ay sorma geçinemeyiz diyo.. alıştı ya eve 2 maaş girmesine.. ahh ahh bilmiyom..
evet ya cok zooorrr mafoldumben
92/152 geçen gün sayısı ve kalan gün sayısı mı
archimim youttube.da nasıl video ekleniyor biliyormusun.bulamadım da ben şu videoyu ekleyeyim
heee tamam o zamaaann :1hug:yok yavrum gıtmedım daha kociş gelebılırse gıtcez 11 gıbı cıkarım demıstı ısten bakalım ondan haber beklıyorum
hamilelik 280 gun suruyor dımı?? normal sartlarda yanı
ay evet ekiple ayrı uğraşıyorum ben bide dış etkenler var onlarla ayrı uğraşıyorum..bizdede ben korkuyrm gecınemeyz dıye yafsss aslnda haklı sanrm ama tabe yınede aldgn paraya gore harcıcaksın korkmamak lazım bebegını sen buytmek ıstıyrsan anlayışlı olması lazım bıde senn iş streslı baksanaa
ay evet ekiple ayrı uğraşıyorum ben bide dış etkenler var onlarla ayrı uğraşıyorum..
burda böle herkes birbirinin işine karışmaya calışıyo..
ay hayırlısı olsun ne diyelim.
yok 92 doğum izne ayrılma günü 152 de bebişin inşallah gelme günü tabi erken gelmezsee 15 haziran için bu hesaplama
Pregnancy and Due Date Ticker
buraya yazdığım adrese gir.
önce çubugunu sececeksin
sonra next deyip
cubuk üzerinde ilerleyecek simgeyi seçeceksin
sonra yine next
bebişin doğum tarihini soracak onu yazacaksın
sonra next
orada aşağıda BBCode yazan yerin içinde uzuun bir adres göreceksin.
oradan http ile başlayıp png ile biten kısmı kopyalayacaksın.
sonra geleceksin kullanıcı paneline
profilimi düzenle ye gireceksin
aşağılarda
çizelge yazar
oradaki boşluga bu linki yapıştıracaksın :)
ben de öyle yaaozgecayy şimdi düşün evimizdeyizz sıcacıkk önümüzde sağlıklı bir kahvaltıı notebooklarmız önümüzde bir yandan kaynatıyoz kk de biryandan yiyiozz tabi sen istanbulda ben izmirdekaydirigubbakcemile3 neysee ohh yürüyüşlere gidiyozz her ev hanımı gibi temizliğimizi yapıyoz bebiş alış vverişlernie çıkıyozzz offffffff yaa normalde çalışmak isterim ama hamile kaldıığmdan beri evde olmak isityorumm
hu huuuuuu
ayyyyyyyy senle aynı güne geliyo doğum tarihimiz erken yada geç gelirlerse değişirde
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?