2010 Haziran Anneleri buradan devam ediyor!

• Konu Sahibi Konu Sahibi daemon
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi

şeker yüklemesi herkeze yapılıyormu

cnm sor bakalım mrk ettm bendeee bende doktora cok soru sryrm bazn admaı sıkmamak ıcn böle seylerı sormyrm adam dıcek sonra buda ne böleeee

her gün sabah akşam deli gibi araştırıyorum yakında kadın doğum uzmanı olabilirimm internette 4 boyutlu video ları izledimm çok güzel yaaa

ben akışına bıraktım herşeyi araştırdıkça kafama herşey takılıyor.
zaten hamilelik rutin giden birşey sorun yoksa. zaten doktorum da önemli birşey görse söyler. o yüzden ayda bir gidip muayenemi olup gereken testleri yapıyorum o kadar.

dün de arkadaşım çok canımı sıktı . ekimde sezaryenle doğum yaptı. bana dedi doğum şeklin nasıl olacak , dedim normal istiyorum. normal nasıl doğuracaksın ben hastanede sancı çekenleri gördüm çok kötüydü. sezaryende birşey yok 5 günde iyileştim diyor.
dedim aferin çok güzel moral verdin. nedir kardeşim normal doğumu istemek suç mu oluyor artık anlamadım. çok canım sıkıldı.

off sadece hamiler kalmakla bitmiyormuş bu iş amma ayrıntı varr kimisi aynı diyor kimisi farklı diyorr

benimde kafam karıştı bugun doktrumu arayıp sorucam bakalım.daha önce doppler(2.düzey usg) çektirmiştim sesleri duyuyorsun ama görüntü nasıldı hatırlamıyorumki hiç.

günaydın kızlaarrrr..
toplantım vardı yeni gelebildim..
bugün benim içerdeki pek hareketli.. tıktıklar atıp duruyo
onu hissettikçe bende bütün sıkıntılarımı unutuyorum

günaydn cnmmmm
ay ne gusel yaa bebsnle ısaretlesıyrsnz yaneeeee :)

Valla aynı şeymi bilmiyorum ben pazartesi yaptırdım 19+3 tük yaptırdığımda kendi doktorum yaptı ayrıntılı usg dedikleri şey bebeğin herşeyine bakılıyor bütün organları inceleniyor sonra doplerle kan akımına bakılıyor. 4 boyutlu ekranada geçirdi hatta bu sefer sadece 4 boyutlu resimlerini verdi. Bunların hepsini aynı makine ile yaptı ama o makine her doktorda yokmuş. Bide bana dediki 22. haftadan sonra daha iyi görürüz dedi. Birdahaki kontrolüm 23+5 de o zaman birdaha bakıcakmış böyle. Ücret konusundada ben ekstra bir fark ödemediğim için bilmiyorum. Hatta bu gidişimde parada almadı benden. Ama şöyle söyleyeyim benim doktoruma başka doktorlar hasta sevk ediyor bu işlemler için. Doktorumum muayne ücreti 230 tl ekstra başka birşey almıyor

hemşerim nasılsın?merak ettim seni.hatta özelden mesaj attım.

canım çok sağol iyiyim sen nasılsın?? giremiyorum ne zamandır işler çok yoğun akşam 8-9 allah ne verirse çalışıyoruz... normalde kimse bana özel mesaj falan atmadığından yukarıya çoğunlukla bakmıyorum bile canım görmedim yani çok pardooon :kedi:

günaydın kızlaarrrr..

günaydın özgecim , bende gene birilerini dövüyorsun da gelemedin zannettim. delikafadulden
benim sıpa duruldu bu aralar. tık tık atmıyor artık. :1no2:

cnm sor bakalım mrk ettm bendeee bende doktora cok soru sryrm bazn admaı sıkmamak ıcn böle seylerı sormyrm adam dıcek sonra buda ne böleeee

Güneşim öyle deme, bendeki hamilelik kitabında yadığına göre "en kötü soru sorulmayandır"

nasıl boğarsın peki
sevgili aslıduru delikafadulden
1-sen kimsin? delikafadulden
2-benim taa geçen haftalarda ebelerin doğumda eskiden kadınlara nası soktuysan cıkart demelerine, boğarım o ebeyi dediğimi nerden buldun :roflol:
3-boğazına yapışarak boğarım delikafadulden

bnce sen normal ıstemeye devam et her guzel seyın tabıkı zorlugu olacak korkma boşver bıde bazen kişiler kendı yaptıgının en ıyısı oldgunu dusunrler ve bunda ısrar ederler belkı arkdsnda böle dusnyr tabı tanmdn konsmk doru dııl ama:jeyyar:

canım bunlara sakın kanmaaa güzel allahımm bize herşeyin iyisini nasip etsin ama norm al doğum gibi varmı hepimiz elimizi bir yermizi yakmışızdır yada kaza geçirmişizdir düşmüşüzdir yani acı çekmişizdirr doğum kalıcı bir ağrı değilki en fazlqa 1 gün acı çekceksin sonuç herşey normal sütün hemencik gelcekk bebeğini hemen kucağına alcan en önemlisi içinde ne kadar pislik hastalık varsa hepsi kaybolurmuş sen bakmaa herkezin dediğini dua et senin en büyük yardımcın dua ne hayırlı ise o olsun . ben doğum izledim bizzat bir devlet hastanesnni sancı odasına girdim orda kıvranan kadın gördüm yinede korkmuyorum çünkü yaşıcaz ve bitcez ertesigün eser kalmıcakk o acıdan

canım bendede yapılmıştı toksoplazmalar aids ve hepatitde zaten evlilik esnasında yapıldı. Ama benim toksolar negatif o yüzden kan vermişken yaptır dedi. Hepatitide tekrarlasınlar bişey olduğundan değil ama yapılsın dedi. İdrar testi çok önemliymiş zaten hem enfeksiyonu saptamam için hemde böbrekte protein kaçağı yada idrarda fazla şeker olabiliyormuş bunları görmek için şartmış

benimde kafam karıştı bugun doktrumu arayıp sorucam bakalım.daha önce doppler(2.düzey usg) çektirmiştim sesleri duyuyorsun ama görüntü nasıldı hatırlamıyorumki hiç.

bu ses duyma işini hangı haftada yap maya baslıyorlar bende henuz istemedııı bunada kızyorm ama

günaydın özgecim , bende gene birilerini dövüyorsun da gelemedin zannettim. delikafadulden
benim sıpa duruldu bu aralar. tık tık atmıyor artık. :1no2:
benim de 2 gündür tık tık atmıyordu bugün bi hareket sabah sabah..
hoşbulduukk..
yok birini birazdan pataklıcam, daha yeni yerime gelebildim delikafadulden

günaydın kızlaarrrr..

günaydın özge.bende sonunda işi bıraktın sandım.ne güzel benim kızımda şuan da pıtpıt vuruyor içerden.hakkaten tüm dertleri sıkıntıları unutturuyorlar.

şeker yüklemesi herkeze yapılıyormu[/QUOTE
evet cnm herkese yapılıyor mutlaka

evet archimim normal doğum yapanlar da sezaryen yaptıranlara aaa niye kestirip biçtirdin kendini diyorlar.. herkes kendi yaptıgının iyi oldugunu düşünüyor.
boşver o yüzden, hayırlısı neyse o olsun..
sezaryeni de bu kdr kötülemeyelim tabii mecbur kalabiliriz.

sen demek o şanslı hastalardansın kimisi özel olarak başka yere gdiyor her yerde yokmuş ..

senin arkadaş da alemmiş valla... hem şimdiden ne diye karıştırıyor doğumu falan ben soranlara daha karar vermedim diyorum valla.. ama benim mantığıma göre en sağlıklısı normal doğum ertesin ayağa kalkıyorsun.. ama mecbura kalırsa tabi sezeryan..

offf böyle sürekli normal doğumun zor olduğunu söyleyip duran insanlara sinir oluyrum yaklava:herşeyin en güzeli doğal olanı bence.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…