canım bunlara sakın kanmaaa güzel allahımm bize herşeyin iyisini nasip etsin ama norm al doğum gibi varmı hepimiz elimizi bir yermizi yakmışızdır yada kaza geçirmişizdir düşmüşüzdir yani acı çekmişizdirr doğum kalıcı bir ağrı değilki en fazlqa 1 gün acı çekceksin sonuç herşey normal sütün hemencik gelcekk bebeğini hemen kucağına alcan en önemlisi içinde ne kadar pislik hastalık varsa hepsi kaybolurmuş sen bakmaa herkezin dediğini dua et senin en büyük yardımcın dua ne hayırlı ise o olsun . ben doğum izledim bizzat bir devlet hastanesnni sancı odasına girdim orda kıvranan kadın gördüm yinede korkmuyorum çünkü yaşıcaz ve bitcez ertesigün eser kalmıcakk o acıdan
yok canım yaaa nerdeee.. az önce genel müdür yardımcım bizlere kalıcı olmakla ilgili nasihatler veiryordu.. yani gidecem dyecek olsam yemezdi bunu demek :roflol:günaydın özge.bende sonunda işi bıraktın sandım.ne güzel benim kızımda şuan da pıtpıt vuruyor içerden.hakkaten tüm dertleri sıkıntıları unutturuyorlar.
canım çok sağol iyiyim sen nasılsın?? giremiyorum ne zamandır işler çok yoğun akşam 8-9 allah ne verirse çalışıyoruz... normalde kimse bana özel mesaj falan atmadığından yukarıya çoğunlukla bakmıyorum bile canım görmedim yani çok pardooon :kedi:
offf böyle sürekli normal doğumun zor olduğunu söyleyip duran insanlara sinir oluyrum yaklava:herşeyin en güzeli doğal olanı bence.
kaydirigubbakcemile5aynen katılıyorum söylediklerine bahsettikleri kadar zor bişey olsaydı kimse ikinciyi doğurmazdı. En nefret ettiğim insan tipidir başkasına müdahale edenler sanane kardeşim bırak anlatma kimseyi kotkutma. Sırf bu önyargılar yüzünden birsürü insan normal normal doğurabilecekken korkup sezeryan yaptırıyor. Bi rahat bıraksınlar. Ayrıca sezeryanda 5 günde iyileşmiş. Normal doğumda bi kompilikasyon olmadığı sürece istersen sabah doğurup akşam kendi evine gidebilyosun
hmm ayseyy sanki seni tanıyorumm CADIARZUiyiyim bende canım sağol.kızçeyi büyütüyoruz işte :)
aynen katılıyorum söylediklerine bahsettikleri kadar zor bişey olsaydı kimse ikinciyi doğurmazdı. En nefret ettiğim insan tipidir başkasına müdahale edenler sanane kardeşim bırak anlatma kimseyi kotkutma. Sırf bu önyargılar yüzünden birsürü insan normal normal doğurabilecekken korkup sezeryan yaptırıyor. Bi rahat bıraksınlar. Ayrıca sezeryanda 5 günde iyileşmiş. Normal doğumda bi kompilikasyon olmadığı sürece istersen sabah doğurup akşam kendi evine gidebilyosun
bu ses duyma işini hangı haftada yap maya baslıyorlar bende henuz istemedııı bunada kızyorm ama
ben akışına bıraktım herşeyi araştırdıkça kafama herşey takılıyor.
zaten hamilelik rutin giden birşey sorun yoksa. zaten doktorum da önemli birşey görse söyler. o yüzden ayda bir gidip muayenemi olup gereken testleri yapıyorum o kadar.
dün de arkadaşım çok canımı sıktı . ekimde sezaryenle doğum yaptı. bana dedi doğum şeklin nasıl olacak , dedim normal istiyorum. normal nasıl doğuracaksın ben hastanede sancı çekenleri gördüm çok kötüydü. sezaryende birşey yok 5 günde iyileştim diyor.
dedim aferin çok güzel moral verdin. nedir kardeşim normal doğumu istemek suç mu oluyor artık anlamadım. çok canım sıkıldı.
yok canım yaaa nerdeee.. az önce genel müdür yardımcım bizlere kalıcı olmakla ilgili nasihatler veiryordu.. yani gidecem dyecek olsam yemezdi bunu demek :roflol:
evet yaaa insanlar ne gıcık.bana da diyolar normal doğum yapma diye.sezeryanla doğum yapanların çocukları daha zeki oluyomuş,kafalarına baskı falan olmadığı için.ne saçma yaaa.inşallah bir sorun olmazsa bende normal doğum istiyorum.
ayyy ne sacma sapan insanlar var yaaa.. tutamıyorlar şu çenelerinievet yaaa insanlar ne gıcık.bana da diyolar normal doğum yapma diye.sezeryanla doğum yapanların çocukları daha zeki oluyomuş,kafalarına baskı falan olmadığı için.ne saçma yaaa.inşallah bir sorun olmazsa bende normal doğum istiyorum.
hmm ayseyy sanki seni tanıyorumm CADIARZU
:roflol: Şeniz
kocama söledim o da diyo ki hayır sonuna kadar calışacaksın.. ne kdr geç çıkarsan o kdr geç döneceksin işe çocuguna bakacaksın fln.neyse az kaldı özgecim 7.ayda izne ayrılırsın hemen sende.doktorunla anlaşırsın.hastanedesin biyere gitme diyebilirler sana ama sen doktorunu ayarla bence şimdidenyerimseniben
delikafaduldenkıızzsss bak sabah sabah gelmiş benle uğraşıyo kaydirigubbakcemile3
benim de seni gözüm ısırıyo sanki delikafadulden
hahaha valla heee :roflol:
hee doğru Einstein ı da annesi sezaryanle doğurmuş zatenklava:
tam dayaklık bu millet.
aynen katılıyorumm dua ediyorum ne hayırlısıysa olsun ama inş normal doğum olur okuduğuma göre sancılar başlıyınca hemen duş alın yatmayın devamlı ayakta geçirin sancıyı diyorlarr şimdi ocak annleri doğuruyor hergün gidip doğum hikayelerini okuyorum fikir oluyorr
günaydın caspeerr..günaydın topiğin güzel annişleriiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii
doktorunun elindeki usg cihazına bağlı cnm.eğer ileri düzeyde bi cihazsa bebeğinin kalp atımları başladıktan sonra hemen duyabilrsn.ben henüz hiç duyamadım doktorumun usg cihazı normal bi cihazdı.ama yarın doppler çekimi var ozaman duyucam inşallah.çok heyecanlıyım.ben arada evde steteskoplada dinliyorum ama daha duyamıyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?