2010 Haziran Anneleri buradan devam ediyor!

• Konu Sahibi Konu Sahibi daemon
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
kendisi 2 sene önce vefat etti. lakabı sürahi hanımdı zaten. sanki yasemin yalçın babaannemi görmüş de yazmış senaryoyu delikafadulden
hahahahaha
bu arada ince ince yasemince yine başlamış. fox da gördüm geçen gün..

hangi gerizekalı o yaff

bal kavanozum daha bende net öğrenemedim ilkinde %99 erkek dedi bir hafta sonra kız gibi görüyorum dedi. Bidahaki gittiğimde doktora gözlük götürücem zaten.

Slm kizlar yine sabahtan beri fokurdatmissiniz masallah hiziniza yetismek imkansiz bende artik gelince böyle muhabbetin göbeginden daliveriyorum her seferinde sırnaşık şey

Yine konu kiloya gelmis her zamanki gibi.Zaten hamilelikte ilk merak konusu cinsiyet ikinside her zaman kilo oluyor.
Benim ikinci hamileligim oldugu icin ilkinden tecrubeliyim bu konuda.Ilk hamileligimde hic ac kalmadim kendimi ac hissettigim her an biseyler yedim.Sonuc arti 25 kilo ile doguma girdim ve tam 4 kilo 100 gr kocaman 55 cm lik bi oglusum oldu

Ve 1 sene olmadan butun aldigim kilolari vererek ilk evlendigim zamanki kiloma geri döndüm.Simdi yine hic ac kalmadan canim ne isterse yiyorum bakalim bunda sonuc ne olucak.Yemessem asla icim rahat etmezki cunki benim yediklerimle beslenen bi can var icimde nasi kiyilir onlara ya kilo icin falan klava:

sılacım aynı fikirdeyim..
bu arada sen ikinci oğlusunun ismine karar verdin mi..
ilk çocugun mert se yanına demir ismi çok yakışır. aklıma geldi söyliyim dedim.
benim arkadaşımın ikizleri var mert ve demir. ay çok şekerler

inşallah biz de senin gibi oluruz. hemencecik gider kilolar. bende kiloyu çok takmıyorum yazın bebişimi alır yürüyüşe çıkarım gider bir çoğu.
önemli olan onun sağlığı şu anda.

kızlar yemek yedik geldik bugun nekdr hızlı kaynatıyorsnz yıne yetişemyrm sizleree bilgisayarıma vırus dolmuş 2 gundr bakım yapıyor cocuk tezmlenemedı gıttı nerden glyr bu vırusler anlamadm yaaaaaaaaaaaa gırdıgım bı kk bı face bıde gebelk org işyerndekılr bırsuru konsyrlr yok oraya gırme yok buraya gırme dıcem sımdı sıze kafa göz gırcem benP:

inşallah biz de senin gibi oluruz. hemencecik gider kilolar. bende kiloyu çok takmıyorum yazın bebişimi alır yürüyüşe çıkarım gider bir çoğu.
aynen öyle hatta yazın daha cabuk verebiliriz kiloları.. terleyecez fln da..
ben her yaz kilo veririm zaten mutlaka..

Merak etme canim inanki gidiyo.Heleki bizim bebislerimiz yaz bebegi olucak koyariz bebek arabalarina gunde 1 saat yurusek yeter.Hem bebislerimiz temiz hava alicaklar hemde biz yuruyusumuzu yapmis olucak ne guzelll kaydirigubbakcemile5

kaydirigubbakcemile3

hehehehe mikroplu bilgisayarın var ne kötü.
geçenlerde görümcemin bilgisayarına virüs girmiş, kayınbabam eşime diyor ki git bak şu bilgisayara mikrop mu ne girmiş.
asıl komedi dizisi kaynanamlarda çekiliyor yaseminceyi izlemeye gerek yok :roflol:

:roflol: ay çok iyi yaaa

:roflol: ay çok iyi yaaa

kayınbabamın çok müthiş lafları vardır öldürür bizi gülmekten. tabi bilinçli söylemediği için daha komik oluyor
geçende kadir çöpdemir vardı tv de diyorki bu kadir çöpçatan değil mi :roflol::roflol:
yazarken bile gülüyorum

heee annemde ne dıyor kızım aman uzak dur o bılgısayardan dıyorrr halbukı kac kere anlatmaya calstm anne o virus senın bildgn vıruslerden dıııııııııııııııııllllllllllllllllllllll
ay kasıtlımı yapıyor anacımda acabaaa

hahahahahahahh ay kız karnım ağrıdı ay krize girdim deminden beri..

Sohbetinize doyum olmuyor kizlar bende oturdugum yere yapisip kaldim,
kalkim da evi temizleyim camasirlar yikancak vs bir an once bitireyim
Oturdugum yerden isler kendini gormuyor maalesef. kaydirigubbakcemile3

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…