- Konu Sahibi daemon
-
- #32.921
hee once bız gıtcezz sona sız hemen sorcaksınız bız anlatıcaz sız tecrube kazanıcaksınızz dimii uyanık seniiiiguclubacismile
valla 2.5 yasınd aolan bebeklerden nefret edıyo kuzenımın 1 yasında oglunun canına ıkuyo kasla goz arasında onu uzak tutmam gerek. 4.5 yasında olan eylul kuzenler arsındakı tek kız o bunalıma gırdı hadı bebekken kucagıma alır mamasını yedırırım ama buyuyunce onuda uygar elımden alıcak dıyo uygarda kardesı bebeler buyudukce hep onlar erkek erkege oynuyolar ya yalnız kaldım yıne barı okullar acılsa dıye beklıyo
aklinialirimsmileaklinialirimsmile yakalarım böleee.. o zamnda ben dala gecerım sızle ben kurtuldum ısra sızde dıye heheh eheheehehşeyy kem kümmmm galiba evett :kedi::kedi:
ya ama ınanılmaz duzelmişti ne bılym bende bana hamişlk yaradı dıye dusnyrdm bıde ayagımda lekeler var bnm sıkıntıdan lekelenmelrm oluyrdu onlrdn ama onada kortızonlu krem kullanıyrdm sanrm hamılelık te kullanılmazda ınş yayılmaz cunku yayıldımmı butun vucdm aralıksızz yara lekeler oluyorduaklınaza gelemeyecek derecede
benm eşimde cocukda cocuk cocukda cocuk dedı cocuk haberını aldı sevndı havalara uctu ama daha sembolık tek cop bile almadı bırkn cıddı seylerıben anlamdm dıyorm ruhsuzmusn ya coke rken dıyr bılmem ne dıyr ne erkenı aha gırdık 5.ayımıza dogduktn sonra alnck sanıyr hrldee saf kocam yaaa
aklinialirimsmileaklinialirimsmile yakalarım böleee.. o zamnda ben dala gecerım sızle ben kurtuldum ısra sızde dıye heheh eheheeheh
ay ınsallah kurtulursun canım bellımı olur hamılelıkte hersey tersıne donuyo olan yaralar lekeler kaybolur belkım
ay ayçekirdeğini cok yiyordun sen ondan mıymış :roflol:
hay allahım
ukla çok alemsin yaa..
geçmiş olsun canım
yeme artık ayçekirdeeeeeelmaz:
ukla canım geçmiş olsun
önemli bişey yoktur umarım
aa cekırdek mı yapmıs yanıı.. demekkı fossforlu yıyeceklerı arastırmmaız lazım cok fazla tuketmemek lazım.. sımdı ıyısın dımı canım..
ya bızımkıde sırustu yatıyorum benı cevırıyo san ayasak sola don dıye sabaha kadar uyandıkca benle ugrasıyo sol yanıma cevırecekmıs dedım zaten zor uyuyorum bıde sen uyandır..
anaa uklacım dün uzunm bir aradan sonraa bir torma çekidek yedimm gece ayağıma kranp girdi demek ondann olduu benimdee:gitme:
Canım geçmiş olsun hergün soda da iç muhakkak. Bende başımı yüksek tutsun diye reflü yastıkları var ya ondan almayı düşünüyorum ama ondada yan yatılabilinirmi bilemedim şimdi bak
valla kızlar önce abimi aradım, abim kasılman nerde diye ısrar ediyor dedim bacağımda işte sol taraftakinde tek tarflı diyorum, işte bazı hareketler yaptırdı baldırdamı bilekle diz arasında
şiddetli kasılma varsa hamilikte damarda pıtı atarmış nasıl korktuk anlatamam sonrada dr ara
çabuk dedi
ya cosmocum böle kramp gibi nerde olduğu tam belli değil ama dizimle kalçam arasında böle acayip bir kasışma ve çekilme hissi oluyor
birde bacak bacak üstüne atılmıyacakmış,ayağımızın altına yüksek bişey koyacakmışız birde sürekli oturma dedi...
aay bızde en cok ablamın bebelerı gorur onlardanda uygardan son derece umutsuuzmda eylul koruru bebegımı. gecenlerde karsıda oturan kuzenımın oglu annemlerın orda oturan kuzenımın cocugunu dovmus. eylulde gıdıp berata dıyokı sen ne hakla benım yegenımı doversın ben senın kardesını dovsem hosun agıder mı dıyo. uzaktan gelmıs bıde yaotıgına bak dıye soylenıyo. kız cocukları her yasta anaç oluyorlar.. bızde kalınca pasta cıkolata falan yemıyor teyze bırazını koyda uygara goureyım o da yesın dıyo.. ayy ınsallah hep bole olurlar hayatları boyunca kardesler bırbırlerıne sahıp cıkarlaray neyse bizim ailede öyle çok küçük çocuk yok en küçükleri 7 yaşında.. yoksa nasıl korurdum o canavarlardan akannehir
benim kuzenlerden birinin çocukları canavardı da :1shok: şimdi büyüdüler geçti biraz
ne güzel isimleri var eylül ve uygar cok tuttum alkisalkisalkis bizde de 2 erkek 1 kız torun var kız olan insallah kızdır diye dua ediyordu kaydirigubbakcemile3 ama benim ablamın kızı 16 yasında olduğundan arkadaslık değil de daha cok ablalık yapacak
benm eşimde cocukda cocuk cocukda cocuk dedı cocuk haberını aldı sevndı havalara uctu ama daha sembolık tek cop bile almadı bırkn cıddı seylerıben anlamdm dıyorm ruhsuzmusn ya coke rken dıyr bılmem ne dıyr ne erkenı aha gırdık 5.ayımıza dogduktn sonra alnck sanıyr hrldee saf kocam yaaa
benmikde aynı git bir yerde bi emzik al nerdeeeee ha odun ha bizim kocalar zaten sabah beni ağlattıı küsüm onaa onun yüzünden kasıklarım ağrıyor üzüntüdennmafoldumben
kızlar bebek bezlerni takip etmeye hatta almaya başlayan varmı ne marka kullancaksınız ben primanın 1 numarsından 1 tane 2 numarasından biraz stoklamaya başlıcamm en son baktığımda burdamarkette 16 liraydı 1 numaraa en uygun ordaydııı
geçmiş olsun uklacım dikkat et kendinea.s.
pembemavimasal ben zaten kabızım her gün muz yersem yandımeyvahedigeldismile
:roflol::roflol:delikafaduldendelikafaduldendelikafadulden-tatlicadiarzu--tatlicadiarzu-kötükedihüsokötükedihüso:teselli::teselli::tomato::tomato::teytey::teytey::teytey:korkutma yaaa:çok üzgünüm::çok üzgünüm::1shok::çok üzgünüm::1shok::çok üzgünüm:
YOK DAHA YEMEM ZATENNbilmiyorumkismile:gitme:
şimdi iyi gibiyim yine olcak diye korkuyom çok sinir bozucu
saol canım ama bi sürü fosforlu yiyecek var hepside yararlı, nohut fasulye bile var
balıklarrboshayallersmile
olabiler kuşum sende yemeee :sinifsinif:
dün iki yastıkla yattım sol yanıma yattım ama gece dönüyorum yaa sinir oluyorummm
Ukla'cığım çok geçmiş olsun.
arcimim sende bol bol sıvı şeyler tüketmeye çalış bol su iç hem bebişlerde susuz kalmasın dimi.
kimse benim kocam kadar odun olamaz. Benimki bayrağı önde taşıyor. Bırak bebişe bişey almayı sormuyor bile ne lazım diye onuda geçtim hadi erken anlamıyor ama ilk evlilik yıldönümümüzü unuttu Öküz işte ayy hala düşündükçe küplere biniyorum
Ukla'cığım çok geçmiş olsun.
arcimim sende bol bol sıvı şeyler tüketmeye çalış bol su iç hem bebişlerde susuz kalmasın dimi.
Aşkım inş. geçer tez zmanda ya üzüldüm valla kıyamam...
Benim yaklaşık 1 aydır sol kalçama bıçak saplanması gibi oluyo yani yerini saptayamıyom
Ama bacağımla kalçam arası biyer. Eğilip doğrulurken canımı alıyo resmen
İşim gereği hep oturuyom ondanmı acaba diye düşünürdüm bende
kimse benim kocam kadar odun olamaz. Benimki bayrağı önde taşıyor. Bırak bebişe bişey almayı sormuyor bile ne lazım diye onuda geçtim hadi erken anlamıyor ama ilk evlilik yıldönümümüzü unuttu Öküz işte ayy hala düşündükçe küplere biniyorum
benimde sabahtan beri burnumun içi yanıyo.. hadi hayırlısı bakalım :sinifsinif:kızalr ya ben fena grıp oluyorum dun oksuruk vardı bugun hapşırıkta basladı bogazımda acıyo off yaaa
:dilcikar:burnun dan getiseydin yaaakimse benim kocam kadar odun olamaz. Benimki bayrağı önde taşıyor. Bırak bebişe bişey almayı sormuyor bile ne lazım diye onuda geçtim hadi erken anlamıyor ama ilk evlilik yıldönümümüzü unuttu Öküz işte ayy hala düşündükçe küplere biniyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?