2010 Haziran Anneleri buradan devam ediyor!

• Konu Sahibi Konu Sahibi daemon
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
hahaha valla heee :roflol:

annem de beni sezaryanle doğurmuş. üstün zekam oradan geliyor zaten :roflol:

hımm video ekleme sitelerine ekleyip link atabilirsin. ama çok mu uzun bir görüntü bilmiyorum tabi :uhm: ama bu dediklerin doğru sancı gelince mümkün olduğunda yatmamak gerek.

ben bi videoda izlemiştim hatta kadın ayakta doğuruyordu..
gerçekten de belki öyle daha kolaydır

ama senn kkocan nıoye korkuyr beee keşke bnmkıde korksaaa bende bazn cıkaym dıyrum hemn cık dıyr ztn calsmamı ıstemyr ama ben de evde yapamam gıbı gelyr

yok artık pes yaa bu da son noktadır heralde.demek sezeryanla doğanlar daha zeki oluyormuş hee.gülsem mi ağlasam mı bilemedim:bbo:

hımmm anladım cnm aman neyse daha çok zaman var önümüzde sende istersen bidahakine katılırsın.ayy çok güzel bende kızımı görmek istiyorum artık
ya ben bugünkü seminere gitmek istiyorum
sen gitcenmi canım??

ama senn kkocan nıoye korkuyr beee keşke bnmkıde korksaaa bende bazn cıkaym dıyrum hemn cık dıyr ztn calsmamı ıstemyr ama ben de evde yapamam gıbı gelyr
ay sorma geçinemeyiz diyo.. alıştı ya eve 2 maaş girmesine.. ahh ahh bilmiyom..

gerçi nekdr geç izne ayrılırsan o kadar geç dönersin işe doğru tabi ama.bende başta evde oturmak istemiyordum hiç çalışmak istiyordum ama hakkaten hamileyken çalışmak daha da zor oluyormuş sizden gördüğüm kadarıyla.şimdi eşime tşkediyorum istemediği için çalışmamı.neyse cnm hayırlısı olsun belkide son zamanlarda ne kadar zorlandığını görünce eşinde ikna olur

aa keşke paylaşsann yani herşeyi çok okuyorum araştırıyorumm buda benim için ek bilgi olurr sen bir yolunu bulda görüntüleri izlet bizede

evet çok zor yaa işkence gibi valla işe gelmek..
artık naapalım son zamanlarımız bir gelsin de.. hayırlısı olsun diyelim.. :sm_confused:

Kızlar size bişey soracam siz bu mesajlarınızın altında çıkan kaçıncı hafta ve gündesiniz sanırım topik diyosunuz onu nasıl eklediniz ben bir türlü nasıl yapıldığını bulamadım yardımcı olursanız sevinirim.

bana da doktorum 1 kere kalp atışlarını dinletti o da çok kısa bir süre için.
sonra da bir daha açmadı sesi. bende niye dinletmiyor diye düşünürken dediğin doğru sanırım çok yararlı birşey olmadığından açmıyor.

Pregnancy and Due Date Ticker

buraya yazdığım adrese gir.
önce çubugunu sececeksin
sonra next deyip
cubuk üzerinde ilerleyecek simgeyi seçeceksin
sonra yine next
bebişin doğum tarihini soracak onu yazacaksın
sonra next
orada aşağıda BBCode yazan yerin içinde uzuun bir adres göreceksin.
oradan http ile başlayıp png ile biten kısmı kopyalayacaksın.

sonra geleceksin kullanıcı paneline
profilimi düzenle ye gireceksin
aşağılarda
çizelge yazar
oradaki boşluga bu linki yapıştıracaksın :)

çok uzun değil kısa kıza çekmiştim du bakalım en önemlisini yükleyebilirsem link atarım burdan mutlaka.

ben bi videoda izlemiştim hatta kadın ayakta doğuruyordu..
gerçekten de belki öyle daha kolaydır

sancı esnasında sırt üstü yatarsak rahim kasılmaları durabiliyormuş bile ve bebek doğum kanalında ilerleyemediği içinde sezeryana sebep olabiliyormuş.sancıları ayakta çekmek en doğrusymuş cnm

ya ben bugünkü seminere gitmek istiyorum
sen gitcenmi canım??

ben gitmiştim cnm ama tekrar doğuma yakın gitmek istiyorum.kaçırma derim fırsatın varsa çok faydalı oluyor.

keşke son ayda olsak bahar gelmiş her gün birimiz gitmiş doğuma biz sabırsızla bekliyoruzz tek tek doğum hikayeleri yazılmaya başlamış offf resmen msn şunu yazdım 92/152 resmen gün sayıyorumm.çalışmak çok zor hamileykenn düzenli yürüyüş yapamıyorsun beslenemiyorsunn

evet ya cok zooorrr mafoldumben

92/152 geçen gün sayısı ve kalan gün sayısı mı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…