2010 Haziran Anneleri buradan devam ediyor!

• Konu Sahibi Konu Sahibi daemon
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
sigara ve türk kahvesinden tiksindim ben isabet de oldu zemuszemus

ben zaten sigara kullanmıyorum..
eşimde yanımda içmiyor hamile kaldığımdan beri..
türk kahvesinide hamile kaldığımdan beri toplam 2 fincan içtim:CüvCüv:

bak iyi olmus sigaradan tiksnmen bende en cok süt ve balık sevmezdim .. simdi sütün yerine yopurt yiyorum ama balııın alternatifi yok yaa:sinifsinif:

ceviz bir kısmını karşılıyor cnm ondada omega 3 varr bendee çok sık balık yemiyorum ama eşim hergün ceviz yediriyorr

Bende hamile kaldığımı öğrendiğimden beri sigara içmiyorum bazen canım çok istesede asla içmiycem diyorum. Eşim annem felanda yanımda içmiyor içtikleri zaman kıyametleri koparıyorum midem bulanıyoooo içmeyin diye. Halbuki bulanmıyor fazla ama onların sağlıkları için ne kadar az içerlerse o kadar iyi.

ceviz bir kısmını karşılıyor cnm ondada omega 3 varr bendee çok sık balık yemiyorum ama eşim hergün ceviz yediriyorr

doktrum cevizde yesen haftada 2 kere balık yemen gerekli demişti ben sevmeme rağmen sürekli balık alıp yapamıyorum. yoksa balık yağı veririz son üç ayda dedi bende balık yağı kullanmak istemiyorum.

doktrum cevizde yesen haftada 2 kere balık yemen gerekli demişti ben sevmeme rağmen sürekli balık alıp yapamıyorum. yoksa balık yağı veririz son üç ayda dedi bende balık yağı kullanmak istemiyorum.
haftada 2 mi akannehir
ben haftada 1 zorla yiyorum yaaa
ay hiç de haftada 2 yiyemem valla kusura bakmasınlar

merhabalar herkese.bısey dıcem onuda yemek lazım bunuda yemek lazım derken yakında bana yaklasıcaksınız valla ammman dıkkat dıkkat.bu arada ben hıc kılo almadım olan kılom oncedendır bu boyle bılıne.:lepi:

haftada 2 mi akannehir
ben haftada 1 zorla yiyorum yaaa
ay hiç de haftada 2 yiyemem valla kusura bakmasınlar

doktor ne kusura bakcak kızına söle bakmasınnn ben diom kuzum ksuura bakma balık sevmiyom die kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3

kaynanamda diyo gecen gün
yakında haftada 2 yemen gerekecek balığı diye
ben de nerden duydunuz dedim.
onun arkadaşının kızı yeni doğum yapmış, çok bilgiliymiş bu konularda, şule. şule öyle yiyomuş dedi.
ben de hiç kusura bakmasın şule yemeye devam etsin deidm

valla canımm c.tesi günü hangi kanal hatırlamıyorum uzun uzun izledim bir doktor söyleşi yapıyor hamileler ve omega3 ile ilgili diyorki balık çok yararlı bir besin olmasına rahmen günümüz şartları hav kirliliği nedeniyle denizlermizdeki atıklardan dolayı bir madde varmış onları alıyormuş balık adını tam hatırlayamadım oy üzden balıklar bile hamileler için zararlıymış adma diyorki ceviz ve doğal kefir çok yararlı yani şöyle bir baktığın haklı denizlermiz ne kadar pis bir sürü atıklartla dolu balıklarda bunlardan nasipleniyorr biz çok şanssız bir nesiliz herşey zararlı hormonlı dışarıdan oksijen bile alamıyorum hava pis kirli :gitme:

ben yemek yemeye gidiyorum kızlar fazla kaynatmayın okumakda zorlanıyorum sonra. Bugün sizin yüzünüzden hiç iş yapamadım zaten.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…