hahaha valla heee :roflol:
sancı çekerken ayakta dolaşmak bebeğin doğum kanalına girmesini kolaylaştırdığı için sancıları hafifletiyormuş cnm,ayrıca sancı geldiği anda çömelmek oldukça faydalıymış.hem çatı kemikleri açılıyormuş hemde bebeğimizin daha kolay aşağı inmesine yardımcı oluyor yer çekimi.ya ben gittiğim şu semineri kameraya çekmiştim ama nerden paylaşabilirimki sizle
kocama söledim o da diyo ki hayır sonuna kadar calışacaksın.. ne kdr geç çıkarsan o kdr geç döneceksin işe çocuguna bakacaksın fln.
sonrasında ücretsiz izin fln kullanmamı istemiyo.. çok korkuyo tek onun maaşına kalmamızdan mafoldumben
evet yaaa insanlar ne gıcık.bana da diyolar normal doğum yapma diye.sezeryanla doğum yapanların çocukları daha zeki oluyomuş,kafalarına baskı falan olmadığı için.ne saçma yaaa.inşallah bir sorun olmazsa bende normal doğum istiyorum.
ya ben bugünkü seminere gitmek istiyorumhımmm anladım cnm aman neyse daha çok zaman var önümüzde sende istersen bidahakine katılırsın.ayy çok güzel bende kızımı görmek istiyorum artık
delikafadulden
yolu da yarılamışsın.. maaşallaahhh
ay sorma geçinemeyiz diyo.. alıştı ya eve 2 maaş girmesine.. ahh ahh bilmiyom..ama senn kkocan nıoye korkuyr beee keşke bnmkıde korksaaa bende bazn cıkaym dıyrum hemn cık dıyr ztn calsmamı ıstemyrama ben de evde yapamam gıbı gelyr
kocama söledim o da diyo ki hayır sonuna kadar calışacaksın.. ne kdr geç çıkarsan o kdr geç döneceksin işe çocuguna bakacaksın fln.
sonrasında ücretsiz izin fln kullanmamı istemiyo.. çok korkuyo tek onun maaşına kalmamızdan mafoldumben
günaydın caspeerr..
resmin güsel olmus
aa keşke paylaşsann yani herşeyi çok okuyorum araştırıyorumm buda benim için ek bilgi olurr sen bir yolunu bulda görüntüleri izlet bizedesancı çekerken ayakta dolaşmak bebeğin doğum kanalına girmesini kolaylaştırdığı için sancıları hafifletiyormuş cnm,ayrıca sancı geldiği anda çömelmek oldukça faydalıymış.hem çatı kemikleri açılıyormuş hemde bebeğimizin daha kolay aşağı inmesine yardımcı oluyor yer çekimi.ya ben gittiğim şu semineri kameraya çekmiştim ama nerden paylaşabilirimki sizle
evet çok zor yaa işkence gibi valla işe gelmek..gerçi nekdr geç izne ayrılırsan o kadar geç dönersin işe doğru tabi ama.bende başta evde oturmak istemiyordum hiç çalışmak istiyordum ama hakkaten hamileyken çalışmak daha da zor oluyormuş sizden gördüğüm kadarıyla.şimdi eşime tşkediyorum istemediği için çalışmamı.neyse cnm hayırlısı olsun belkide son zamanlarda ne kadar zorlandığını görünce eşinde ikna olur
hee ben de girdim okudum 1-2 gün önce.. çok güsel yaa..sağol canım.
ocak anneleri doğuruyolar ha bende bir ziyaretlerine gidem gizlice :1ninca:merak ettim ahanda
benim doktorum cihazın sesini hiç açmıyor sadece 2. muaynede açmıştı kalp atışlarını dinletmek için. Birde son muaynede annem geldi diye açtı.Ben söylemesem hiç açmayacak. Gerçi sesi dinlemel için alet daha fazla manyetik yayıyor sanırım zararlı olabilirdiye açmıyyodur belki. Çünkü kızıyo bana okadar iyi bişey değil diye
Kızlar size bişey soracam siz bu mesajlarınızın altında çıkan kaçıncı hafta ve gündesiniz sanırım topik diyosunuz onu nasıl eklediniz ben bir türlü nasıl yapıldığını bulamadım yardımcı olursanız sevinirim.
ben bi videoda izlemiştim hatta kadın ayakta doğuruyordu..
gerçekten de belki öyle daha kolaydır
ya ben bugünkü seminere gitmek istiyorum
sen gitcenmi canım??
gititn mi dohturahu huuuuuu
evet ya cok zooorrr mafoldumbenkeşke son ayda olsak bahar gelmiş her gün birimiz gitmiş doğuma biz sabırsızla bekliyoruzz tek tek doğum hikayeleri yazılmaya başlamış offf resmen msn şunu yazdım 92/152 resmen gün sayıyorumm.çalışmak çok zor hamileykenn düzenli yürüyüş yapamıyorsun beslenemiyorsunn
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?