- Konu Sahibi daemon
-
- #31.401
ama diyoki ben hamile kalana kadar hep sporla uğraştım o yüzden yediklerim kiloya dönüşmedi.
ben bütün gün kös kös oturduğum için solunum yoluyla bile kilo alabiliyorum eyvahedigeldismile
valla pazarları yapıyorum 2-3 çeşit yemek.
ya et sote ya tavuk sote ya da baklagil, mercimek artık ne varsa
pazar pazartesi yiyoruz
salı kaynanalarda balık
hafta da baska gün ya teyzelerden birine ya benim anneme gidiyoruz oralarda sebze yiyorum.
sonra bazen hafta içi kolay bi yemek daha yapıyorum o da idare ediyor
hiç olmadı omlet fln yiyoruz çok geç olduysa gelmemiz
öğle yemekleri zaten işyerinde genelde sağlıklı şeyler çıkyıor
öle işte
o kadını edense hiç sevemedim.
bide ebru şallıyı.. o da öyle.. alamıyomuş sözde.
demet şener aldı 25 kilosunu iki çocukta da, sonra babalar gibi verdi. o nasıl alıyo normalde çok zayıfken.
hadi çağla belki doğru söylüyodur da
benim gcıklıgımın arasında o da kaynamış olabilir.. kurunun yanında yaş misali..
selam kızlar..
demin ciğerden bahsedip durdunuz bizim yemekte ilk defa ciğer çıktı:)
yemedim tabii..sevmem zaten sakatat..
buarada dün eşimle sinemaya gidiyoduk, ilk defa bebiş tekme attı beklemediğim için irkildim "ayy" diye tepki vermişim, eşim de diyoki "noldu kafanı mı vurdun" kaydirigubbakcemile3
o kadını edense hiç sevemedim.
bide ebru şallıyı.. o da öyle.. alamıyomuş sözde.
demet şener aldı 25 kilosunu iki çocukta da, sonra babalar gibi verdi. o nasıl alıyo normalde çok zayıfken.
hadi çağla belki doğru söylüyodur da
benim gcıklıgımın arasında o da kaynamış olabilir.. kurunun yanında yaş misali..
benim kuzenimin karısı da zayıf kalmak için çok uğraşanlardandı.
sonra hamile kaldı..
toplam 7 kilo aldı. bitek karnı vardı çok zayıftı.
amaa gerçekten hiçbirşey yemedi hamileliğinde salakk salaakkk.. gelde deme yani yediremiyodu kadına kimse bişi..
neymiş kilo alacakmış çirkinleşecekmiş.
gerizekalı
aynen benim de işim bitti. tabii ki önce çocuğum gelecek valla kimse kusura bakmasın..yemekteyken ebru şallı nın lafı geçti. demiş ya önce kocam sonra çocuğum diye. kızlarda diyorlar ki haklı.
benim için önce çocuğum gelir napıcam kocayı. zaten çocuğuda yaptım işim bitti kocayla :roflol:
ayy ne güzel ya. bende o günleri görsem keşke. benimkisi tekme atmaktan çok tırmalıyor içeride
gel canım gel ya kıyamam..ağlamak istiyorumm işyerim karabağlardaa ve düzgün temiz yer yok evde yemek yapamıyorum kokudan tiskniyorummm bizi çağıran yok sen çağırsann bizi yemeğee olmazmıı özge cayy sen tası taragı topla yerleş izmiree bak sevap olurr yazık bana
hehehehe tamam canım haber bekliyom senden kaydirigubbakcemile3Gerci henuz bende bilemem canim bende bazen derim cagla sikel gibi 6 kilo ile bitirecegim hamileligimi diye bunu da uzulerek derim.
Ama simdiden 4 kilo aldigima gore insAllah cok kilo alirim dimi hehe.
Hamileligimden sonra soylim ben dogru mu soyluyormus yalan mi soyluyormus. kaydirigubbakcemile3
bebeği tabii ki kuş kadar doğdu 2 kilo küsür..:1shok::1shok:
bebeği ne kadarlık doğdu peki . şimdi sağlıklı mı??
sonra hamile kaldı..
amaa gerçekten hiçbirşey yemedi hamileliğinde salakk salaakkk.. gelde deme yani yediremiyodu kadına kimse bişi..
gerizekalı
işte çünkü bazı insanlar çocuklarından cok kendi güzelliklerini düşünüyorlar. o nedenle çocuk umurlarında olmuyor. Allah akıl fikir versin ne diyeyim.Hakkaten ya bak bende bunu anlayamiyorum.
Benim de odum kopuyor ki kilo alamayacagim yavrum gelismeyecek diye,
kilo aldikca nasil seviniyorum bir ben bir Allahim biliyor.
En son gittigimde nasil korku icindeyim titrek sesle doktoruma dedim
fazla kilo almiyorum karnim da fazla yok endiseliyim bebegim gelisiyor mu diye de
doktor bakti merak etme bebegin gayet iyi dedi de ondan sonra biraz rahatladim. senağlama
ebru şallı da haklı bi bakıma..tabiiki bebeğimiz doğduktan sonra eşim ve benim için o önceliğimiz olacak ama bi de şu var: bence birlikte olmaktan ne kadar mutlu anne baba=o kadar mutlu çocuk!yemekteyken ebru şallı nın lafı geçti. demiş ya önce kocam sonra çocuğum diye. kızlarda diyorlar ki haklı.
benim için önce çocuğum gelir napıcam kocayı. zaten çocuğuda yaptım işim bitti kocayla :roflol:
ayy ne güzel ya. bende o günleri görsem keşke. benimkisi tekme atmaktan çok tırmalıyor içeride
ben de 10-12 kilo almak istiyorum bakalım..Gerci henuz bende bilemem canim bende bazen derim cagla sikel gibi 6 kilo ile bitirecegim hamileligimi diye bunu da uzulerek derim.
Ama simdiden 4 kilo aldigima gore insAllah cok kilo alirim dimi hehe.
Hamileligimden sonra soylim ben dogru mu soyluyormus yalan mi soyluyormus. kaydirigubbakcemile3
sonra hamile kaldı..
gerizekalı
ay ya kızlar takmayın kiloları kafanıza nasılsa vericez doğumdan sonra bende 4 kilo aldım şimdiden doktordan geldim şimdi bi ben kaldım cinsiyeti öğrenemeyen offf tam açmadı bacaklarını yandan doktor erkeğe benziyo dedi ama 1 ay sonra öğrenicez artık bakalım off nasıl sabredicem bir ay daha
aynı fikirdeyim..annemde bana hamileyken hiç iyi beslenememiş. babaannem sağolsun fazla yemesine kızarmış. annemde utanır yemezmiş.
ben de 2700 doğmuşum ama anne karnında susuz kaldığım için çok yaratık gibi birşeymişim. annem garibimde ölümlerden dönmüş , bünyesi doğumu kaldıramamış.
kilolar verilir dert değil yeter ki biz ve bebekler sağlıklı olalım
ebru şallı da haklı bi bakıma..tabiiki bebeğimiz doğduktan sonra eşim ve benim için o önceliğimiz olacak ama bi de şu var: bence birlikte olmaktan ne kadar mutlu anne baba=o kadar mutlu çocuk!
o yüzden henüz kocanla işin bitmedi canım bayanssulusmile
hahhahahaahah :roflol:hadi ya ben kocamı çocuk doğunca cami avlusuna bırakamayacak mıyım :roflol::roflol:
hadi kızlar ben kactım ablama bi uğrim napio diğer minik papatyam bakıyım :)
aynı fikirdeyim..
babaannen de maaşallah yani
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?