amannn dikkat et bol bol portakal yee züt annemmmmkızalr ya ben fena grıp oluyorum dun oksuruk vardı bugun hapşırıkta basladı bogazımda acıyo off yaaa
benmikde aynı git bir yerde bi emzik al nerdeeeee ha odun ha bizim kocalar zaten sabah beni ağlattıı küsüm onaa onun yüzünden kasıklarım ağrıyor üzüntüdennmafoldumben
kimse benim kocam kadar odun olamaz. Benimki bayrağı önde taşıyor. Bırak bebişe bişey almayı sormuyor bile ne lazım diye onuda geçtim hadi erken anlamıyor ama ilk evlilik yıldönümümüzü unuttu Öküz işte ayy hala düşündükçe küplere biniyorum
kızalr ya ben fena grıp oluyorum dun oksuruk vardı bugun hapşırıkta basladı bogazımda acıyo off yaaa
ahahahaa benimkide unutmadı da işten eve gelememişti. şefine dememiş ki benim evlilik yıldönümüm . hemde pazar günüydü gece 12 ye kadar çalıştı.
tabi aradan 3 sene geçti hala sinirlenirim o anı hatırladıkça:mymeka:
benimde sabahtan beri burnumun içi yanıyo.. hadi hayırlısı bakalım :sinifsinif:
amannn dikkat et bol bol portakal yee züt annemmmm
amanın hemen bol bol meyva yee. benimki de boğaz ağrısıyla başladı.
şimdi de öksürükle hapşırık kaldı. onları hala geçiremedim:1no2:
Allaha havale etmek lazım..ay kızlar doktorlar programı var ya kanal d de sımdı kadının bırı telefonla programa katıldı. kadın dıyokı esımle ben 7 yasına kadar sureklı dövduk sonra ben esımden bosandım ve psıkolojık tedavıye basldık dıyo. sımdıde cocugu kac yasındaymıs anlamdım ama annesıne karsılı verıp vuruyormus uzmanda sordu pekı yasından sonra dovmedınız mı hıc dıye. tedavım basladıktan sonra haftada bıre ındırdım dıyo hey allahım ya kadın dayagı haftada bıre ındırdım dıyebılıyo buna anne demek mı lazımm
benim daha yeni, ocakta 1.senemizdi ve pazardı. Hep bekledim bişeyler yapsın etsin diye babaanenmin mevlüdü vardı gittik geldik hala bişey yok bide balık almıştım oturdum o hırsla 1 kilo hamsiyi temizledim ama hiç konuşmuyorum ne oldu sende bişey var demesiyle ben zırıl zırıl ağlamaya başladım. 2 saat boyunca ağladım sonraki gün şehir dışına gitti geldiğimde telafi edicem söz dedi hala bekliyorum 12 gün oldu telafi edecek bakalım. 11 Şubatta benim doğum günüm inş. bunuda unuturda o zaman cıngar koparmassam banada Dilek demesinler.klava: klava:
:dilcikar:burnun dan getiseydin yaaa
ay kızlar doktorlar programı var ya kanal d de sımdı kadının bırı telefonla programa katıldı. kadın dıyokı esımle ben 7 yasına kadar sureklı dövduk sonra ben esımden bosandım ve psıkolojık tedavıye basldık dıyo. sımdıde cocugu kac yasındaymıs anlamdım ama annesıne karsılı verıp vuruyormus uzmanda sordu pekı yasından sonra dovmedınız mı hıc dıye. tedavım basladıktan sonra haftada bıre ındırdım dıyo hey allahım ya kadın dayagı haftada bıre ındırdım dıyebılıyo buna anne demek mı lazımm
valla kızlar önce abimi aradım, abim kasılman nerde diye ısrar ediyor dedim bacağımda işte sol taraftakinde tek tarflı diyorum, işte bazı hareketler yaptırdı baldırdamı bilekle diz arasında
şiddetli kasılma varsa hamilikte damarda pıtı atarmış nasıl korktuk anlatamam sonrada dr ara
çabuk dedi
ya cosmocum böle kramp gibi nerde olduğu tam belli değil ama dizimle kalçam arasında böle acayip bir kasışma ve çekilme hissi oluyor
birde bacak bacak üstüne atılmıyacakmış,ayağımızın altına yüksek bişey koyacakmışız birde sürekli oturma dedi...
Allaha havale etmek lazım..
ahlaksız kadın..
cocugu da dövsün onu iyi oluyo..
hay allahım ya böyle şeylere çok sinirleniyorum
sanki ilaç veriyo, haftada 1 e indirmiş
canım sabrına hayran kaldım
kimse benim kocam kadar odun olamaz. Benimki bayrağı önde taşıyor. Bırak bebişe bişey almayı sormuyor bile ne lazım diye onuda geçtim hadi erken anlamıyor ama ilk evlilik yıldönümümüzü unuttu Öküz işte ayy hala düşündükçe küplere biniyorum
ben daha nelere sabrediyorum sölesem ağzın açık kalır canım.
benmikde aynı git bir yerde bi emzik al nerdeeeee ha odun ha bizim kocalar zaten sabah beni ağlattıı küsüm onaa onun yüzünden kasıklarım ağrıyor üzüntüdennmafoldumben
benim daha yeni, ocakta 1.senemizdi ve pazardı. Hep bekledim bişeyler yapsın etsin diye babaanenmin mevlüdü vardı gittik geldik hala bişey yok bide balık almıştım oturdum o hırsla 1 kilo hamsiyi temizledim ama hiç konuşmuyorum ne oldu sende bişey var demesiyle ben zırıl zırıl ağlamaya başladım. 2 saat boyunca ağladım sonraki gün şehir dışına gitti geldiğimde telafi edicem söz dedi hala bekliyorum 12 gün oldu telafi edecek bakalım. 11 Şubatta benim doğum günüm inş. bunuda unuturda o zaman cıngar koparmassam banada Dilek demesinler.klava: klava:
anne var bide annecik varr böylesine annecik derlerrr
bende 3 gudnr kustumyaa barıstık dun gece hehe yaramazlık bilem yaptk off anam oluyom yaaaaagrıdn hertarafm agrıyr ztn bndn sonra kıprdmcm bileee
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?