2010 Haziran Anneleri buradan devam ediyor!

• Konu Sahibi Konu Sahibi daemon
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi

ne güzel isimleri var eylül ve uygar cok tuttum alkisalkisalkis bizde de 2 erkek 1 kız torun var kız olan insallah kızdır diye dua ediyordu kaydirigubbakcemile3 ama benim ablamın kızı 16 yasında olduğundan arkadaslık değil de daha cok ablalık yapacak

şeyy kem kümmmm galiba evett :kedi::kedi:
aklinialirimsmileaklinialirimsmile yakalarım böleee.. o zamnda ben dala gecerım sızle ben kurtuldum ısra sızde dıye heheh eheheeheh

ay ınsallah kurtulursun canım bellımı olur hamılelıkte hersey tersıne donuyo olan yaralar lekeler kaybolur belkım

benmikde aynı git bir yerde bi emzik al nerdeeeee ha odun ha bizim kocalar zaten sabah beni ağlattıı küsüm onaa onun yüzünden kasıklarım ağrıyor üzüntüdennmafoldumben

Ukla'cığım çok geçmiş olsun.
arcimim sende bol bol sıvı şeyler tüketmeye çalış bol su iç hem bebişlerde susuz kalmasın dimi.

korkutma yaaa:çok üzgünüm::çok üzgünüm::1shok::çok üzgünüm::1shok::çok üzgünüm:

ay ayçekirdeğini cok yiyordun sen ondan mıymış :roflol:
hay allahım
ukla çok alemsin yaa..
geçmiş olsun canım
yeme artık ayçekirdeeeeee lmaz:

YOK DAHA YEMEM ZATENNbilmiyorumkismile:gitme:

ukla canım geçmiş olsun
önemli bişey yoktur umarım

şimdi iyi gibiyim yine olcak diye korkuyom çok sinir bozucu

saol canım ama bi sürü fosforlu yiyecek var hepside yararlı, nohut fasulye bile var
balıklarrboshayallersmile

anaa uklacım dün uzunm bir aradan sonraa bir torma çekidek yedimm gece ayağıma kranp girdi demek ondann olduu benimdee:gitme:

olabiler kuşum sende yemeee :sinifsinif:

Canım geçmiş olsun hergün soda da iç muhakkak. Bende başımı yüksek tutsun diye reflü yastıkları var ya ondan almayı düşünüyorum ama ondada yan yatılabilinirmi bilemedim şimdi bak

dün iki yastıkla yattım sol yanıma yattım ama gece dönüyorum yaa sinir oluyorummm

Aşkım inş. geçer tez zmanda ya üzüldüm valla kıyamam...
Benim yaklaşık 1 aydır sol kalçama bıçak saplanması gibi oluyo yani yerini saptayamıyom
Ama bacağımla kalçam arası biyer. Eğilip doğrulurken canımı alıyo resmen
İşim gereği hep oturuyom ondanmı acaba diye düşünürdüm bende

aay bızde en cok ablamın bebelerı gorur onlardanda uygardan son derece umutsuuzmda eylul koruru bebegımı. gecenlerde karsıda oturan kuzenımın oglu annemlerın orda oturan kuzenımın cocugunu dovmus. eylulde gıdıp berata dıyokı sen ne hakla benım yegenımı doversın ben senın kardesını dovsem hosun agıder mı dıyo. uzaktan gelmıs bıde yaotıgına bak dıye soylenıyo. kız cocukları her yasta anaç oluyorlar.. bızde kalınca pasta cıkolata falan yemıyor teyze bırazını koyda uygara goureyım o da yesın dıyo.. ayy ınsallah hep bole olurlar hayatları boyunca kardesler bırbırlerıne sahıp cıkarlar

suslıycektır ona heveslenıyodur. bende gecen arkadasıma erkek olacak dedımmm soledıgı laafa bak aaa bız sımdı suslıyemıycezz dıyo.. allahım ya

Benim eşim işsiz kuzu öğrenci hala ama bu bişey almamasına bahane diil tabi
Adamda hiç istekde yok, ütü çamaşır odam var orayı bebeğe oda yaaplım diyom
Anca demekle kalıyom yani, herifte tık yok alsanaalsanasmile

benmikde aynı git bir yerde bi emzik al nerdeeeee ha odun ha bizim kocalar zaten sabah beni ağlattıı küsüm onaa onun yüzünden kasıklarım ağrıyor üzüntüdennmafoldumben

kimse benim kocam kadar odun olamaz. Benimki bayrağı önde taşıyor. Bırak bebişe bişey almayı sormuyor bile ne lazım diye onuda geçtim hadi erken anlamıyor ama ilk evlilik yıldönümümüzü unuttu Öküz işte ayy hala düşündükçe küplere biniyorum

ben almıycam bebek bezi bebeğin poposu çok çabuk büyüyormuş yeni doğan yada diğerlerini stoklamayın diyorlar zaten vucüttan vücuda fark ediyormuş alerji açısından elimde patlasın istemiyorum aman bi sürü market var gider alırız, alsın koçişlerdee

geçmiş olsun uklacım dikkat et kendinea.s.

pembemavimasal ben zaten kabızım her gün muz yersem yandımeyvahedigeldismile

saol canımm
bende çok muz yersem kabız olurum 2 günde bir yiyorum

korkutma yaaa:çok üzgünüm::çok üzgünüm::1shok::çok üzgünüm::1shok::çok üzgünüm:
:roflol::roflol:delikafaduldendelikafaduldendelikafadulden-tatlicadiarzu--tatlicadiarzu-kötükedihüsokötükedihüso:teselli::teselli::tomato::tomato::teytey::teytey::teytey:

aman canım dıkkat et kendıne.. neysekı cok cıddı bısey degılmıs. benımde bacakalrım agrıyo ama cabuk yorulduklarından oluyo herald ebenımkı

arcimim sende bol bol sıvı şeyler tüketmeye çalış bol su iç hem bebişlerde susuz kalmasın dimi.

içiyorum ama sanırım gene de yeterli değil.
susamadığım halde zorla içiyorum , artık sudan tiksineceğim neredeyse.

bilmiyorumkismileklava:

saol canımmm

çok fazla oturma arada bi yürü
bende hep masa başındayımm

kızalr ya ben fena grıp oluyorum dun oksuruk vardı bugun hapşırıkta basladı bogazımda acıyo off yaaa

ahahahaa benimkide unutmadı da işten eve gelememişti. şefine dememiş ki benim evlilik yıldönümüm . hemde pazar günüydü gece 12 ye kadar çalıştı.
tabi aradan 3 sene geçti hala sinirlenirim o anı hatırladıkça:mymeka:

al birini vur ötekine hepsi aynı demekki :mymeka: alsanaalsanasmile :dilcikar:

:dilcikar:burnun dan getiseydin yaaa

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…