2010 Haziran Anneleri buradan devam ediyor!

• Konu Sahibi Konu Sahibi daemon
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
günaydın tatlı cadı ve dilekdilek

bizde de msn yasak çoğu siteye girilmiyor. iyi ki kk yı kilitlemediler çatlardım yoksa.
bende sürekli masa başındayım robot gibi iş mi yapacağım

ben senı anlıyorum canım.. ama bosver kendını üzmeb bunlar için onlar almıyo dıye cocuklarımız cıplak kalıcak deıl ya her bıseye karıssalar dahamı ıyı olurdu o bebek bı dogup dede anneanne desın o zamn gorurum..

benım ablam kacarak evlenmıstı ablamın yuzune bakmayan babam cocuk dıgdu agu demeye basladıktan osnra yıne ablmala konusmaz ama her hafta gıderdı torununu gormeye. şimdi torunlarından kıymetlısı yok

Bende çook yoorgun ve uykusuzum zaten geceleri uyuyamıyorum bide eşim çok sesli uyuyor artık delirme noktasına geldim bazen gece yatakda boğasım geliyor onu.

günaydın herkese. daemon bebişimin cinsiyetini listeye ekler misin? ERKEK-tahmini doğum tarihi: 25 Haziran

valal ben çok şanlıyımm annem neler yapmış neler örmüş battaniye bile örmüşş kaynanamda başladı örmeye görümcem zaten alıcak birşey bırakmadı arkadaşlarımda örüyorr bi ben beceriksizimmm

aramızda en iler tarihde olan kmi varr daemon senmisinn rekor sendemi

Bakalım, daha doğuma çok var, bekleyip görcem.

aramızda en iler tarihde olan kmi varr daemon senmisinn rekor sendemi

İleriki tarih derken? Yakın tarih mi uzak tarih mi?

Yok canım rekor sinha da onun sat 21 Ağustos. daemon benim ve esmer80 in satları 28 ağustos.
sinha zaten mayıs annesi.. bizi çok sevdiği için bu topikte kalmıştı galiba delikafadulden
yani sayılmaz :roflol:

Bakalım, daha doğuma çok var, bekleyip görcem.

İleriki tarih derken? Yakın tarih mi uzak tarih mi?

aman canım saglıkla gelsınde melegın senın sevgın yeterde artar bebegıne gerısı nı bosver..

yakın tarıh dıyor ccanımm..

Günaydın kızlar
dün geceyi çok kötü geçirdim ben gecenin 11 de dr u aradık
bacak kasılmam var d,iyordum ya 3 gündür dün gece felaket oldu
öle uzanırken ağrımaya kasılmaya başladı tabi ben nasıl heyecan yaptım
panikledim su içinde kaldım dr u abimleri felan aradık

şimdide ozge senı sordu..

sımd nasılsın canım dunde solemıstın bacagım çekiliyor dıye ne dedı doktorun

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…