ben tıklayınca aynen şöyle yazdı Ankara 1. Sulh Ceza Mahkemesi'nin, 05.05.2008 tarih ve 2008/402 nolu KORUMA TEDBİRİ kapsamında bu internet sitesi (youtube.com) hakkında verdiği karar Telekomünikasyon İletişim Başkanlığı'nca uygulanmaktadır.
kızlarr bebişlerinizi nerde hissediyorsunuz benim kasığımın üstünde genelde erkek annleri bebeklerni altta hissedermiş kız anneleri yukardaa sizlerde durum nasılll
anacım 1 kez git alışırsın sonrakaydirigubbakcemile3
sağ olsun benim eşim çok yardım eder ama mümkünse mutfağa girmesin birşey yapcam diye mutlaka bir sakarlık yaparr heryeri pisletir iki kat iş çıkar bana erkekler mümkünse mutfaga girmesinnn diyenlerdenimm
:roflol:çatlak özge bende diyorum özge görmüş linki ben niye göremedim :roflol:
günaydın hemşoooommm
canım benim olayı yeni yeni anlıyorumkızlar ben cıkıyorum bırden bıre butun dengelerımalt ust oluyo.. bıraz gıdıp sakınlesmem lazım.. gunlerce yatagın ıcınden cıkmamak ıstıyorumm....
elifzel dün beni hep dövdübilmiyorumkismile2dk wc geç girdim diye dövdü,yemeği geç yedim diye dövdü hep dövdübilmiyorumkismilegünaydın elhamraa elifzel nasıl iyi mi?
Söle anneemmm,ekmek almaya gitmiştimdeelhamraaaaa
günaydınnn
ya bende acayip kıllanma olduu göğsümde ve sakalım kıllar simsiyah aldırayım dedim dr hamilelikteki hormonlardan olabilir doğumu bekle dediiiii meğer ben ne kıllıymışım haberim yok beyaz tenli olunca hemen belli oluyooo
gunaydn elhamraa
opuyorumnanaktangünayudın yevrumm hoşgeldinn
yaaa yotutube yasaklıydı unutmuşum.ufff bizim pc.yi ayarlamıştı eşim açılıyor youtube ama.o kadarda hevesle yüklemiştim ya,sinir oldum.:sinifsinif:
deseydin rendelerdim dedi ama e tabi ben surat asınca deli oldu rendeledim bağıra bağıra yemiycem dedi bende söylendim yemezsen yeme diye e tabi paşa paşa geldi yedi bi dahada yapmıycammm:dilcikar:ay seninki de cok hoş.. benimki de bazen yapıyo öle de alıyo cevabını..
istemeyince çünkü gerçekten istemiyor oluyorum halim olmuyo yaa.. zorlamı yani..
ay kendi rendeleseydi hem, erkekler için daha kolay bişi rende yapmak
Videonun adini versen v'den bakariz, ben direk tiklayamiyorum.
çatlak özge bende diyorum özge görmüş linki ben niye göremedim :roflol:
ortada biyerdekaydirigubbakcemile3kızlarr bebişlerinizi nerde hissediyorsunuz benim kasığımın üstünde genelde erkek annleri bebeklerni altta hissedermiş kız anneleri yukardaa sizlerde durum nasılll
benim kasığımın az üstünde hareketleri de hep oralardan oluyor..
sağol komşum a.s.
akşama evden izlerim artık
sağ olsun benim eşim çok yardım eder ama mümkünse mutfağa girmesin birşey yapcam diye mutlaka bir sakarlık yaparr heryeri pisletir iki kat iş çıkar bana erkekler mümkünse mutfaga girmesinnn diyenlerdenimm
canım benim olayı yeni yeni anlıyorum
eşini çıkardılar galiba işten
herşeyin hayırlısı bak bizde
yeni evliyken5 ay işsiz kaldık
ama çok şükür sonra buldu nolcak
nolur üzülme kuşum emi
elifzel dün beni hep dövdübilmiyorumkismile2dk wc geç girdim diye dövdü,yemeği geç yedim diye dövdü hep dövdübilmiyorumkismile
Söle anneemmm,ekmek almaya gitmiştimde
opuyorumnanaktan
benimki toplar arkasınıda anacım ben yatıyom sen desem hayatta izin vermez tek yemek yenmiyo bizde illa yemekler beraber olacak akannehiraman benimkide ben ev hanımıyım diye sanırım hep benden hizmet dün geç geldi yemek hazırladım ben dayanamıyom yatıyorum dedim sen ye yemeni dedim sen yat tamam dedi ay insan yedini toplada lavaboya doldur bari ekemek bi,le ortada sabahta kahvaltı yaptı vın işeee insafsızz sinir olsan ne adam yok yanında ki takmıyom artık kendime ediyom taktıkca
canım benim olayı yeni yeni anlıyorum
eşini çıkardılar galiba işten
herşeyin hayırlısı bak bizde
yeni evliyken5 ay işsiz kaldık
ama çok şükür sonra buldu nolcak
nolur üzülme kuşum emi
elifzel dün beni hep dövdübilmiyorumkismile2dk wc geç girdim diye dövdü,yemeği geç yedim diye dövdü hep dövdübilmiyorumkismile
Söle anneemmm,ekmek almaya gitmiştimde
opuyorumnanaktan
yaa valla ööle. benim kocamda çok beceriksiz ama öyle iyi niyetliki. herakşam portakal suyumu ayağıma getirir ama bi görseniz bütün mutfak portakal oluyor ama olsun önemli olan niyet. bi de diyor sen beni yönlendir, ben ne yapmam gerektiğini bilmiyorum, sen sööle ben yaparım. cidden de ööle bir dediğimi iki etmez, ama ben demeden de bir iğneyi kaldırmaz.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?