2010 Haziran Anneleri buradan devam ediyor!

• Konu Sahibi Konu Sahibi daemon
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
valla bende oturup yatıp kalkarken zorlanıyorum sanki. bana da ağırlaştım gibi geliyor ama daha da erken, ilerki aylarda ne yapacam diyorum..

ya kızlar bide ilk 3 ayda hep kandırdılar yok ikinci 3. ayda zinde olacaksınız, enerji gelecek falan.. ay hani.. bana gelen giden bişi yoookk..

günaydın bu arada uklacım..

cumartesi randevu aldım kızlar 3 lü test için tokata gidicez hayırlısı cinsiyeti belkim söler bakalım kısmet
off 100 lira imiş 3lü test 75 te muane

he bide genel temizlik yapmam lazım üşeniyom öbüşten nası yapacaksam siz nası yapıyonuz yaa

ayy benim de eşim diyo haftada bir gideri işlerine bakarsın..
ay manyak mı bu adam nedir yaa klava:
iş manyağı resmmeenn

Allah calisanlara kolaylik versin kizlar.
Bende calismayi cok istiyordum is ararken bebegimiz bize supriz yapti
bende biraktim aramayi. Demek ki hayirlisi boyleymis.

valla canım zaten en fazla 37. haftaya kadar çalışabiliryorsun resmi olanı bu işyeri de daha fazlasını kabul etmez ben sırf doğumdan sonrasına iznim kalsın diye 37. haftama kadar çalışmak istiyorum, gerçi aklımda doğum izininden hemen sonra yıllık iznim ve ücretsiz iznimide almak var 6 ay süt iznimide birleştirmeyi planlıyorum bakalım süt iznimi birleştirmeme izin vermezlerse itiraz edeceğim çünkü daha önce böyle bir uygulama oldu işyerimde offf :1closedeyes:

evet canım aynen öyleee yaa sende işden ayrılmıştın dimii şimdi eşinde çıkarsa doğum öncesiii zor olcakk

ivet yavrum maalesef öyle olacak esımın patronuyla arası kotuydu zaten adamla hıc bı zamn anlasmadılar ama esım sabırlı bı adamdır ısını yapar cıkar gelır. en son abısı aylardır calısmıyor onuda yanına aldı gek barı uc bes kurus bısey kazanırsın dıye abısıde keyfıne cok duskun gecen hafta patronlarına demıskı ben onurla anlasamıyorum burda dıyıp ayrılmıs gerızekalı herıf dedım onura alma abını sorun yasarsınız dıye ama dınlemedı gordu gununu.. bu yuzden adam ıyıce kıl oldu. sımdı yenı bı ortak alıyomus. o da esımle konusmuyor bırde esıme oradakıler solemısler senı ısten cıkarmayı planlıyor dıye. esımde kendı yerını acmayı ıstıyor ama sımdı egerkı olmazsa yanı bı yer acarda umdugumuzu bulamazsak bunun altından kalkmak zor olacak. esım ıssız kalmaz o konuda tereddutum yok. dun geldı surat 5 karıs ısten ayrılırsam hastaneyı napcaz dıyo kendı yerımızı acarsak ondada hemen yapamam ssk yada bagkur dedı bende merak etme 6 ay faydalanabılıryorum o zamna kadar zaten dogum yapmıs olurum dedım de yuzu guldu ben bı tek bunu takıyorum kafaya dedı. bakalım onumuzdekı gunlerde bellı olcak.,

bırde esımın patronu burayı gecen yıl aldı ondan 1 yıl once baslamıstı buraya sımdı ısten cıkarılınca 1 yıllık mı ıkı yıllık mı tazmınat alır bu konuda fıkrı olan var mı??

bende artık ayakkabımı bağlayamıyorum. 2 büklüm oluyorum ayakkabı giyerken. bir de yatakta dönerken karnıma ağrılar giriyor ani harekette.
ve ben yolun yarısına bile gelmeden böyleyim. 9. ayda artık vinçle kaldırırlar bizi.

resmen işgenceydii karar verdim ayda 1 yaptığım temizlği 15 günde bir yapacağımm yoksa zor olcakkk benim içinn

canım 6 ay faydalanabilirsiniz işten ayrılmasından sonra

efet bu zındelıgı bnd emrk edyrm banada geeln giden bişi yok

valla ben artık temizlik memizlik yapmyorum.
ayda bir kadın geliyo herşeyi hallediyo
haftada 1 kocam süpürüyo toz alıyo
gömlekleri fln ütüye yolluyorum bizim orada bi kuru temizlemeci 2,5 TL ye ütülüyo..
öle yani yaydım iyice..
ay ama yapamıyorum yaa napıyımm..

iş manyağı resmmeenn

cnm eşin ne iş yapıyordu senın aynı sektordemısınız yoksaaa

iş manyağı resmmeenn

hahahah valla seninki de alemmiş. sakın öyle birşey yapayım deme önce haftada 1 gidersin, 2 gün sonra sen iyileştin gel derler. ben mümkün olduğunca işyerinin önünden bile geçmeyeceğim.

anacım d.izninde seni çağıramazlarki yasak

Nursena nasıl oldun? Ağrıların geçti dimi? Dün konuştın mu doktorunla?

geçti şükür de öksürük mahfediyo beni kendimi eve kapattım resmen eşi aşşağıda olduğundan ve ödem olduğundan vücudumda çok su iç dedi dr su içincede idrar hemen geliyo öksürüncede kaçırıyorum istem dışı olarak ağlıcam sinirden çamaşırdan bıktım off inşallah geçer şu öksürük 20 gün oldu hala balgam söküyorumm

ayyy o genel temizlik olayını düşünemiyorum bile mafoldumben benimde yapmam lazım

ya kızlar bide ilk 3 ayda hep kandırdılar yok ikinci 3. ayda zinde olacaksınız, enerji gelecek falan.. ay hani.. bana gelen giden bişi yoookk..

Nasil zinde olmakmis canim ilk uc ay bende boyle degildi ya bulantidan dolayi degildim
ama hic uykum yoktu sabahin korunde ayaga dikilirdim aksam da gec yatardim,
simdi ise devamli uykum geliyor, sabahlari da gec kalkiyorum.

resmi olarak 1 yılsaa 1 yıllık alırr yani aynı şirket adı altında 1 yıldır açlışıyorsa 1 yıılk alırr . canım çok üzüldümm bak bebişler kismetiyle gelirr eminim daha güzel ve hayırlı şeyler nasip olcak sizee dua etcemm sizee

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…