2010 Haziran Anneleri buradan devam ediyor!

• Konu Sahibi Konu Sahibi daemon
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi

ağlamak istiyorumm işyerim karabağlardaa ve düzgün temiz yer yok evde yemek yapamıyorum kokudan tiskniyorummm bizi çağıran yok sen çağırsann bizi yemeğee olmazmıı özge cayy sen tası taragı topla yerleş izmiree bak sevap olurr yazık bana

yemekteyken ebru şallı nın lafı geçti. demiş ya önce kocam sonra çocuğum diye. kızlarda diyorlar ki haklı.
benim için önce çocuğum gelir napıcam kocayı. zaten çocuğuda yaptım işim bitti kocayla :roflol:

ayy ne güzel ya. bende o günleri görsem keşke. benimkisi tekme atmaktan çok tırmalıyor içeride

Gerci henuz bende bilemem canim bende bazen derim cagla sikel gibi 6 kilo ile bitirecegim hamileligimi diye bunu da uzulerek derim.
Ama simdiden 4 kilo aldigima gore insAllah cok kilo alirim dimi hehe.
Hamileligimden sonra soylim ben dogru mu soyluyormus yalan mi soyluyormus. kaydirigubbakcemile3

hadi kızlar ben kactım ablama bi uğrim napio diğer minik papatyam bakıyım :)

benim kuzenimin karısı da zayıf kalmak için çok uğraşanlardandı.
sonra hamile kaldı..
toplam 7 kilo aldı. bitek karnı vardı çok zayıftı.
amaa gerçekten hiçbirşey yemedi hamileliğinde salakk salaakkk.. gelde deme yani yediremiyodu kadına kimse bişi..
neymiş kilo alacakmış çirkinleşecekmiş.
gerizekalı

:1shok::1shok:
bebeği ne kadarlık doğdu peki . şimdi sağlıklı mı??

aynen benim de işim bitti. tabii ki önce çocuğum gelecek valla kimse kusura bakmasın..

gel canım gel ya kıyamam..

hehehehe tamam canım haber bekliyom senden kaydirigubbakcemile3

:1shok::1shok:
bebeği ne kadarlık doğdu peki . şimdi sağlıklı mı??
bebeği tabii ki kuş kadar doğdu 2 kilo küsür..
9 aylık doğdu yani erken fln değil hani. zamanında..
sağlıklı olurmu kuvözlerde fln yattı. sonr toparladı çocuk sağlıklı allahtan..

sonra Allahtan bu gerizekalı onları yaşayınca akıllandı da ikinci çocugunda 25 kilo fln aldı..

Hakkaten ya bak bende bunu anlayamiyorum.
Benim de odum kopuyor ki kilo alamayacagim yavrum gelismeyecek diye,
kilo aldikca nasil seviniyorum bir ben bir Allahim biliyor.
En son gittigimde nasil korku icindeyim titrek sesle doktoruma dedim
fazla kilo almiyorum karnim da fazla yok endiseliyim bebegim gelisiyor mu diye de
doktor bakti merak etme bebegin gayet iyi dedi de ondan sonra biraz rahatladim.
senağlama

işte çünkü bazı insanlar çocuklarından cok kendi güzelliklerini düşünüyorlar. o nedenle çocuk umurlarında olmuyor. Allah akıl fikir versin ne diyeyim.

ay ya kızlar takmayın kiloları kafanıza nasılsa vericez doğumdan sonra bende 4 kilo aldım şimdiden doktordan geldim şimdi bi ben kaldım cinsiyeti öğrenemeyen offf tam açmadı bacaklarını yandan doktor erkeğe benziyo dedi ama 1 ay sonra öğrenicez artık bakalım off nasıl sabredicem bir ay daha

ebru şallı da haklı bi bakıma..tabiiki bebeğimiz doğduktan sonra eşim ve benim için o önceliğimiz olacak ama bi de şu var: bence birlikte olmaktan ne kadar mutlu anne baba=o kadar mutlu çocuk!
o yüzden henüz kocanla işin bitmedi canım bayanssulusmile
ben de 10-12 kilo almak istiyorum bakalım..

ee çocuğu kaç kilo doğdu peki?

annemde bana hamileyken hiç iyi beslenememiş. babaannem sağolsun fazla yemesine kızarmış. annemde utanır yemezmiş.
ben de 2700 doğmuşum ama anne karnında susuz kaldığım için çok yaratık gibi birşeymişim. annem garibimde ölümlerden dönmüş , bünyesi doğumu kaldıramamış.
kilolar verilir dert değil yeter ki biz ve bebekler sağlıklı olalım

Yok canim bende varim bizimki de gostermedi bende 1 ay sonra ogrenecegim ins
kismet olur da ozaman gosterirse ufaklik.

aynı fikirdeyim..
babaannen de maaşallah yani

hadi ya ben kocamı çocuk doğunca cami avlusuna bırakamayacak mıyım :roflol::roflol:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…