2010 Haziran Anneleri buradan devam ediyor!

• Konu Sahibi Konu Sahibi daemon
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
ay sorma geçinemeyiz diyo.. alıştı ya eve 2 maaş girmesine.. ahh ahh bilmiyom..

bizdede ben korkuyrm gecınemeyz dıye yafsss aslnda haklı sanrm ama tabe yınede aldgn paraya gore harcıcaksın korkmamak lazım bebegını sen buytmek ıstıyrsan anlayışlı olması lazım bıde senn iş streslı baksanaa

yok yavrum gıtmedım daha kociş gelebılırse gıtcez 11 gıbı cıkarım demıstı ısten bakalım ondan haber beklıyorum

archimim youttube.da nasıl video ekleniyor biliyormusun.bulamadım da ben şu videoyu ekleyeyim

evet ya cok zooorrr mafoldumben

92/152 geçen gün sayısı ve kalan gün sayısı mı

yok 92 doğum izne ayrılma günü 152 de bebişin inşallah gelme günü tabi erken gelmezsee 15 haziran için bu hesaplama

hamilelik 280 gun suruyor dımı?? normal sartlarda yanı

ay evet ekiple ayrı uğraşıyorum ben bide dış etkenler var onlarla ayrı uğraşıyorum..
burda böle herkes birbirinin işine karışmaya calışıyo..
ay hayırlısı olsun ne diyelim.

ay evet ekiple ayrı uğraşıyorum ben bide dış etkenler var onlarla ayrı uğraşıyorum..
burda böle herkes birbirinin işine karışmaya calışıyo..
ay hayırlısı olsun ne diyelim.

ozgecayy şimdi düşün evimizdeyizz sıcacıkk önümüzde sağlıklı bir kahvaltıı notebooklarmız önümüzde bir yandan kaynatıyoz kk de biryandan yiyiozz tabi sen istanbulda ben izmirdekaydirigubbakcemile3 neysee ohh yürüyüşlere gidiyozz her ev hanımı gibi temizliğimizi yapıyoz bebiş alış vverişlernie çıkıyozzz offffffff yaa normalde çalışmak isterim ama hamile kaldıığmdan beri evde olmak isityorumm

tam öskeeeeeeeeeeeeee dicektim yaptın acıklamayı kısss

ben de öyle yaa
hamile kalmadan önce ben calışmadan duramam diyordum
şimdi de fena halde çalışmama isteğim var. nasıl dayanacam bilmiyorum valla
Allah tüm çalışanların yardımcısı olsun

offf geçmişi bitirdim bendeki bu azme bazen ben bile şaşıyorum iyice manyak oldum
ben,m bebiş kesin geç doğacak bu azimle son güne kadar bekler anası gibi sabırlı olcek yevrumm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…