hahahahahakendisi 2 sene önce vefat etti. lakabı sürahi hanımdı zaten. sanki yasemin yalçın babaannemi görmüş de yazmış senaryoyu delikafadulden
bebeği tabii ki kuş kadar doğdu 2 kilo küsür..
9 aylık doğdu yani erken fln değil hani. zamanında..
sağlıklı olurmu kuvözlerde fln yattı. sonr toparladı çocuk sağlıklı allahtan..
sonra Allahtan bu gerizekalı onları yaşayınca akıllandı da ikinci çocugunda 25 kilo fln aldı..
ay ya kızlar takmayın kiloları kafanıza nasılsa vericez doğumdan sonra bende 4 kilo aldım şimdiden doktordan geldim şimdi bi ben kaldım cinsiyeti öğrenemeyen offf tam açmadı bacaklarını yandan doktor erkeğe benziyo dedi ama 1 ay sonra öğrenicez artık bakalım off nasıl sabredicem bir ay daha
o gerizekalı benim kuzenimin karısı oluyohangi gerizekalı o yaff
sılacım aynı fikirdeyim..Slm kizlar yine sabahtan beri fokurdatmissiniz masallah hiziniza yetismek imkansiz bende artik gelince böyle muhabbetin göbeginden daliveriyorum her seferinde sırnaşık şey
Yine konu kiloya gelmis her zamanki gibi.Zaten hamilelikte ilk merak konusu cinsiyet ikinside her zaman kilo oluyor.
Benim ikinci hamileligim oldugu icin ilkinden tecrubeliyim bu konuda.Ilk hamileligimde hic ac kalmadim kendimi ac hissettigim her an biseyler yedim.Sonuc arti 25 kilo ile doguma girdim ve tam 4 kilo 100 gr kocaman 55 cm lik bi oglusum oldu
Ve 1 sene olmadan butun aldigim kilolari vererek ilk evlendigim zamanki kiloma geri döndüm.Simdi yine hic ac kalmadan canim ne isterse yiyorum bakalim bunda sonuc ne olucak.Yemessem asla icim rahat etmezki cunki benim yediklerimle beslenen bi can var icimde nasi kiyilir onlara ya kilo icin falanklava:
o gerizekalı benim kuzenimin karısı oluyo
Slm kizlar yine sabahtan beri fokurdatmissiniz masallah hiziniza yetismek imkansiz bende artik gelince böyle muhabbetin göbeginden daliveriyorum her seferinde sırnaşık şey
Yine konu kiloya gelmis her zamanki gibi.Zaten hamilelikte ilk merak konusu cinsiyet ikinside her zaman kilo oluyor.
Benim ikinci hamileligim oldugu icin ilkinden tecrubeliyim bu konuda.Ilk hamileligimde hic ac kalmadim kendimi ac hissettigim her an biseyler yedim.Sonuc arti 25 kilo ile doguma girdim ve tam 4 kilo 100 gr kocaman 55 cm lik bi oglusum oldu
Ve 1 sene olmadan butun aldigim kilolari vererek ilk evlendigim zamanki kiloma geri döndüm.Simdi yine hic ac kalmadan canim ne isterse yiyorum bakalim bunda sonuc ne olucak.Yemessem asla icim rahat etmezki cunki benim yediklerimle beslenen bi can var icimde nasi kiyilir onlara ya kilo icin falanklava:
hahahahaha
bu arada ince ince yasemince yine başlamış. fox da gördüm geçen gün..
aynen öyle hatta yazın daha cabuk verebiliriz kiloları.. terleyecez fln da..inşallah biz de senin gibi oluruz. hemencecik gider kilolar. bende kiloyu çok takmıyorum yazın bebişimi alır yürüyüşe çıkarım gider bir çoğu.
önemli olan onun sağlığı şu anda.
inşallah biz de senin gibi oluruz. hemencecik gider kilolar. bende kiloyu çok takmıyorum yazın bebişimi alır yürüyüşe çıkarım gider bir çoğu.
önemli olan onun sağlığı şu anda.
kaydirigubbakcemile3kızlar yemek yedik geldik bugun nekdr hızlı kaynatıyorsnz yıne yetişemyrm sizleree bilgisayarıma vırus dolmuş 2 gundr bakım yapıyor cocuk tezmlenemedı gıttı nerden glyr bu vırusler anlamadm yaaaaaaaaaaaa gırdıgım bı kk bı face bıde gebelk orgişyerndekılr bırsuru konsyrlr yok oraya gırme yok buraya gırme dıcem sımdı sıze kafa göz gırcem ben P:
canım valla hangi gün gördüm hatırlayamadımaa süper ben cok severdiim izliyim
kızlar yemek yedik geldik bugun nekdr hızlı kaynatıyorsnz yıne yetişemyrm sizleree bilgisayarıma vırus dolmuş 2 gundr bakım yapıyor cocuk tezmlenemedı gıttı nerden glyr bu vırusler anlamadm yaaaaaaaaaaaa gırdıgım bı kk bı face bıde gebelk orgişyerndekılr bırsuru konsyrlr yok oraya gırme yok buraya gırme dıcem sımdı sıze kafa göz gırcem ben P:
:roflol: ay çok iyi yaaahehehehe mikroplu bilgisayarın var ne kötü.
geçenlerde görümcemin bilgisayarına virüs girmiş, kayınbabam eşime diyor ki git bak şu bilgisayara mikrop mu ne girmiş.
asıl komedi dizisi kaynanamlarda çekiliyor yaseminceyi izlemeye gerek yok :roflol:
:roflol: ay çok iyi yaaa
hehehehe mikroplu bilgisayarın var ne kötü.
geçenlerde görümcemin bilgisayarına virüs girmiş, kayınbabam eşime diyor ki git bak şu bilgisayara mikrop mu ne girmiş.
asıl komedi dizisi kaynanamlarda çekiliyor yaseminceyi izlemeye gerek yok :roflol:
hahahahahahahh ay kız karnım ağrıdı ay krize girdim deminden beri..kayınbabamın çok müthiş lafları vardır öldürür bizi gülmekten. tabi bilinçli söylemediği için daha komik oluyor
geçende kadir çöpdemir vardı tv de diyorki bu kadir çöpçatan değil mi :roflol::roflol:
yazarken bile gülüyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?