2010 Haziran Anneleri buradan devam ediyor!

• Konu Sahibi Konu Sahibi daemon
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
ay evet ekiple ayrı uğraşıyorum ben bide dış etkenler var onlarla ayrı uğraşıyorum..
burda böle herkes birbirinin işine karışmaya calışıyo..
ay hayırlısı olsun ne diyelim.

öle tabe belkı kocan kabul eder yada sen daha raht guzl bir işbulrsn bellimi olr bebegının şansıı

ben de öyle yaa
hamile kalmadan önce ben calışmadan duramam diyordum
şimdi de fena halde çalışmama isteğim var. nasıl dayanacam bilmiyorum valla
Allah tüm çalışanların yardımcısı olsun

aminnnnn:gitme:

bende bu sabah zor uyandım artık okadar zor geliyorki off çok sıkıldım bazen 32. haftamda ayrılsam mı diyorum sonrada ulan bebişe bi sürü şey alınacak para lazım sonra bebeği erken bırakmak da istemiyorum son dk kadar çalışayım diyorum bi sürü gelgitler yaşıyorumboshayallersmile

ayyy günaydınlar buarada kızlarrropuyorumnanaktan

bende son anıma kdr calısmak ıstıyrm umarm bunu başarabılırım cnm yaaa. hem sonrasnda ıznımı kullanablrm.
hemde paramı alrm:)
arkadasm 9ay clştı son hfata bırktı doguma gitti maşallh darısı basıma

nezamana kadar çalışcann canım yani son aylarda ağırlaşcazz nasıl yapcan hazırlıklarını bide düşün hepimiz erken doğum riskide olabilirr bebişler bir an önce çıkmak isteye bilirr yani benimde çok ihyiacımm var yen iaraba aldık amaa 32, olur olmazz duygu kaçarrr

ben de tesadühf ilk hamileliğimde işten ayrıldım bir ay soonra hamile kaldım. ne yazık ki düşmüştü şimdi bunlar 6 ay sonra oldu halen evdeyim iş olursa iş yoksa hamile kalırsam evde olucam demiştim. kısmet inşallah bebekler olacak aslında evde sıkılacak vakit de pek olmayacak bir beklerken iki tane bebek büyük sürpriz oldu bize

ayy bende yarın yolun tam yarısındayımm o zamnnn

139 gun bıttı 141 gun kaldı bebısıme kavusmaya.. yiiihhhhhhhhuuuuuuuuuuuu

ya kıslar bısey sorcam ben sımdı esımın ssk sından faydalanıyorum esımın ısten ayrılma gıbı bır durumu soz konusu olabilir su sıralar. en son ısten ayrılınca 6 ay daha yararlanılabılıyorduk ssk dan hala oylemı yoksa 3 ayamı ınmıstı bu bılen var mı???

ben de öyle yaa
hamile kalmadan önce ben calışmadan duramam diyordum
şimdi de fena halde çalışmama isteğim var. nasıl dayanacam bilmiyorum valla
Allah tüm çalışanların yardımcısı olsun

evet canlar katılıyorum size... çok zor oluyor sürekli uykum oluyor eve gidince hiçbirşey yapmak istemiyorum yorgunluktan hemen yatmak istiyorum... Birde sanki şu san 1 haftadır göbüş biraz daha büyüdü sanki ağırlaştım gibi şimdiden oturup kalkarken bile biraz zorlanıyorum... böyle olan varmı aranızda benim gibi????

evet canım aynen öyleee yaa sende işden ayrılmıştın dimii şimdi eşinde çıkarsa doğum öncesiii zor olcakk

bende evde kızımın pılını pırtını toplucam diye nefes nefese kalıyorum zor eğilip kalkıyorum valla

hee doğru Einstein ı da annesi sezaryanle doğurmuş zaten klava:
tam dayaklık bu millet.

Arci benden uzun yaşayacaksın, tam aynı şeyi yazmaya hazırlanıyordum :)

Benim doktorum da benim zorumla dinlettirdi, sesini duyunca rahatlıyorum dedim :). Ama bebeğimin sağlığı için bi daha istemicem.

benimde uzandığım yerden kalkarken göbüş ağırlık yapıyo sanki zorlanıyorum canım. bide 3 akşamdır rahat yatamamaya başladım kasıklarım batıyo resmen

ben 37. haftama kadar çalışmayı düşünüyorum. kalan iznimi doğumdan sonra kullanırım,tabi herşey yolunda giderse.
özel sektör bu belli olmaz doğumdan 1 ay sonra da gel diyebilir. o yüzden korkularım da var. yıllık iznimde bile arayıp işe çağırmışlardı klava:

evet canım aynen öylee eve zor atıyorum işden eve gelince resmen sızıyorum yemekde yapamıyorum sağ olsun eşimm yapıyorr sonra yatakda dönerkenn otururken kalkarken zorlanmalar başladı özellikle eğilirkenn çokdaha zorlanıyorum geçenlerde genel temizlik günümdü resmen boynum yomulduuu ağlıcaktımm ağrımdan

kızlar benim de eşimin bağkuru var ama şu an yararlanamıyoruz ancak bebekler yararlanacak biz de herşeyi ücretli yaptırıyoruz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…