2010 Haziran Anneleri buradan devam ediyor!

• Konu Sahibi Konu Sahibi daemon
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
anacım d.izninde seni çağıramazlarki yasak

yıllık izinde de yasak ama çağırıyorlar klava:
patronlara karşı yasak yok malesef. çünkü onları denetleyen bir mekanizma da yok.
iyice kafamıza çıktılar. sanki babalarının hayrına çalışıyoruz :mymeka:

geçen bi şey duydum aslı varmı yokmu bilmiyorum hamilelere ayda 5 gün işyeri sancı izni vericekmiş doğuma kadar.... akannehir

ağdaya gittik en son daemonla daha bişey çıkmadı sayılır tüyler ara ara
1 ay olack galiba

cnm eşin ne iş yapıyordu senın aynı sektordemısınız yoksaaa
canım evet o da sağlıkçı ama hastanede çalışmıyor.

hahahah valla seninki de alemmiş. sakın öyle birşey yapayım deme önce haftada 1 gidersin, 2 gün sonra sen iyileştin gel derler. ben mümkün olduğunca işyerinin önünden bile geçmeyeceğim.
aman yok yaa hiç gidecek göz var mı bende..
işten ayrılmadıgıma şükretmiyor da bi de haftada 1 gidermişim :roflol:

geçen bi şey duydum aslı varmı yokmu bilmiyorum hamilelere ayda 5 gün işyeri sancı izni vericekmiş doğuma kadar.... akannehir

hamilelere değil o regl olan kadınlara verilecekti.
ama patronlar karşı çıkıyorlar, kadın işçileri işten atmakla tehdit ediyorlar.
o yüzden o iş yattı uklacım

Nasil zinde olmakmis canim ilk uc ay bende boyle degildi ya bulantidan dolayi degildim
ama hic uykum yoktu sabahin korunde ayaga dikilirdim aksam da gec yatardim,
simdi ise devamli uykum geliyor, sabahlari da gec kalkiyorum.
ay ne bileyim valla çok fena yaa.. ben de akşamları 10 da baslıyo gözler kapanmaya.. sabahları da kazıyorum resmen kendimi yataktan

günaydın şekerlerolumunekankayizsmile

ayy keşkeeee amaa ben burda olmazsa olmazımmm yerime birini yetiştiriyorummm ama zorrrr

kendimizden bahsettim kıss allah seniii eviii isterse..... götürsün aman napayım ayıplayan gelmesin takmıyom günlük bi küçük süpürgeyle bide görünen yerlere vilada tamam

da kendimi nası temizlicem onu düşüüyom vilada gibi kolay olsa keşkeee
1 ay olack galiba
büyük şehirin avantajları ilçedeyiz yok malesef öle imkannn

1 ay olack galiba

biri genel temizlikmi dedi banada lazım ya kople aldırıyorum ben ama 1.5 ay oldu bacaklarım daha tam çıkmadı diğer yerler çıkmaya başladı. sankim oralarda azaldıda göbeğime verdi tüyleri anlamadım gitti. ağdaya gitmeyede üşeniyorum yağmurda var.. belkim hafta sonu kaş bıyık bir taraftan koçiş yakında askerlik arkadaşım diye çağırırsa şaşmam vallaha

bizim burda millet süt iznini doğru düzgün kullanamıyor..
pöff..

kızlar peki bişi sorcam tuylerı sertleşen ve cogalan oldumu ben agdamı eskıden yaprdm kolaylıkla yumsck cıkardı anacım sımdı zaten zor agda yapıyorum malum gucum yok sankı jıletle temzılemısım gıbı sert sert kasınark cıkıyor aglıcam yaa dogal olark ona agda vurmasıda zorlasıyor canım cok yanıyor işin kötüsü başkasınada acamıyorummm offfffffneolcak halımyaaa
ha buarada göbegımde sımsıyah olduu kıldan

kızlar ben cıkıyorum bırden bıre butun dengelerımalt ust oluyo.. bıraz gıdıp sakınlesmem lazım.. gunlerce yatagın ıcınden cıkmamak ıstıyorumm....

of canım yaaa çok üzüldüm vallahii yaaaa
inşallah hemen iş bulur eşin benimki 1 yıldır evde nerdeyse mafoldumben
eşin bu işyerinde kaç yıldır ssk lı olarak çalışıyorsa o kadar yıllık tazminat hakkı vardır canım ayrıca iş den ayrıldıktan sonrasında da iş mahkesine başvurursa işten çıkarılınca 8 aya kadarda maaşı kadar para alabiliyor haberin olsun iş mahkemeleri işçilerden yana karar verir ihmal etmesin...

bende ayakkabılarımı artık zor bağlıyorum hatta 1 haftadır çizme giyiyorum
öğleden sonraları ayaklarım şişiyor galiba çizme sıktı akşamlarıda çıkmıyor ayağımdan zoraki yani bot giydim bugün..

Kusura bakma canim ama senin de nebicim kaynin varmis be.
Hem kardesi ise aldiriyor onu hem gidip kardesi ile calisamadigini soyluyor. alsanaalsanasmile

Canim benim pekmez ic ya sade ic veya azicik tereyag kaynat onunla
karistir ic bak icini nasil yumusatiyor sen dedigimi yap bir an once gecer ins.

buarada yazım cok egzantırık olduuu ehehe kıllr tuylerbayanssulusmile

ayy keşkeeee amaa ben burda olmazsa olmazımmm yerime birini yetiştiriyorummm ama zorrrr
ben de öyle yerime birini yetiştirmeye calışayım diyorum ama herkeste beyin bakımından bi kıtlık oldugu için yetiştirebilecek gibi değilim elde olanlardan.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…