anacım d.izninde seni çağıramazlarki yasak
valla bende oturup yatıp kalkarken zorlanıyorum sanki. bana da ağırlaştım gibi geliyor ama daha da erken, ilerki aylarda ne yapacam diyorum..
ya kızlar bide ilk 3 ayda hep kandırdılar yok ikinci 3. ayda zinde olacaksınız, enerji gelecek falan.. ay hani.. bana gelen giden bişi yoookk..
günaydın bu arada uklacım..
ağdaya gittik en son daemonla daha bişey çıkmadı sayılır tüyler ara aracumartesi randevu aldım kızlar 3 lü test için tokata gidicez hayırlısı cinsiyeti belkim söler bakalım kısmet
off 100 lira imiş 3lü test 75 te muane
he bide genel temizlik yapmam lazım üşeniyom öbüşten nası yapacaksam siz nası yapıyonuz yaa
ayyy o genel temizlik olayını düşünemiyorum bile mafoldumben benimde yapmam lazım
canım evet o da sağlıkçı ama hastanede çalışmıyor.cnm eşin ne iş yapıyordu senın aynı sektordemısınız yoksaaa
aman yok yaa hiç gidecek göz var mı bende..hahahah valla seninki de alemmiş. sakın öyle birşey yapayım deme önce haftada 1 gidersin, 2 gün sonra sen iyileştin gel derler. ben mümkün olduğunca işyerinin önünden bile geçmeyeceğim.
geçen bi şey duydum aslı varmı yokmu bilmiyorum hamilelere ayda 5 gün işyeri sancı izni vericekmiş doğuma kadar.... akannehir
ay ne bileyim valla çok fena yaa.. ben de akşamları 10 da baslıyo gözler kapanmaya.. sabahları da kazıyorum resmen kendimi yataktan
Nasil zinde olmakmis canim ilk uc ay bende boyle degildi ya bulantidan dolayi degildim
ama hic uykum yoktu sabahin korunde ayaga dikilirdim aksam da gec yatardim,
simdi ise devamli uykum geliyor, sabahlari da gec kalkiyorum.
geçen bi şey duydum aslı varmı yokmu bilmiyorum hamilelere ayda 5 gün işyeri sancı izni vericekmiş doğuma kadar.... akannehir
kendimizden bahsettim kıss allah seniii eviii isterse..... götürsün aman napayım ayıplayan gelmesin takmıyom günlük bi küçük süpürgeyle bide görünen yerlere vilada tamamvalla ben artık temizlik memizlik yapmyorum.
ayda bir kadın geliyo herşeyi hallediyo
haftada 1 kocam süpürüyo toz alıyo
gömlekleri fln ütüye yolluyorum bizim orada bi kuru temizlemeci 2,5 TL ye ütülüyo..
öle yani yaydım iyice..
ay ama yapamıyorum yaa napıyımm..
büyük şehirin avantajları ilçedeyiz yok malesef öle imkannnağdaya gittik en son daemonla daha bişey çıkmadı sayılır tüyler ara ara
1 ay olack galiba
ağdaya gittik en son daemonla daha bişey çıkmadı sayılır tüyler ara ara
1 ay olack galiba
bizim burda millet süt iznini doğru düzgün kullanamıyor..geçen bi şey duydum aslı varmı yokmu bilmiyorum hamilelere ayda 5 gün işyeri sancı izni vericekmiş doğuma kadar.... akannehir
günaydın şekerlerolumunekankayizsmile
ivet yavrum maalesef öyle olacak esımın patronuyla arası kotuydu zaten adamla hıc bı zamn anlasmadılar ama esım sabırlı bı adamdır ısını yapar cıkar gelır. en son abısı aylardır calısmıyor onuda yanına aldı gek barı uc bes kurus bısey kazanırsın dıye abısıde keyfıne cok duskun gecen hafta patronlarına demıskı ben onurla anlasamıyorum burda dıyıp ayrılmıs gerızekalı herıf dedım onura alma abını sorun yasarsınız dıye ama dınlemedı gordu gununu.. bu yuzden adam ıyıce kıl oldu. sımdı yenı bı ortak alıyomus. o da esımle konusmuyor bırde esıme oradakıler solemısler senı ısten cıkarmayı planlıyor dıye. esımde kendı yerını acmayı ıstıyor ama sımdı egerkı olmazsa yanı bı yer acarda umdugumuzu bulamazsak bunun altından kalkmak zor olacak. esım ıssız kalmaz o konuda tereddutum yok. dun geldı surat 5 karıs ısten ayrılırsam hastaneyı napcaz dıyo kendı yerımızı acarsak ondada hemen yapamam ssk yada bagkur dedı bende merak etme 6 ay faydalanabılıryorum o zamna kadar zaten dogum yapmıs olurum dedım de yuzu guldu ben bı tek bunu takıyorum kafaya dedı. bakalım onumuzdekı gunlerde bellı olcak.,
bırde esımın patronu burayı gecen yıl aldı ondan 1 yıl once baslamıstı buraya sımdı ısten cıkarılınca 1 yıllık mı ıkı yıllık mı tazmınat alır bu konuda fıkrı olan var mı??
bende artık ayakkabımı bağlayamıyorum. 2 büklüm oluyorum ayakkabı giyerken. bir de yatakta dönerken karnıma ağrılar giriyor ani harekette.
ve ben yolun yarısına bile gelmeden böyleyim. 9. ayda artık vinçle kaldırırlar bizi.
ivet yavrum maalesef öyle olacak esımın patronuyla arası kotuydu zaten adamla hıc bı zamn anlasmadılar ama esım sabırlı bı adamdır ısını yapar cıkar gelır. en son abısı aylardır calısmıyor onuda yanına aldı gek barı uc bes kurus bısey kazanırsın dıye abısıde keyfıne cok duskun gecen hafta patronlarına demıskı ben onurla anlasamıyorum burda dıyıp ayrılmıs gerızekalı herıf dedım onura alma abını sorun yasarsınız dıye ama dınlemedı gordu gununu.. bu yuzden adam ıyıce kıl oldu. sımdı yenı bı ortak alıyomus. o da esımle konusmuyor bırde esıme oradakıler solemısler senı ısten cıkarmayı planlıyor dıye. esımde kendı yerını acmayı ıstıyor ama sımdı egerkı olmazsa yanı bı yer acarda umdugumuzu bulamazsak bunun altından kalkmak zor olacak. esım ıssız kalmaz o konuda tereddutum yok. dun geldı surat 5 karıs ısten ayrılırsam hastaneyı napcaz dıyo kendı yerımızı acarsak ondada hemen yapamam ssk yada bagkur dedı bende merak etme 6 ay faydalanabılıryorum o zamna kadar zaten dogum yapmıs olurum dedım de yuzu guldu ben bı tek bunu takıyorum kafaya dedı. bakalım onumuzdekı gunlerde bellı olcak.,
bırde esımın patronu burayı gecen yıl aldı ondan 1 yıl once baslamıstı buraya sımdı ısten cıkarılınca 1 yıllık mı ıkı yıllık mı tazmınat alır bu konuda fıkrı olan var mı??
geçti şükür de öksürük mahfediyo beni kendimi eve kapattım resmen eşi aşşağıda olduğundan ve ödem olduğundan vücudumda çok su iç dedi dr su içincede idrar hemen geliyo öksürüncede kaçırıyorum istem dışı olarak ağlıcam sinirden çamaşırdan bıktım off inşallah geçer şu öksürük 20 gün oldu hala balgam söküyorumm
ben de öyle yerime birini yetiştirmeye calışayım diyorum ama herkeste beyin bakımından bi kıtlık oldugu için yetiştirebilecek gibi değilim elde olanlardan.ayy keşkeeee amaa ben burda olmazsa olmazımmm yerime birini yetiştiriyorummm ama zorrrr
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?