2010 Haziran Anneleri buradan devam ediyor!

• Konu Sahibi Konu Sahibi daemon
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi

yaaa yotutube yasaklıydı unutmuşum.ufff bizim pc.yi ayarlamıştı eşim açılıyor youtube ama.o kadarda hevesle yüklemiştim ya,sinir oldum.:sinifsinif:

kızlarr bebişlerinizi nerde hissediyorsunuz benim kasığımın üstünde genelde erkek annleri bebeklerni altta hissedermiş kız anneleri yukardaa sizlerde durum nasılll

benim kasığımın az üstünde hareketleri de hep oralardan oluyor..

sağ olsun benim eşim çok yardım eder ama mümkünse mutfağa girmesin birşey yapcam diye mutlaka bir sakarlık yaparr heryeri pisletir iki kat iş çıkar bana erkekler mümkünse mutfaga girmesinnn diyenlerdenimm

ilk hamileliğimde gene yapardı bunda hiçççç bide işi yoğun seslenmiyom bende gece 8-9 da geliyo o saaten sonra süpürge açamazki zaten allah hayırlısını versin az daha ağırlaşayım annemi çağırıcam

günaydın hemşoooommm

kızlar ben cıkıyorum bırden bıre butun dengelerımalt ust oluyo.. bıraz gıdıp sakınlesmem lazım.. gunlerce yatagın ıcınden cıkmamak ıstıyorumm....
canım benim olayı yeni yeni anlıyorum
eşini çıkardılar galiba işten
herşeyin hayırlısı bak bizde
yeni evliyken5 ay işsiz kaldık
ama çok şükür sonra buldu nolcak
nolur üzülme kuşum emi

günaydın elhamraa elifzel nasıl iyi mi?
elifzel dün beni hep dövdübilmiyorumkismile2dk wc geç girdim diye dövdü,yemeği geç yedim diye dövdü hep dövdübilmiyorumkismile

Söle anneemmm,ekmek almaya gitmiştimde

gunaydn elhamraa

günayudın yevrumm hoşgeldinn
opuyorumnanaktan

deseydin rendelerdim dedi ama e tabi ben surat asınca deli oldu rendeledim bağıra bağıra yemiycem dedi bende söylendim yemezsen yeme diye e tabi paşa paşa geldi yedi bi dahada yapmıycammm:dilcikar:

Videonun adini versen v'den bakariz, ben direk tiklayamiyorum.

kk haziran annelerine özel doğum anlatımı cnm

çatlak özge bende diyorum özge görmüş linki ben niye göremedim :roflol:

bende şaşırdım özge hemen olmuş diyince.link bende mi görünmedi yoksa diye safsaf bakıyorum pc.yekaydirigubbakcemile3

youtube a dns ayarlarıyla giriliyor..
benim de evdekini halletmişti kociş, evden bakarım

kızlarr bebişlerinizi nerde hissediyorsunuz benim kasığımın üstünde genelde erkek annleri bebeklerni altta hissedermiş kız anneleri yukardaa sizlerde durum nasılll
ortada biyerdekaydirigubbakcemile3

sağ olsun benim eşim çok yardım eder ama mümkünse mutfağa girmesin birşey yapcam diye mutlaka bir sakarlık yaparr heryeri pisletir iki kat iş çıkar bana erkekler mümkünse mutfaga girmesinnn diyenlerdenimm

yaa valla ööle. benim kocamda çok beceriksiz ama öyle iyi niyetliki. herakşam portakal suyumu ayağıma getirir ama bi görseniz bütün mutfak portakal oluyor ama olsun önemli olan niyet. bi de diyor sen beni yönlendir, ben ne yapmam gerektiğini bilmiyorum, sen sööle ben yaparım. cidden de ööle bir dediğimi iki etmez, ama ben demeden de bir iğneyi kaldırmaz.

oyy dayakmı yedin senn kıyamammmm:ecrin_bebek:

Özgecaycım teşekkürederim bayada uzunmuş zahmet edip yazdın sanırım başardım sağol

benimki toplar arkasınıda anacım ben yatıyom sen desem hayatta izin vermez tek yemek yenmiyo bizde illa yemekler beraber olacak akannehir

hep dövdü mü :roflol: oohhh iyi olmuş sana
döv bunu elifzel döv

daemon yeni görüyorum yazdıklarını kaçırmışım o bölümü:1shok:
üzülme canım benim herşey olacağına varır. ben bu bebeklerin bize çok kısmetli geleceğine inanıyorum. birkaç aya kalmaz bize şans getirecekler. size de inşallah öyle olur.

ben hatta yılbaşında büyük ikramiyenin bize çıkacağından umutluydum ama olmadı malesef :roflol:

aynen canım iyi niyetliler amaa savaş alanı gibi her yerr mesela ikimizde mutfaktayız bardak nerde der çüşş derim 4 yıldırr bardak aynı yerde biraz kurcala dur öğretcem hele şu izne çıkayım hepsni öğretcemm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…