2010 Haziran Anneleri buradan devam ediyor!

• Konu Sahibi Konu Sahibi daemon
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi

:roflol: galiba öyle olacak bu gidişle

günaydın şekerlerolumunekankayizsmile
günaydınnn

ya bende acayip kıllanma olduu göğsümde ve sakalım kıllar simsiyah aldırayım dedim dr hamilelikteki hormonlardan olabilir doğumu bekle dediiiii meğer ben ne kıllıymışım haberim yok beyaz tenli olunca hemen belli oluyooo

alalh iyiliğini versinn yani taktir ediyorumm nasıl başkasına yaptırıyonuzz benn çok utanıyorumm:kedi:

daemoncum üzme canını herşey yoluna girecektir.
kocan da daha iyi bir iş bulur belki hiç blli olmaz.. hem belki daha huzurlu olur.
herşeyde bir hayır vardır

ben de öyle yerime birini yetiştirmeye calışayım diyorum ama herkeste beyin bakımından bi kıtlık oldugu için yetiştirebilecek gibi değilim elde olanlardan.

ahh ozgecayy haftanmın 2 günü maf oluyorum öğretce diyeee

ay benimde tersi olduuu azaldıı benimmm sankii

biz dün akşam koçişle kavga ettik havuç yüzünden gömnlekleri ütücüye göndersem kıyameti koparır heralde
salatalık mazleme almış hafta sonu hepsinin doğradım rendeledim h.içi hazırladım bir tek hacuölar kalmıştı yapamadım yorukldum pazar akşamı neyse dün havuç çıkarmış 2 tane bende suratımı astıkm ne bu şimdi diye oda rendele diye çıkardım salataya katarız diye aldımya dedi e dedm şuan bunu yapmak istemiyorum zaten rendelerken bisürü kuvvet harcıyorum yoruluyorum girdik birbirimize ne salak bi sebepdennn
sonra barıştık ama sinir oldum ben yine...........

bu ay ciltte lekelenme falan olurmuş olan varmııı maşşalah bende kıl lar siyahlıyo lekelenme yok kızımda nası leke olmuştu boynum falan sis gibi doğumdan sonra terimle tülbentle sildi annem hep lekeleri öle derlermiş geçtiiii

:roflol: galiba öyle olacak bu gidişle

aynen ben de ayakkabı giymekte çok zorlanıyorum, hatta bu sabah konuştuk akşam iş dönüşü bir tabure alalım antreye diye. yaz gelsede şıpıdık terlik giysek rahatça..

ayyy o genel temizlik olayını düşünemiyorum bile mafoldumben benimde yapmam lazım
bende saldım valla aman eşim arada sürpürüyo bende canım isterse toz alıyom offff kadında çağırama şu ara bebeğin gelmesine yakın camları felan sildircem odasını temizletcem ötekileri annem arada gelince yapıyoz zaten

ay seninki de cok hoş.. benimki de bazen yapıyo öle de alıyo cevabını..
istemeyince çünkü gerçekten istemiyor oluyorum halim olmuyo yaa.. zorlamı yani..
ay kendi rendeleseydi hem, erkekler için daha kolay bişi rende yapmak

kızlarr bebişlerinizi nerde hissediyorsunuz benim kasığımın üstünde genelde erkek annleri bebeklerni altta hissedermiş kız anneleri yukardaa sizlerde durum nasılll

hamilelere değil o regl olan kadınlara verilecekti.
ama patronlar karşı çıkıyorlar, kadın işçileri işten atmakla tehdit ediyorlar.
o yüzden o iş yattı uklacım
umut işte :dilcikaris herifler

aman benimkide ben ev hanımıyım diye sanırım hep benden hizmet dün geç geldi yemek hazırladım ben dayanamıyom yatıyorum dedim sen ye yemeni dedim sen yat tamam dedi ay insan yedini toplada lavaboya doldur bari ekemek bi,le ortada sabahta kahvaltı yaptı vın işeee insafsızz sinir olsan ne adam yok yanında ki takmıyom artık kendime ediyom taktıkca

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…