2010 Haziran Anneleri buradan devam ediyor!

• Konu Sahibi Konu Sahibi daemon
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
kızlarr bebişlerinizi nerde hissediyorsunuz benim kasığımın üstünde genelde erkek annleri bebeklerni altta hissedermiş kız anneleri yukardaa sizlerde durum nasılll
benimki göbek deliğimin 3-4 parmak fln altında gibi

nasıl yani kıss ziledeydin dimi sen yokmu kuaförde ağdacı yani:uhm:

ayy resmen teminden beri pıt pıtlıyor oğlummm annesinin birtanesiii çok güzel duygu yaaa allah olmayanlarada nasip etsin inşallahh

Canim benim kusura bakma haddime de dusmes aslinda,
ama esinin calismadigini da soylemisin, bu durumda 2 havucu kendi rendelese
olmez herhalde degil mi daha zorla sana yaptirmaya calisiyor,
hakkatten cok kabalik etmis. alsanaalsanasmile

:roflol::roflol:

sağ olsun benim eşim çok yardım eder ama mümkünse mutfağa girmesin birşey yapcam diye mutlaka bir sakarlık yaparr heryeri pisletir iki kat iş çıkar bana erkekler mümkünse mutfaga girmesinnn diyenlerdenimm

kızlarr bebişlerinizi nerde hissediyorsunuz benim kasığımın üstünde genelde erkek annleri bebeklerni altta hissedermiş kız anneleri yukardaa sizlerde durum nasılll

ben yukarıda hissediyorum. hatta oturunca sanki ağzımdan çıkacakmış gibi oluyor.

umut işte :dilcikaris herifler

hehehe zaten hamilelere her ay 5 gün sancı izni biraz saçma olurdu. kaydirigubbakcemile3

ben 3 gundur kusum canm hemde ayrı odada yatıyorummmmmmm

bnmkı allhtn işleri yapıyor bulasıgını falan akldrr masayı sıler ofyaa herkste baska problemler vr baksanıza hepsı bı ayrı model

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…