bende evde kızımın pılını pırtını toplucam diye nefes nefese kalıyorum zor eğilip kalkıyorum valla
Arci benden uzun yaşayacaksın, tam aynı şeyi yazmaya hazırlanıyordum :)
ayy benim de eşim diyo haftada bir gideri işlerine bakarsın..ben 37. haftama kadar çalışmayı düşünüyorum. kalan iznimi doğumdan sonra kullanırım,tabi herşey yolunda giderse.
özel sektör bu belli olmaz doğumdan 1 ay sonra da gel diyebilir. o yüzden korkularım da var. yıllık iznimde bile arayıp işe çağırmışlardıklava:
valla canım zaten en fazla 37. haftaya kadar çalışabiliryorsun resmi olanı bu işyeri de daha fazlasını kabul etmez ben sırf doğumdan sonrasına iznim kalsın diye 37. haftama kadar çalışmak istiyorum, gerçi aklımda doğum izininden hemen sonra yıllık iznim ve ücretsiz iznimide almak var 6 ay süt iznimide birleştirmeyi planlıyorum bakalım süt iznimi birleştirmeme izin vermezlerse itiraz edeceğim çünkü daha önce böyle bir uygulama oldu işyerimde offf :1closedeyes:nezamana kadar çalışcann canım yani son aylarda ağırlaşcazz nasıl yapcan hazırlıklarını bide düşün hepimiz erken doğum riskide olabilirr bebişler bir an önce çıkmak isteye bilirr yani benimde çok ihyiacımm var yen iaraba aldık amaa 32, olur olmazz duygu kaçarrr
evet canım aynen öyleee yaa sende işden ayrılmıştın dimii şimdi eşinde çıkarsa doğum öncesiii zor olcakk
cumartesi randevu aldım kızlar 3 lü test için tokata gidicez hayırlısı cinsiyeti belkim söler bakalım kısmet
off 100 lira imiş 3lü test 75 te muane
he bide genel temizlik yapmam lazım üşeniyom öbüşten nası yapacaksam siz nası yapıyonuz yaa
canım 6 ay faydalanabilirsiniz işten ayrılmasından sonraayy bende yarın yolun tam yarısındayımm o zamnnn
139 gun bıttı 141 gun kaldı bebısıme kavusmaya.. yiiihhhhhhhhuuuuuuuuuuuu
ya kıslar bısey sorcam ben sımdı esımın ssk sından faydalanıyorum esımın ısten ayrılma gıbı bır durumu soz konusu olabilir su sıralar. en son ısten ayrılınca 6 ay daha yararlanılabılıyorduk ssk dan hala oylemı yoksa 3 ayamı ınmıstı bu bılen var mı???
valla bende oturup yatıp kalkarken zorlanıyorum sanki. bana da ağırlaştım gibi geliyor ama daha da erken, ilerki aylarda ne yapacam diyorum..
ya kızlar bide ilk 3 ayda hep kandırdılar yok ikinci 3. ayda zinde olacaksınız, enerji gelecek falan.. ay hani.. bana gelen giden bişi yoookk..
günaydın bu arada uklacım..
cumartesi randevu aldım kızlar 3 lü test için tokata gidicez hayırlısı cinsiyeti belkim söler bakalım kısmet
off 100 lira imiş 3lü test 75 te muane
he bide genel temizlik yapmam lazım üşeniyom öbüşten nası yapacaksam siz nası yapıyonuz yaa
ayy benim de eşim diyo haftada bir gideri işlerine bakarsın..
ay manyak mı bu adam nedir yaaklava:
iş manyağı resmmeenn
ayy benim de eşim diyo haftada bir gideri işlerine bakarsın..
ay manyak mı bu adam nedir yaaklava:
iş manyağı resmmeenn
anacım d.izninde seni çağıramazlarki yasakben 37. haftama kadar çalışmayı düşünüyorum. kalan iznimi doğumdan sonra kullanırım,tabi herşey yolunda giderse.
özel sektör bu belli olmaz doğumdan 1 ay sonra da gel diyebilir. o yüzden korkularım da var. yıllık iznimde bile arayıp işe çağırmışlardıklava:
Nursena nasıl oldun? Ağrıların geçti dimi? Dün konuştın mu doktorunla?
evet canım aynen öylee eve zor atıyorum işden eve gelince resmen sızıyorum yemekde yapamıyorum sağ olsun eşimm yapıyorr sonra yatakda dönerkenn otururken kalkarken zorlanmalar başladı özellikle eğilirkenn çokdaha zorlanıyorum geçenlerde genel temizlik günümdü resmen boynum yomulduuu ağlıcaktımm ağrımdan
ya kızlar bide ilk 3 ayda hep kandırdılar yok ikinci 3. ayda zinde olacaksınız, enerji gelecek falan.. ay hani.. bana gelen giden bişi yoookk..
ivet yavrum maalesef öyle olacak esımın patronuyla arası kotuydu zaten adamla hıc bı zamn anlasmadılar ama esım sabırlı bı adamdır ısını yapar cıkar gelır. en son abısı aylardır calısmıyor onuda yanına aldı gek barı uc bes kurus bısey kazanırsın dıye abısıde keyfıne cok duskun gecen hafta patronlarına demıskı ben onurla anlasamıyorum burda dıyıp ayrılmıs gerızekalı herıf dedım onura alma abını sorun yasarsınız dıye ama dınlemedı gordu gununu.. bu yuzden adam ıyıce kıl oldu. sımdı yenı bı ortak alıyomus. o da esımle konusmuyor bırde esıme oradakıler solemısler senı ısten cıkarmayı planlıyor dıye. esımde kendı yerını acmayı ıstıyor ama sımdı egerkı olmazsa yanı bı yer acarda umdugumuzu bulamazsak bunun altından kalkmak zor olacak. esım ıssız kalmaz o konuda tereddutum yok. dun geldı surat 5 karıs ısten ayrılırsam hastaneyı napcaz dıyo kendı yerımızı acarsak ondada hemen yapamam ssk yada bagkur dedı bende merak etme 6 ay faydalanabılıryorum o zamna kadar zaten dogum yapmıs olurum dedım de yuzu guldu ben bı tek bunu takıyorum kafaya dedı. bakalım onumuzdekı gunlerde bellı olcak.,
bırde esımın patronu burayı gecen yıl aldı ondan 1 yıl once baslamıstı buraya sımdı ısten cıkarılınca 1 yıllık mı ıkı yıllık mı tazmınat alır bu konuda fıkrı olan var mı??
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?