2010 Haziran Anneleri buradan devam ediyor!

• Konu Sahibi Konu Sahibi daemon
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi

aynen katılıyorum söylediklerine bahsettikleri kadar zor bişey olsaydı kimse ikinciyi doğurmazdı. En nefret ettiğim insan tipidir başkasına müdahale edenler sanane kardeşim bırak anlatma kimseyi kotkutma. Sırf bu önyargılar yüzünden birsürü insan normal normal doğurabilecekken korkup sezeryan yaptırıyor. Bi rahat bıraksınlar. Ayrıca sezeryanda 5 günde iyileşmiş. Normal doğumda bi kompilikasyon olmadığı sürece istersen sabah doğurup akşam kendi evine gidebilyosun

günaydın özge.bende sonunda işi bıraktın sandım.ne güzel benim kızımda şuan da pıtpıt vuruyor içerden.hakkaten tüm dertleri sıkıntıları unutturuyorlar.
yok canım yaaa nerdeee.. az önce genel müdür yardımcım bizlere kalıcı olmakla ilgili nasihatler veiryordu.. yani gidecem dyecek olsam yemezdi bunu demek :roflol:

iyiyim bende canım sağol.kızçeyi büyütüyoruz işte :)

offf böyle sürekli normal doğumun zor olduğunu söyleyip duran insanlara sinir oluyrum yaklava:herşeyin en güzeli doğal olanı bence.

kaydirigubbakcemile5

aynen katılıyorumm dua ediyorum ne hayırlısıysa olsun ama inş normal doğum olur okuduğuma göre sancılar başlıyınca hemen duş alın yatmayın devamlı ayakta geçirin sancıyı diyorlarr şimdi ocak annleri doğuruyor hergün gidip doğum hikayelerini okuyorum fikir oluyorr

ayy sağolun valla rahatladım. dünden beri kafama taktım bu lafları. tabiki sezaryen olacaksın derse doktorum ya da acil birşey olursa sezaryen olurum. ama herşey normalse niye normal doğurmayayım?? ben zaten o acıları çekmeye baştan razıyım. sonuçta kimse acıdan ölmemiş.
ama insanlar hamilelik psikolojisini anlamadan sanki hiç hamile kalmamış gibi konuşunca üzülüyorum.

aman neyse hele bir o günler gelsin o zaman bakacağız normal mi sezaryan mi

bu ses duyma işini hangı haftada yap maya baslıyorlar bende henuz istemedııı bunada kızyorm ama

doktorunun elindeki usg cihazına bağlı cnm.eğer ileri düzeyde bi cihazsa bebeğinin kalp atımları başladıktan sonra hemen duyabilrsn.ben henüz hiç duyamadım doktorumun usg cihazı normal bi cihazdı.ama yarın doppler çekimi var ozaman duyucam inşallah.çok heyecanlıyım.ben arada evde steteskoplada dinliyorum ama daha duyamıyorum

evet yaaa insanlar ne gıcık.bana da diyolar normal doğum yapma diye.sezeryanla doğum yapanların çocukları daha zeki oluyomuş,kafalarına baskı falan olmadığı için.ne saçma yaaa.inşallah bir sorun olmazsa bende normal doğum istiyorum.

yok canım yaaa nerdeee.. az önce genel müdür yardımcım bizlere kalıcı olmakla ilgili nasihatler veiryordu.. yani gidecem dyecek olsam yemezdi bunu demek :roflol:

neyse az kaldı özgecim 7.ayda izne ayrılırsın hemen sende.doktorunla anlaşırsın.hastanedesin biyere gitme diyebilirler sana ama sen doktorunu ayarla bence şimdidenyerimseniben

hee doğru Einstein ı da annesi sezaryanle doğurmuş zaten klava:
tam dayaklık bu millet.

ayyy ne sacma sapan insanlar var yaaa.. tutamıyorlar şu çenelerini

neyse az kaldı özgecim 7.ayda izne ayrılırsın hemen sende.doktorunla anlaşırsın.hastanedesin biyere gitme diyebilirler sana ama sen doktorunu ayarla bence şimdidenyerimseniben
kocama söledim o da diyo ki hayır sonuna kadar calışacaksın.. ne kdr geç çıkarsan o kdr geç döneceksin işe çocuguna bakacaksın fln.
sonrasında ücretsiz izin fln kullanmamı istemiyo.. çok korkuyo tek onun maaşına kalmamızdan mafoldumben

sancı çekerken ayakta dolaşmak bebeğin doğum kanalına girmesini kolaylaştırdığı için sancıları hafifletiyormuş cnm,ayrıca sancı geldiği anda çömelmek oldukça faydalıymış.hem çatı kemikleri açılıyormuş hemde bebeğimizin daha kolay aşağı inmesine yardımcı oluyor yer çekimi.ya ben gittiğim şu semineri kameraya çekmiştim ama nerden paylaşabilirimki sizle

benim doktorum cihazın sesini hiç açmıyor sadece 2. muaynede açmıştı kalp atışlarını dinletmek için. Birde son muaynede annem geldi diye açtı.Ben söylemesem hiç açmayacak. Gerçi sesi dinlemel için alet daha fazla manyetik yayıyor sanırım zararlı olabilirdiye açmıyyodur belki. Çünkü kızıyo bana okadar iyi bişey değil diye

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…