- Konu Sahibi daemon
-
- #31.381
aslındaa yeşilmercimek yemeği çok çok çok faydalı özellikle et yemeyenler için ben erişteli yapıyorumm çok güzel oluyorr
ben yeşil mercimek çok severim yiyorum da.. et de yiyorum
yiyolar bence. Geçen gün çağla şikel'le röportaj yapıyolardı o sıska kadın 6 kilo alan kadın kaşık kaşık çikolata yemiş. Bide ben kaşık kaşık yesem nolurum kimbilir.balığın kilo yapmadıgını biliyoruz
tabi herşeyi aşırısı kilo yapar ayrı
ama bu sıskalar balık yiyolar hadi
bizim gibi et süt yumurta yiyorlar mı sence
yeşil mercimek, brokoli, aslında herşeyden ölçülü yemeliyiz dimi kızlar. abartmadıktan sonra kiloda almayız fazla. (ahaaa bunu ben mi sölüyorum acababilmiyorumkismile)
hoş gelmişsin nerdesin özlettin kendini hemşoo
bu arada ne gördün rüyandaa
biz de seni ösledik mafoldumben
valla pazarları yapıyorum 2-3 çeşit yemek.senin zaten maşallahın var taktir ediyorum bilinçli anne peki çalışıyorsun nasıl yetişiyorsunn yemek olayına
yaa yemesin beniş yaaa çağlaya gıcık oluyorum zaten.. sözde yemiş yemiş alamamış.. hiç inanmadım :dilcikar:yiyolar bence. Geçen gün çağla şikel'le röportaj yapıyolardı o sıska kadın 6 kilo alan kadın kaşık kaşık çikolata yemiş. Bide ben kaşık kaşık yesem nolurum kimbilir.
ben zaten sigara kullanmıyorum..
eşimde yanımda içmiyor hamile kaldığımdan beri..
türk kahvesinide hamile kaldığımdan beri toplam 2 fincan içtim:CüvCüv:
yaa yemesin beniş yaaa çağlaya gıcık oluyorum zaten.. sözde yemiş yemiş alamamış.. hiç inanmadım :dilcikar:
evet çocuklar oynuyo biz de muhabbet ediyozoy maşallah size 20 annecik ve minişleri toplanmış
yaa yemesin beniş yaaa çağlaya gıcık oluyorum zaten.. sözde yemiş yemiş alamamış.. hiç inanmadım :dilcikar:
o kadını edense hiç sevemedim.
Canim yaa oyle deme olabilir cunku.
Bir reportajinda kilo almayi cok istedigini ama alamadigini soylemisti.
Birde sey demisti ben cok mu hoslaniyorum bebegim dosume yattiginda
sadece kemigimi hissetmesini bende cok istiyorum kilo almayi ama alamadim.
Vallaha durumunu yasayanlar bilir canim yaa, ben sahsen acidim.
insanlar hamileyken sporu bıraktıkları için kilo alıyolar ama normaldeama diyoki ben hamile kalana kadar hep sporla uğraştım o yüzden yediklerim kiloya dönüşmedi.
ben bütün gün kös kös oturduğum için solunum yoluyla bile kilo alabiliyorum eyvahedigeldismile
ama diyoki ben hamile kalana kadar hep sporla uğraştım o yüzden yediklerim kiloya dönüşmedi.
ben bütün gün kös kös oturduğum için solunum yoluyla bile kilo alabiliyorum eyvahedigeldismile
:roflol:selam kızlar..
demin ciğerden bahsedip durdunuz bizim yemekte ilk defa ciğer çıktı:)
yemedim tabii..sevmem zaten sakatat..
buarada dün eşimle sinemaya gidiyoduk, ilk defa bebiş tekme attı beklemediğim için irkildim "ayy" diye tepki vermişim, eşim de diyoki "noldu kafanı mı vurdun" kaydirigubbakcemile3
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?