hee dün anlatmıştım ya bunu uzun uzuntam öskeeeeeeeeeeeeee dicektim yaptın acıklamayı kısss
ay evet ekiple ayrı uğraşıyorum ben bide dış etkenler var onlarla ayrı uğraşıyorum..
burda böle herkes birbirinin işine karışmaya calışıyo..
ay hayırlısı olsun ne diyelim.
ben de öyle yaa
hamile kalmadan önce ben calışmadan duramam diyordum
şimdi de fena halde çalışmama isteğim var. nasıl dayanacam bilmiyorum valla
Allah tüm çalışanların yardımcısı olsun
bende bu sabah zor uyandım artık okadar zor geliyorki off çok sıkıldım bazen 32. haftamda ayrılsam mı diyorum sonrada ulan bebişe bi sürü şey alınacak para lazım sonra bebeği erken bırakmak da istemiyorum son dk kadar çalışayım diyorum bi sürü gelgitler yaşıyorumboshayallersmile
bende bu sabah zor uyandım artık okadar zor geliyorki off çok sıkıldım bazen 32. haftamda ayrılsam mı diyorum sonrada ulan bebişe bi sürü şey alınacak para lazım sonra bebeği erken bırakmak da istemiyorum son dk kadar çalışayım diyorum bi sürü gelgitler yaşıyorumboshayallersmile
ayyy günaydınlar buarada kızlarrropuyorumnanaktan
ben de öyle yaa
hamile kalmadan önce ben calışmadan duramam diyordum
şimdi de fena halde çalışmama isteğim var. nasıl dayanacam bilmiyorum valla
Allah tüm çalışanların yardımcısı olsun
ne güzellll belki aynı günde farklı mekanlardaa doğurcazz allah kolaylık versin hepimizee
ayy bende yarın yolun tam yarısındayımm o zamnnn
139 gun bıttı 141 gun kaldı bebısıme kavusmaya.. yiiihhhhhhhhuuuuuuuuuuuu
ya kıslar bısey sorcam ben sımdı esımın ssk sından faydalanıyorum esımın ısten ayrılma gıbı bır durumu soz konusu olabilir su sıralar. en son ısten ayrılınca 6 ay daha yararlanılabılıyorduk ssk dan hala oylemı yoksa 3 ayamı ınmıstı bu bılen var mı???
evet canlar katılıyorum size... çok zor oluyor sürekli uykum oluyor eve gidince hiçbirşey yapmak istemiyorum yorgunluktan hemen yatmak istiyorum... Birde sanki şu san 1 haftadır göbüş biraz daha büyüdü sanki ağırlaştım gibi şimdiden oturup kalkarken bile biraz zorlanıyorum... böyle olan varmı aranızda benim gibi????
hee doğru Einstein ı da annesi sezaryanle doğurmuş zatenklava:
tam dayaklık bu millet.
benim doktorum cihazın sesini hiç açmıyor sadece 2. muaynede açmıştı kalp atışlarını dinletmek için. Birde son muaynede annem geldi diye açtı.Ben söylemesem hiç açmayacak. Gerçi sesi dinlemel için alet daha fazla manyetik yayıyor sanırım zararlı olabilirdiye açmıyyodur belki. Çünkü kızıyo bana okadar iyi bişey değil diye
evet canlar katılıyorum size... çok zor oluyor sürekli uykum oluyor eve gidince hiçbirşey yapmak istemiyorum yorgunluktan hemen yatmak istiyorum... Birde sanki şu san 1 haftadır göbüş biraz daha büyüdü sanki ağırlaştım gibi şimdiden oturup kalkarken bile biraz zorlanıyorum... böyle olan varmı aranızda benim gibi????
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?