta kızım olursa adını ayşe naz koyayım diyordum benim adım ayse can onunkisi de ayse naz olsun diye ama esim istemiyor ve naz ismini duyan herkes beni vazgeçirmeye calısıyor cok nazlı olurmus diyeeee

ay bunların hepsi mi aynı olur kaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3
Tabi bayanlarında hepsi aynı kaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3
Hiç isteyen yok hepimiz aynıyız yerimseniben
puhahah doru soluysn arada agrm olnca ovusturmasını ıstyrm bı bakıyrm anla işte sen onuuu bnmde ztn cnm istemıyorrr malum bulntılr gecmedı halaaa halım yok kızyrm :)

benimki çok feci. karnımı üfleyince deriler uçuşuyor konfeti gibi :roflol:
o kadar da yağlanıyorum sonuç aynı.

kızlar bend edokulme falan yokta gogus uclarım cok cıkın oldu yark yark kır gıbıyara gıbı kabuk kabuk ve cok acyr dokunamyrmda hanı onlrda temzlenmıyrrr... bebek nasıl emcek ordan ıelrde bılmyrm hıc temız deıl gıbı gelıyor bana töbe töbeeee

kız günlük ne kadar su içiyorsunuzzz ben mesela en az 1,5 litre su başımda duruyor işyerinde gün boyu içiyorum 200ml süt 330 ml ayran 1 şişe soda gün içinde içtiklerim bazen eşim karışık meyva suyu sıkıyor bide o ekleniyorr meyva suyu dışında bunlar her gün içiyorum maşallah hiç kabızlık sorunu yaşamıyorumm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…