2010 Haziran Anneleri buradan devam ediyor!

• Konu Sahibi Konu Sahibi daemon
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
sendemiii...:)
buarada ben hala kusuyorum dusunsenızee tam o moda gırmişken puff kusmaya kostugumuuu işte öyle birşeyyyykaydirigubbakcemile

-aşkımmm bu gece ne kadar yakışıklı ve haşinsin
-böööğğğğğkkkkkkk,

ayh kendi kendime güldüm valla:roflol:

Kızlar sabah bebek bakım setileri markalarını konuşurkenbahsetmiştim görümcem ve bir arkadaşım kullanıyor diye çok memnunlar özellikle yenidoğan için demiştim ama adını hatırlayamamıştım. Şimdi öğrendim mustelanın ürünleriymiş. Duyan fikri olan kullanan var mı??

canım dışarı cıkarken cantaya koymak için ben altı muşabba gibi üstü havlu görünümde incecik olanlar var cantada fazla yer kaplamaz onlardan almatı düşünüyorum

canım dışarı cıkarken cantaya koymak için ben altı muşabba gibi üstü havlu görünümde incecik olanlar var cantada fazla yer kaplamaz onlardan almatı düşünüyorum

ay evet onlardan bi tane çantaya almak lazım mutlaka
orda burda alt accaz temizmi pismi elalemin evi ıyyy

hıııı onları görmedim hiç. çantaya sığması iyi ama . her yrde lazım loacak benim bir çarşı yapmam lazım çeşitleri görmem lazım. yılbaşında rahatsızlandığımdan beri çarşıyada gitmiyorum korkumdan 2 parça bişi aldıysam onuda annemim evinin yanında bir yer var ordan almıştım. gezmek lazım

Biliyorum canım hediye gelmişti bana da ama yine de kullanmadım şimdi köpeğim kullanıyo kaydirigubbakcemile3 kime niyet kime kısmet...

saklasaymışşın bari 1,5 yaşından sonra bebişine kullanırdın gerçi köpekcikte rahat uyusun ben yastık kullancam baş kısmının biraz yüksekte kalmasında yarar var

annem alt değiştirme yaptırıcak cicili bicili bir tanede hazır alıcak..ben onların içine tek kullanımlık alt açma bezlerinden koymayı düşünüyorum...

saklasaymışşın bari 1,5 yaşından sonra bebişine kullanırdın gerçi köpekcikte rahat uyusun ben yastık kullancam baş kısmının biraz yüksekte kalmasında yarar var

ama uzmanlar yastığı hiç önermiyorlar canım ya sen yine de araştırmadan kullanma istersen..

ben kaçıyorum kızlar anneme gidicem. görüşürüz. çok kaynatmayın okuyamıyorum yawwwwwwwwww

annemin yaptıracağı alt açma seti katlanıp fermuarla kapatılıp yastık oluyor çantaya sığmama gibi durumu olmayacak..annem bir gelse bir sürü foto eklicemmmmmmmm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…