2010 Haziran Anneleri buradan devam ediyor!

• Konu Sahibi Konu Sahibi daemon
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
aaa ne dediler ukla

fazla fosfor dan ve kalsiyum eksikliği olabilir dedi
birde sürekli sola yat fosfolu yiyecekmi çok yedin dedi bilmem ki dedim bilmiyorumkismilene mesela dedim
kuruyemiş ayçekirdeği felan dedi...akannehirbende evet dedim yeme dedi..magnezyum iç dedi Allahtan evde vardı, sürekli soluna yat başın yüksekte olsun dedi...:sinifsinif:

hadıyaa kıyamam ne gusel kafası vr dıyo hee cok tatlıyaaaaa nasıl sevcklr odoguncaa yaa görde bakk

Uklacım çok geçmiş olsun bacak kasılması dedğinnasıl anlatsana tam olarak
Benim bacakla kalça arasında bişiler dönüyo ama anlamadım

ay ayçekirdeğini cok yiyordun sen ondan mıymış :roflol:
hay allahım
ukla çok alemsin yaa..
geçmiş olsun canım
yeme artık ayçekirdeeeeee lmaz:

aa cekırdek mı yapmıs yanıı.. demekkı fossforlu yıyeceklerı arastırmmaız lazım cok fazla tuketmemek lazım.. sımdı ıyısın dımı canım..

ya bızımkıde sırustu yatıyorum benı cevırıyo san ayasak sola don dıye sabaha kadar uyandıkca benle ugrasıyo sol yanıma cevırecekmıs dedım zaten zor uyuyorum bıde sen uyandır..

dün benim ayağıma kranp girdiii ölüyordumm acıdann

anaa uklacım dün uzunm bir aradan sonraa bir torma çekidek yedimm gece ayağıma kranp girdi demek ondann olduu benimdee:gitme:

Canım geçmiş olsun hergün soda da iç muhakkak. Bende başımı yüksek tutsun diye reflü yastıkları var ya ondan almayı düşünüyorum ama ondada yan yatılabilinirmi bilemedim şimdi bak

ayy önce sizmi yollucazz doğumaa çok çok seviniyorum böyle oluncaaa
hee once bız gıtcezz sona sız hemen sorcaksınız bız anlatıcaz sız tecrube kazanıcaksınızz dimii uyanık seniiiiguclubacismile
hadıyaa kıyamam ne gusel kafası vr dıyo hee cok tatlıyaaaaa nasıl sevcklr odoguncaa yaa görde bakk

valla 2.5 yasınd aolan bebeklerden nefret edıyo kuzenımın 1 yasında oglunun canına ıkuyo kasla goz arasında onu uzak tutmam gerek. 4.5 yasında olan eylul kuzenler arsındakı tek kız o bunalıma gırdı hadı bebekken kucagıma alır mamasını yedırırım ama buyuyunce onuda uygar elımden alıcak dıyo uygarda kardesı bebeler buyudukce hep onlar erkek erkege oynuyolar ya yalnız kaldım yıne barı okullar acılsa dıye beklıyo

Günaydın güzel anneleeeeeeeer ve daha güzel bebişleriiiiiiiiiiiiiiii..

kalsiyum eksikliğinden olurmuş kramp ve cekilme genelde..bol süt icin aa bir de potasyum eskikliğinden .. muz yiyin her gün mutlaka 1 tane

şeyy kem kümmmm galiba evett :kedi::kedi:

valla kızlar önce abimi aradım, abim kasılman nerde diye ısrar ediyor dedim bacağımda işte sol taraftakinde tek tarflı diyorum, işte bazı hareketler yaptırdı baldırdamı bilekle diz arasında
şiddetli kasılma varsa hamilikte damarda pıtı atarmış nasıl korktuk anlatamam sonrada dr ara
çabuk dedi
ya cosmocum böle kramp gibi nerde olduğu tam belli değil ama dizimle kalçam arasında böle acayip bir kasışma ve çekilme hissi oluyor
birde bacak bacak üstüne atılmıyacakmış,ayağımızın altına yüksek bişey koyacakmışız birde sürekli oturma dedi...

ya ama ınanılmaz duzelmişti ne bılym bende bana hamişlk yaradı dıye dusnyrdm bıde ayagımda lekeler var bnm sıkıntıdan lekelenmelrm oluyrdu onlrdn ama onada kortızonlu krem kullanıyrdm sanrm hamılelık te kullanılmazda ınş yayılmaz cunku yayıldımmı butun vucdm aralıksızz yara lekeler oluyordu aklınaza gelemeyecek derecede

Bebeğine bişey alınmayan arkadaşlar bende varım aranızda
Banada iğne bile alan kimse yok=((
Hatta eşim bile daha bi çorap bile almadı
Halbuki 2 sendir deli gibi bekleniyodu bebeğim 2 aile tarafından da =((

benm eşimde cocukda cocuk cocukda cocuk dedı cocuk haberını aldı sevndı havalara uctu ama daha sembolık tek cop bile almadı bırkn cıddı seylerı ben anlamdm dıyorm ruhsuzmusn ya coke rken dıyr bılmem ne dıyr ne erkenı aha gırdık 5.ayımıza dogduktn sonra alnck sanıyr hrldee saf kocam yaaa

kızlar bebek bezlerni takip etmeye hatta almaya başlayan varmı ne marka kullancaksınız ben primanın 1 numarsından 1 tane 2 numarasından biraz stoklamaya başlıcamm en son baktığımda burdamarkette 16 liraydı 1 numaraa en uygun ordaydııı

geçmiş olsun uklacım dikkat et kendinea.s.

pembemavimasal ben zaten kabızım her gün muz yersem yandımeyvahedigeldismile

ay neyse bizim ailede öyle çok küçük çocuk yok en küçükleri 7 yaşında.. yoksa nasıl korurdum o canavarlardan akannehir
benim kuzenlerden birinin çocukları canavardı da :1shok: şimdi büyüdüler geçti biraz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…