sendemiii...:)
buarada ben hala kusuyorum dusunsenızee tam o moda gırmişken puff kusmaya kostugumuuu işte öyle birşeyyyykaydirigubbakcemile
hahahahahh
tamam alalım valla
amma güleriz hee
kızlar ben 1.5 yaşına kadar yastık hiç kullanmadım zaten önermiyorlar da.
ben hiç kusmadımkiakannehir
ama bulantıdan hergün ağlıyodum o derece yani
aynen bende o moddayım canım. yaramazlıkda yok yasak. öpücükler falan olmasa koçişle iyice kardeş gibi olcaz yaw
-aşkımmm bu gece ne kadar yakışıklı ve haşinsin
-böööğğğğğkkkkkkk,
ayh kendi kendime güldüm valla:roflol:
delikafadulden :1hug: bölemi:):1hug:
canım dışarı cıkarken cantaya koymak için ben altı muşabba gibi üstü havlu görünümde incecik olanlar var cantada fazla yer kaplamaz onlardan almatı düşünüyorum
canım dışarı cıkarken cantaya koymak için ben altı muşabba gibi üstü havlu görünümde incecik olanlar var cantada fazla yer kaplamaz onlardan almatı düşünüyorum
kızlar ya bişi sorucam alt açma minderi alıcam ama iki çeşit var biri minderi yastığı bez poşeti vs takım olanlar diğeri ise şu hayvan figürlü olanlar varya sevimli ayı postu gibi sanki hangisi daha kullanışlı olur sizce fikirlerinizi almak istedim. deneyimli yani kullanan arkadaşlarda yardımcı olursa sevinirim.[/QUOTE ben ince aldım çantaya sığsın heryere götürebileyim die birde arkadaşımın annesi yapıyormuş benim için onun nasıl bişi olduğunu görmedim henüz
bu yastık oldukça alçak
kızlar ya bişi sorucam alt açma minderi alıcam ama iki çeşit var biri minderi yastığı bez poşeti vs takım olanlar diğeri ise şu hayvan figürlü olanlar varya sevimli ayı postu gibi sanki hangisi daha kullanışlı olur sizce fikirlerinizi almak istedim. deneyimli yani kullanan arkadaşlarda yardımcı olursa sevinirim.[/QUOTE ben ince aldım çantaya sığsın heryere götürebileyim die birde arkadaşımın annesi yapıyormuş benim için onun nasıl bişi olduğunu görmedim henüz
hayvan figürlü olanlar hoşuma gitti ama kullanım ve çantaya sığma açısından saınırım incelerden almam daha kullanışlı olacak. çantaya koymak aklıma gelmemişti
çok sağolun kızlarrrrrropuyorumnanaktan
Biliyorum canım hediye gelmişti bana da ama yine de kullanmadım şimdi köpeğim kullanıyo kaydirigubbakcemile3 kime niyet kime kısmet...
saklasaymışşın bari 1,5 yaşından sonra bebişine kullanırdın gerçi köpekcikte rahat uyusun ben yastık kullancam baş kısmının biraz yüksekte kalmasında yarar var
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?