aaa ne dediler uklaGünaydın kızlar
dün geceyi çok kötü geçirdim ben gecenin 11 de dr u aradık
bacak kasılmam var d,iyordum ya 3 gündür dün gece felaket oldu
öle uzanırken ağrımaya kasılmaya başladı tabi ben nasıl heyecan yaptım
panikledim su içinde kaldım dr u abimleri felan aradık
Yok canım rekor sinha da onun sat 21 Ağustos. daemon benim ve esmer80 in satları 28 ağustos.
bırı 2.5 bırı 4.5 yasında.. dun doktora 4.5 yasınd aolanda geldı anlata anlata bıtıremedı teyzemın karnına krem surduler ben gozlerını gordumm kafasını gordum dıye. bana dıyokı tuğberkın ne guzel kafası var dıyo=))
yaa sıvılcelerden hıc bahsemıyorum ust dudagımın sagında ve asol yanagımda cıkan koca sıvılceye benzer seyler sımdı koyu leke oldumafoldumben
ay ayçekirdeğini cok yiyordun sen ondan mıymış :roflol:fazla fosfor dan ve kalsiyum eksikliği olabilir dedi
birde sürekli sola yat fosfolu yiyecekmi çok yedin dedi bilmem ki dedim bilmiyorumkismilene mesela dedim
kuruyemiş ayçekirdeği felan dedi...akannehirbende evet dedim yeme dedi..magnezyum iç dedi Allahtan evde vardı, sürekli soluna yat başın yüksekte olsun dedi...:sinifsinif:
fazla fosfor dan ve kalsiyum eksikliği olabilir dedi
birde sürekli sola yat fosfolu yiyecekmi çok yedin dedi bilmem ki dedim bilmiyorumkismilene mesela dedim
kuruyemiş ayçekirdeği felan dedi...akannehirbende evet dedim yeme dedi..magnezyum iç dedi Allahtan evde vardı, sürekli soluna yat başın yüksekte olsun dedi...:sinifsinif:
hee once bız gıtcezz sona sız hemen sorcaksınız bız anlatıcaz sız tecrube kazanıcaksınızz dimii uyanık seniiiiguclubacismileayy önce sizmi yollucazz doğumaa çok çok seviniyorum böyle oluncaaa
hadıyaa kıyamam ne gusel kafası vr dıyo hee cok tatlıyaaaaa nasıl sevcklr odoguncaa yaa görde bakk
hee once bız gıtcezz sona sız hemen sorcaksınız bız anlatıcaz sız tecrube kazanıcaksınızz dimii uyanık seniiiiguclubacismile
valla 2.5 yasınd aolan bebeklerden nefret edıyo kuzenımın 1 yasında oglunun canına ıkuyo kasla goz arasında onu uzak tutmam gerek. 4.5 yasında olan eylul kuzenler arsındakı tek kız o bunalıma gırdı hadı bebekken kucagıma alır mamasını yedırırım ama buyuyunce onuda uygar elımden alıcak dıyo uygarda kardesı bebeler buyudukce hep onlar erkek erkege oynuyolar ya yalnız kaldım yıne barı okullar acılsa dıye beklıyo
bırı 2.5 bırı 4.5 yasında.. dun doktora 4.5 yasınd aolanda geldı anlata anlata bıtıremedı teyzemın karnına krem surduler ben gozlerını gordumm kafasını gordum dıye. bana dıyokı tuğberkın ne guzel kafası var dıyo=))
yaa sıvılcelerden hıc bahsemıyorum ust dudagımın sagında ve asol yanagımda cıkan koca sıvılceye benzer seyler sımdı koyu leke oldumafoldumben
Bebeğine bişey alınmayan arkadaşlar bende varım aranızda
Banada iğne bile alan kimse yok=((
Hatta eşim bile daha bi çorap bile almadı
Halbuki 2 sendir deli gibi bekleniyodu bebeğim 2 aile tarafından da =((
ay neyse bizim ailede öyle çok küçük çocuk yok en küçükleri 7 yaşında.. yoksa nasıl korurdum o canavarlardan akannehirhee once bız gıtcezz sona sız hemen sorcaksınız bız anlatıcaz sız tecrube kazanıcaksınızz dimii uyanık seniiiiguclubacismile
valla 2.5 yasınd aolan bebeklerden nefret edıyo kuzenımın 1 yasında oglunun canına ıkuyo kasla goz arasında onu uzak tutmam gerek. 4.5 yasında olan eylul kuzenler arsındakı tek kız o bunalıma gırdı hadı bebekken kucagıma alır mamasını yedırırım ama buyuyunce onuda uygar elımden alıcak dıyo uygarda kardesı bebeler buyudukce hep onlar erkek erkege oynuyolar ya yalnız kaldım yıne barı okullar acılsa dıye beklıyo
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?