http://www.youtube.com/watch?v=iS5dypEDmM0 kızlar oldumu bi bakarmısınız ekledim ama umarım izleyebilrsiniz
benimki göbek deliğimin 3-4 parmak fln altında gibikızlarr bebişlerinizi nerde hissediyorsunuz benim kasığımın üstünde genelde erkek annleri bebeklerni altta hissedermiş kız anneleri yukardaa sizlerde durum nasılll
nasıl yani kıss ziledeydin dimi sen yokmu kuaförde ağdacı yani:uhm:kendimizden bahsettim kıss allah seniii eviii isterse..... götürsün aman napayım ayıplayan gelmesin takmıyom günlük bi küçük süpürgeyle bide görünen yerlere vilada tamam
da kendimi nası temizlicem onu düşüüyom vilada gibi kolay olsa keşkeee
büyük şehirin avantajları ilçedeyiz yok malesef öle imkannn
biz dün akşam koçişle kavga ettik havuç yüzünden gömnlekleri ütücüye göndersem kıyameti koparır heralde
salatalık mazleme almış hafta sonu hepsinin doğradım rendeledim h.içi hazırladım bir tek hacuölar kalmıştı yapamadım yorukldum pazar akşamı neyse dün havuç çıkarmış 2 tane bende suratımı astıkm ne bu şimdi diye oda rendele diye çıkardım salataya katarız diye aldımya dedi e dedm şuan bunu yapmak istemiyorum zaten rendelerken bisürü kuvvet harcıyorum yoruluyorum girdik birbirimize ne salak bi sebepdennn
sonra barıştık ama sinir oldum ben yine...........
aaa video muydu o olmus mu dediği yaa..link nerde göremedim :sm_confused:
:roflol::roflol:biri genel temizlikmi dedi banada lazım ya kople aldırıyorum ben ama 1.5 ay oldu bacaklarım daha tam çıkmadı diğer yerler çıkmaya başladı. sankim oralarda azaldıda göbeğime verdi tüyleri anlamadım gitti. ağdaya gitmeyede üşeniyorum yağmurda var.. belkim hafta sonu kaş bıyık bir taraftan koçiş yakında askerlik arkadaşım diye çağırırsa şaşmam vallaha
aman benimkide ben ev hanımıyım diye sanırım hep benden hizmet dün geç geldi yemek hazırladım ben dayanamıyom yatıyorum dedim sen ye yemeni dedim sen yat tamam dedi ay insan yedini toplada lavaboya doldur bari ekemek bi,le ortada sabahta kahvaltı yaptı vın işeee insafsızz sinir olsan ne adam yok yanında ki takmıyom artık kendime ediyom taktıkca
kızlarr bebişlerinizi nerde hissediyorsunuz benim kasığımın üstünde genelde erkek annleri bebeklerni altta hissedermiş kız anneleri yukardaa sizlerde durum nasılll
umut işte :dilcikaris herifler
burdan youtube acılmıyor ama evden acarım
nasıl yani kıss ziledeydin dimi sen yokmu kuaförde ağdacı yani:uhm:
biz dün akşam koçişle kavga ettik havuç yüzünden gömnlekleri ütücüye göndersem kıyameti koparır heralde
salatalık mazleme almış hafta sonu hepsinin doğradım rendeledim h.içi hazırladım bir tek hacuölar kalmıştı yapamadım yorukldum pazar akşamı neyse dün havuç çıkarmış 2 tane bende suratımı astıkm ne bu şimdi diye oda rendele diye çıkardım salataya katarız diye aldımya dedi e dedm şuan bunu yapmak istemiyorum zaten rendelerken bisürü kuvvet harcıyorum yoruluyorum girdik birbirimize ne salak bi sebepdennn
sonra barıştık ama sinir oldum ben yine...........
anacım 1 kez git alışırsın sonrakaydirigubbakcemile3alalh iyiliğini versinn yani taktir ediyorumm nasıl başkasına yaptırıyonuzz benn çok utanıyorumm:kedi:
şimdi oldu mu peki.ilk denemem ya beceremedim pek galiba
aaa video muydu o olmus mu dediği yaa..
benim iyice kafam karıştıı
ticker yaptı sandım
olmus diyom :roflol:
aman benimkide ben ev hanımıyım diye sanırım hep benden hizmet dün geç geldi yemek hazırladım ben dayanamıyom yatıyorum dedim sen ye yemeni dedim sen yat tamam dedi ay insan yedini toplada lavaboya doldur bari ekemek bi,le ortada sabahta kahvaltı yaptı vın işeee insafsızz sinir olsan ne adam yok yanında ki takmıyom artık kendime ediyom taktıkca
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?