aman hayret balığı kötüleyen biri hihoyyytvalla canımm c.tesi günü hangi kanal hatırlamıyorum uzun uzun izledim bir doktor söyleşi yapıyor hamileler ve omega3 ile ilgili diyorki balık çok yararlı bir besin olmasına rahmen günümüz şartları hav kirliliği nedeniyle denizlermizdeki atıklardan dolayı bir madde varmış onları alıyormuş balık adını tam hatırlayamadım oy üzden balıklar bile hamileler için zararlıymış adma diyorki ceviz ve doğal kefir çok yararlı yani şöyle bir baktığın haklı denizlermiz ne kadar pis bir sürü atıklartla dolu balıklarda bunlardan nasipleniyorr biz çok şanssız bir nesiliz herşey zararlı hormonlı dışarıdan oksijen bile alamıyorum hava pis kirli :gitme:
ama sevmiyorum bilmiyorumkismile
kaydirigubbakcemile3doktor ne kusura bakcak kızına söle bakmasınnn ben diom kuzum ksuura bakma balık sevmiyom die kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3
ben doktorun yalancısıyım ama özgecaycım haklı değilmi sencede her şey pis herşey kirli herşey hormonluaman hayret balığı kötüleyen biri hihoyyyt
haftada 1 yiyorum işte yaa salı günleri.bende bende bide giresunluuyum utanıyorum kendimden :roflol: :umursamaz:
aman hayret balığı kötüleyen biri hihoyyyt
haftada 1 yiyorum işte yaa salı günleri.
dün bir sürü hamsi yedim valla
geçen 2 hafta çipura mı çupra mı işte balıkları da tanımam ondan yedim
ondan önceki hafta tekir yedim.
aaaaaaaa daha ne olsun ayol
valla doğru tabi aslında.. ne sebzeler sebze artık, ne tavuklar tavuk ne balıklaar balık...ben doktorun yalancısıyım ama özgecaycım haklı değilmi sencede her şey pis herşey kirli herşey hormonlu
valla doğru tabi aslında.. ne sebzeler sebze artık, ne tavuklar tavuk ne balıklaar balık...
çok doğru söylemiş..
artık bebelerimiz ne bulurlarsa fayda..
aman bu sıskacık mankenler cocuk doğuruyo hem de ne sağlıklı çocuklar.
onlar çok mu yiyo bu saydıklarımızı acaba
kaydirigubbakcemile3en iyisi yap kuru fasulye pilavv ye gitsinnn sonra akşam oluncaaa lpg tankı gibi olalımm
elhamraaaaaaaaaaaaaa
nerdesiiiiiiiiiinnnnnnnn
kaydirigubbakcemile3
valla doğru tabi aslında.. ne sebzeler sebze artık, ne tavuklar tavuk ne balıklaar balık...
çok doğru söylemiş..
artık bebelerimiz ne bulurlarsa fayda..
aman bu sıskacık mankenler cocuk doğuruyo hem de ne sağlıklı çocuklar.
onlar çok mu yiyo bu saydıklarımızı acaba
kayınvalidemdeyim
biraz sizi görim dedim
kahvaltıya gitcez ananeye birzdan
yedim tabi ben azönce uyandılar çünkü
özlemişim beaa sizi
bu arada ne gördün rüyandaakayınvalidemdeyim
biraz sizi görim dedim
özlemişim beaa sizi
ben yeşil mercimek çok severim yiyorum da.. et de yiyorumaslındaa yeşilmercimek yemeği çok çok çok faydalı özellikle et yemeyenler için ben erişteli yapıyorumm çok güzel oluyorr
kayınvalidemdeyim
biraz sizi görim dedim
özlemişim beaa sizi
balığın kilo yapmadıgını biliyoruzyiyolar tabi, balık hiç kilo yapmaz ki.(yağda kızartmadıktan sonra)
bu arada ben yemeğe gidemedim daha sofra hazır değilmiş neyse çokda acıkmadım zaten sadece aç gözlüğümden yiyorum.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?