2010 Haziran Anneleri buradan devam ediyor!

• Konu Sahibi Konu Sahibi daemon
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
aslındaa yeşilmercimek yemeği çok çok çok faydalı özellikle et yemeyenler için ben erişteli yapıyorumm çok güzel oluyorr

yeşil mercimek, brokoli, aslında herşeyden ölçülü yemeliyiz dimi kızlar. abartmadıktan sonra kiloda almayız fazla. (ahaaa bunu ben mi sölüyorum acababilmiyorumkismile)

balığın kilo yapmadıgını biliyoruz
tabi herşeyi aşırısı kilo yapar ayrı
ama bu sıskalar balık yiyolar hadi
bizim gibi et süt yumurta yiyorlar mı sence
yiyolar bence. Geçen gün çağla şikel'le röportaj yapıyolardı o sıska kadın 6 kilo alan kadın kaşık kaşık çikolata yemiş. Bide ben kaşık kaşık yesem nolurum kimbilir.

yeşil mercimek, brokoli, aslında herşeyden ölçülü yemeliyiz dimi kızlar. abartmadıktan sonra kiloda almayız fazla. (ahaaa bunu ben mi sölüyorum acababilmiyorumkismile)

ben ne zaman doğum iznine çıkcam o zaman sağlıklı beslenmiş olcam şimdi çok kötü ya

hoş gelmişsin nerdesin özlettin kendini hemşoo

hoşbuldum hemşom benim
bu arada ne gördün rüyandaa

biz de seni ösledik mafoldumben

izmirde buluşuyoz bu defa siz geliyonuz
daemon kocasıyla tartışıyo
arkasından biz kocişle giriyoz birbirimize
sen 2 kişi daha var bi masada oturuyosun
kahve içiyosun
daemonla sana diyorumki eşim bırakır sizi garaja falan
böle işte....

acil çıkmam lazım dönerim

senin zaten maşallahın var taktir ediyorum bilinçli anne peki çalışıyorsun nasıl yetişiyorsunn yemek olayına
valla pazarları yapıyorum 2-3 çeşit yemek.
ya et sote ya tavuk sote ya da baklagil, mercimek artık ne varsa

pazar pazartesi yiyoruz
salı kaynanalarda balık
hafta da baska gün ya teyzelerden birine ya benim anneme gidiyoruz oralarda sebze yiyorum.
sonra bazen hafta içi kolay bi yemek daha yapıyorum o da idare ediyor
hiç olmadı omlet fln yiyoruz çok geç olduysa gelmemiz
öğle yemekleri zaten işyerinde genelde sağlıklı şeyler çıkyıor
öle işte

yiyolar bence. Geçen gün çağla şikel'le röportaj yapıyolardı o sıska kadın 6 kilo alan kadın kaşık kaşık çikolata yemiş. Bide ben kaşık kaşık yesem nolurum kimbilir.
yaa yemesin beniş yaaa çağlaya gıcık oluyorum zaten.. sözde yemiş yemiş alamamış.. hiç inanmadım :dilcikar:

kızlarrrr ayın 15 ne capitoldekii mothercare yeee gitmek istiyorummmmmmm benleee gelmek isteyen varmıııııııııııııııı

ben zaten sigara kullanmıyorum..
eşimde yanımda içmiyor hamile kaldığımdan beri..
türk kahvesinide hamile kaldığımdan beri toplam 2 fincan içtim:CüvCüv:

ben cok sigara tiryakisi biri değildim günde 2-3 tane keyfi içerdim yanii ama su anda görmeye bile tahammül edemiyorum esim tabiki yanımda içmiyor kimseyi içtirmiyorum kusura bakmasınlar valla :)

yaa yemesin beniş yaaa çağlaya gıcık oluyorum zaten.. sözde yemiş yemiş alamamış.. hiç inanmadım :dilcikar:

Canim yaa oyle deme olabilir cunku.
Bir reportajinda kilo almayi cok istedigini ama alamadigini soylemisti.
Birde sey demisti ben cok mu hoslaniyorum bebegim dosume yattiginda
sadece kemigimi hissetmesini bende cok istiyorum kilo almayi ama alamadim.
Vallaha durumunu yasayanlar bilir canim yaa, ben sahsen acidim.

ama diyoki ben hamile kalana kadar hep sporla uğraştım o yüzden yediklerim kiloya dönüşmedi.
ben bütün gün kös kös oturduğum için solunum yoluyla bile kilo alabiliyorum eyvahedigeldismile

o kadını edense hiç sevemedim.
bide ebru şallıyı.. o da öyle.. alamıyomuş sözde.
demet şener aldı 25 kilosunu iki çocukta da, sonra babalar gibi verdi. o nasıl alıyo normalde çok zayıfken.
hadi çağla belki doğru söylüyodur da
benim gcıklıgımın arasında o da kaynamış olabilir.. kurunun yanında yaş misali..

selam kızlar..
demin ciğerden bahsedip durdunuz bizim yemekte ilk defa ciğer çıktı:)
yemedim tabii..sevmem zaten sakatat..
buarada dün eşimle sinemaya gidiyoduk, ilk defa bebiş tekme attı beklemediğim için irkildim "ayy" diye tepki vermişim, eşim de diyoki "noldu kafanı mı vurdun" kaydirigubbakcemile3

ama diyoki ben hamile kalana kadar hep sporla uğraştım o yüzden yediklerim kiloya dönüşmedi.
ben bütün gün kös kös oturduğum için solunum yoluyla bile kilo alabiliyorum eyvahedigeldismile
insanlar hamileyken sporu bıraktıkları için kilo alıyolar ama normalde klava:
ay çok gıcık oluyom ben onlara
hiç ikna olmam :roflol:

ben balık yiyemiyorum hiç maalesef pişiremem ve pişirecek kimse de yok sevmiyorum da pek ztn ama pişiren olsa zorlardım kendimi yerdim.çiğ görmeye tahammülüm yok o sebeple dr da bana balık hapı önerdi günde 2 adet ondan içiyorum hiç yoktan iyidir diye düşünüyorum ve anneme gittiğimde o balık yapıyor bana ayda 1-2 kez orda yiyorum sadece..onun dışında haftada 1 ıspanak,1 mercimek,2 tavuk,2 et (köfte,döner falan) yanlarında mutlaka yesillik yoğurt (ayran)ve corba da hergün içerim 2 kase öğlen ve aksam olmak üzere.kalsiyumdan ve vitaminden yana sorunum yok bolca alıyorum ztn meyve,peynir süt ve yoğurt fazla fazla hem de..

Canim bunye meselesi bende yerimden kalkip mutfaga gitmeye usenirim
ama nekadar ugrassam da 1 gram kilo kalmaz 8-10 senedir ayni kilodaydim.
Hamile kaldim da yeni 4 kilo aldim, ilk defa 50 kilonun uzerine ciktim diyebilirim.

:roflol:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…