2010 Haziran Anneleri buradan devam ediyor!

• Konu Sahibi Konu Sahibi daemon
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
benmikde aynı git bir yerde bi emzik al nerdeeeee ha odun ha bizim kocalar zaten sabah beni ağlattıı küsüm onaa onun yüzünden kasıklarım ağrıyor üzüntüdennmafoldumben

benim koca da daha tek çöp almadı aynı güneşin koca gibi saf benimkisi daha erkenmişşş doğduktan sonra hemen alınacak sanki hersey yapılacak sanıyor pek hoşlar yaff

benmikide geçen yıl doğum günümü unuttu dünyayı zindan ettim sıkıyorsa unutsunn klava:

kızalr ya ben fena grıp oluyorum dun oksuruk vardı bugun hapşırıkta basladı bogazımda acıyo off yaaa

amanın hemen bol bol meyva yee. benimki de boğaz ağrısıyla başladı.
şimdi de öksürükle hapşırık kaldı. onları hala geçiremedim:1no2:

ay kızlar doktorlar programı var ya kanal d de sımdı kadının bırı telefonla programa katıldı. kadın dıyokı esımle ben 7 yasına kadar sureklı dövduk sonra ben esımden bosandım ve psıkolojık tedavıye basldık dıyo. sımdıde cocugu kac yasındaymıs anlamdım ama annesıne karsılı verıp vuruyormus uzmanda sordu pekı yasından sonra dovmedınız mı hıc dıye. tedavım basladıktan sonra haftada bıre ındırdım dıyo hey allahım ya kadın dayagı haftada bıre ındırdım dıyebılıyo buna anne demek mı lazımm

benim daha yeni, ocakta 1.senemizdi ve pazardı. Hep bekledim bişeyler yapsın etsin diye babaanenmin mevlüdü vardı gittik geldik hala bişey yok bide balık almıştım oturdum o hırsla 1 kilo hamsiyi temizledim ama hiç konuşmuyorum ne oldu sende bişey var demesiyle ben zırıl zırıl ağlamaya başladım. 2 saat boyunca ağladım sonraki gün şehir dışına gitti geldiğimde telafi edicem söz dedi hala bekliyorum 12 gün oldu telafi edecek bakalım. 11 Şubatta benim doğum günüm inş. bunuda unuturda o zaman cıngar koparmassam banada Dilek demesinler.
klava:klava:

benimde sabahtan beri burnumun içi yanıyo.. hadi hayırlısı bakalım :sinifsinif:

amannn dikkat et bol bol portakal yee züt annemmmm

amanın hemen bol bol meyva yee. benimki de boğaz ağrısıyla başladı.
şimdi de öksürükle hapşırık kaldı. onları hala geçiremedim:1no2:

annneeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeakannehir napcam yaf aslında meyveyıde ıhmal etmıyorumkı sureklı olarak portakal muz yıyorum zaten off yaaa.. meyve cayı falanda ıcıyorum ama nıe bole oldukı yafff

Allaha havale etmek lazım..
ahlaksız kadın..
cocugu da dövsün onu iyi oluyo..
hay allahım ya böyle şeylere çok sinirleniyorum
sanki ilaç veriyo, haftada 1 e indirmiş

canım sabrına hayran kaldım

anne var bide annecik varr böylesine annecik derlerrr

ay o pıhtı olayını arkadasım yasadı hamılelıkte cok kötü dogumuna birsuru doktor gırdı olası bir seyde mudahale ıcın kalp uzmanı damar uzmanı vs. Cok gecmiş olsun cnm bnm ya dıkkat et kendıneeee

Allaha havale etmek lazım..
ahlaksız kadın..
cocugu da dövsün onu iyi oluyo..
hay allahım ya böyle şeylere çok sinirleniyorum
sanki ilaç veriyo, haftada 1 e indirmiş

programdakılerde sınırlendıler. sen once dovmeyı bırak oyle gel sor dedıler

hayatının hatasını yapmış senin koca farkında değil..kadınlar için ne kadar da özeldir böyle seyler unutulması da ne kadar kırıcı..telafi eder insallah.erkeklerin birçoğu böyle maalesef odun

benmikde aynı git bir yerde bi emzik al nerdeeeee ha odun ha bizim kocalar zaten sabah beni ağlattıı küsüm onaa onun yüzünden kasıklarım ağrıyor üzüntüdennmafoldumben

bende 3 gudnr kustumyaa barıstık dun gece hehe yaramazlık bilem yaptk off anam oluyom yaaaa agrıdn hertarafm agrıyr ztn bndn sonra kıprdmcm bileee

ben alıştım artık. o sene hem evlilik yıldönümümüze gelmedi hem de doğumgünümü unuttu benim şaban:mymeka:
hepsi aynı model canım biz ağlasak da zırlasak da değişmiyorlar.

anne var bide annecik varr böylesine annecik derlerrr

annecik bile dememek laızm hayvanlarda anne oluyor ama bu ne biçim bir insan yaa çok sinirlendim aptal kadın. (gerçi benim annemde beni zamanında çook dövmüş o yüzden sanırım kafamda tahtam noksan.)

bende 3 gudnr kustumyaa barıstık dun gece hehe yaramazlık bilem yaptk off anam oluyom yaaaa agrıdn hertarafm agrıyr ztn bndn sonra kıprdmcm bileee

aklinialirimsmileaklinialirimsmile yaramaz seniiiiiii

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…