- 17 Aralık 2009
- 8.527
- 105
- 363
- Konu Sahibi daemon
-
- #32.041
tşkler zeynepcm.ozmn bende bidahaki gidişimde yaptırcam şeker yüklemesini.ben hepatit,aids,toksoplazma testlerimi ilk ayımda yaptırmıştım meslek itibariyle yüksek risk grubunda olduğumdan.her ayda sağlık ocağında idrar testlerimi yaptırıyorum mutlaka
evet cnmm bu isteğe bağlı kiminin gittiği yerde varmış ama genelde her yerde yokmuş ve abartmıyorum geçen yılki annleri okudum işi abartanlar var 500 lira 300 lira 200 lira en düşük 84 lira diye duydum ama işte kalpde delik var kalp kapakçığı gibi önemli unsarları söylüyormuş işin bide bu boyutu varr bide bebeileri renki görüyorsun cd atıyorlarr benim 22 sinde kontrolüm var iyice bir öğreneyimmm
her gün sabah akşam deli gibi araştırıyorum yakında kadın doğum uzmanı olabilirimm internette 4 boyutlu video ları izledimm çok güzel yaaa
off sadece hamiler kalmakla bitmiyormuş bu iş amma ayrıntı varr kimisi aynı diyor kimisi farklı diyorr
günaydın kızlaarrrr..
toplantım vardı yeni gelebildim..
bugün benim içerdeki pek hareketli.. tıktıklar atıp duruyo
onu hissettikçe bende bütün sıkıntılarımı unutuyorum
günaydın kızlarr tebinden beri 4 boyutlu ultrasonu araştırıyorum kadınlar klubünden 22 ve 23 haftalarda en sonuç veriliyormuş bide 2.düzey usg ayrıntılı ultrason ve 4 boyutlu ultrason aynı şeymi fiyatları konusunda bilginiz varmı baya fazlaymış yazdıklarına göre
hemşerim nasılsın?merak ettim seni.hatta özelden mesaj attım.
günaydın kızlaarrrr..
bende uyuyamıyorum oysa uykuya bayılırım dönüp duruyom sabaha kadar kızımdada uyuyamaım sabahın köründe uyanırdım kızımda uykusuz doğdu doğalı sabah okula gitcen yat diyom ben uykuyu sevmem diyo bana hasta ediyo beni valla uyuyn yoksa şoka giriyo vücut uykusuz geceler başlar sonra
cnm sor bakalım mrk ettm bendeee bende doktora cok soru sryrm bazn admaı sıkmamak ıcn böle seylerı sormyrm adam dıcek sonra buda ne böleeee
sevgili aslıduru delikafaduldennasıl boğarsın peki
ben akışına bıraktım herşeyi araştırdıkça kafama herşey takılıyor.
zaten hamilelik rutin giden birşey sorun yoksa. zaten doktorum da önemli birşey görse söyler. o yüzden ayda bir gidip muayenemi olup gereken testleri yapıyorum o kadar.
dün de arkadaşım çok canımı sıktı . ekimde sezaryenle doğum yaptı. bana dedi doğum şeklin nasıl olacak , dedim normal istiyorum. normal nasıl doğuracaksın ben hastanede sancı çekenleri gördüm çok kötüydü. sezaryende birşey yok 5 günde iyileştim diyor.
dedim aferin çok güzel moral verdin. nedir kardeşim normal doğumu istemek suç mu oluyor artık anlamadım. çok canım sıkıldı.
zaten hamilelik rutin giden birşey sorun yoksa. zaten doktorum da önemli birşey görse söyler. o yüzden ayda bir gidip muayenemi olup gereken testleri yapıyorum o kadar.
dün de arkadaşım çok canımı sıktı . ekimde sezaryenle doğum yaptı. bana dedi doğum şeklin nasıl olacak , dedim normal istiyorum. normal nasıl doğuracaksın ben hastanede sancı çekenleri gördüm çok kötüydü. sezaryende birşey yok 5 günde iyileştim diyor.
dedim aferin çok güzel moral verdin. nedir kardeşim normal doğumu istemek suç mu oluyor artık anlamadım. çok canım sıkıldı.
tşkler zeynepcm.ozmn bende bidahaki gidişimde yaptırcam şeker yüklemesini.ben hepatit,aids,toksoplazma testlerimi ilk ayımda yaptırmıştım meslek itibariyle yüksek risk grubunda olduğumdan.her ayda sağlık ocağında idrar testlerimi yaptırıyorum mutlaka
benimde kafam karıştı bugun doktrumu arayıp sorucam bakalım.daha önce doppler(2.düzey usg) çektirmiştim sesleri duyuyorsun ama görüntü nasıldı hatırlamıyorumki hiç.
benim de 2 gündür tık tık atmıyordu bugün bi hareket sabah sabah..
günaydın özgecim , bende gene birilerini dövüyorsun da gelemedin zannettim. delikafadulden
benim sıpa duruldu bu aralar. tık tık atmıyor artık. :1no2:
günaydın kızlaarrrr..
şeker yüklemesi herkeze yapılıyormu[/QUOTE
evet cnm herkese yapılıyor mutlaka
sen demek o şanslı hastalardansın kimisi özel olarak başka yere gdiyor her yerde yokmuş ..Valla aynı şeymi bilmiyorum ben pazartesi yaptırdım 19+3 tük yaptırdığımda kendi doktorum yaptı ayrıntılı usg dedikleri şey bebeğin herşeyine bakılıyor bütün organları inceleniyor sonra doplerle kan akımına bakılıyor. 4 boyutlu ekranada geçirdi hatta bu sefer sadece 4 boyutlu resimlerini verdi. Bunların hepsini aynı makine ile yaptı ama o makine her doktorda yokmuş. Bide bana dediki 22. haftadan sonra daha iyi görürüz dedi. Birdahaki kontrolüm 23+5 de o zaman birdaha bakıcakmış böyle. Ücret konusundada ben ekstra bir fark ödemediğim için bilmiyorum. Hatta bu gidişimde parada almadı benden. Ama şöyle söyleyeyim benim doktoruma başka doktorlar hasta sevk ediyor bu işlemler için. Doktorumum muayne ücreti 230 tl ekstra başka birşey almıyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?