2010 Haziran Anneleri buradan devam ediyor!

• Konu Sahibi Konu Sahibi daemon
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
hiç fiyat araştırması yapmadım ama 20 tl uygun gibi ama aventin biberon ısıtıcıları 219 gözüyor
niye o kadar fark var acaba

slm arkadaşlar 24 haziran doğumum inş. bana yakın tarihte doğuracak olanlar varmı... ben bebeğimin hareketlerini hissediyorum ama emin değilim kelebeğin kanat çırpınışları gibi...:1rolleyes:

olmazzz
ya çok ısıtırsak
:1shok:

hem steril nası edecen onları, çamaşır suyuyla mı aklinialirimsmile

doğru yiwrum:kedi:
ama öle 200 tl falan
yürü git o ne öle
20 ise annaştık alıcamvereliniortak

hiç fiyat araştırması yapmadım ama 20 tl uygun gibi ama aventin biberon ısıtıcıları 219 gözüyor
niye o kadar fark var acaba

ya evet işte ben de düşündüm de, zaten asla o kdr para vermem bi ısıtıcıya da o yuzden ucuzunu alasım geliyo.. alt tarafı ısıtıyo ya ne bilimm CADIARZU

slm arkadaşlar 24 haziran doğumum inş. bana yakın tarihte doğuracak olanlar varmı... ben bebeğimin hareketlerini hissediyorum ama emin değilim kelebeğin kanat çırpınışları gibi...:1rolleyes:
canım benim de 21 haziran..
gerçi genelde 3 gün fln önde gidiyo benim ki ama yine de yakınım sana
ben de o minik pıtları hissediyorum

anam anam ilk mesajın hayırlı olsun şekerimolumunekankayizsmile
benim 11inde doğum inşallah
vallahi benim kız kuduruk dışarıdan bilem görünüyo tıktıkları

anam anam ilk mesajın hayırlı olsun şekerimolumunekankayizsmile
benim 11inde doğum inşallah
vallahi benim kız kuduruk dışarıdan bilem görünüyo tıktıkları

teşekkür ederim aranıza hoşbulduummmm ya bende böyle pıt pıt genelde sırt üstü yatınca ve akşamları hissediyorum... seninki çok difirikmiş maşallah... ben kız bekliyorum hayırlısıyla..:ecrin_bebek:

benimki çok inat
normalde hiç durmaz sürekli hareket halinde
ama
bi dr.a gidiyim
elini zor kıpırdatıyo:sinifsinif
:
buarada ismi ne olcak hayırlısıyla düşündünüz mü?

Hoşgeldin canım, ben de 23 Haziran görünüyorum. Ben de oğlumun hareketlerini epey hissediyorum ama yatarken değil de, genelde otururken hissediyorum. Acaba sıkışıyor mu diye korkuyorum yavrum.:kedi:

benimki çok inat
normalde hiç durmaz sürekli hareket halinde
ama
bi dr.a gidiyim
elini zor kıpırdatıyo:sinifsinif
:
buarada ismi ne olcak hayırlısıyla düşündünüz mü?

eşim dila istiyor ben yanına bir isim daha koyma taraftarıyım ama anlamlı uyan birşey olsun istiyorum hayırlısı bakalım...
birde 3 lü test zamanım geldi 2 l, testim normal çıktı ailelerdede bir anormallik yok yaptırsammı diye çok kararsızım ..her muayene 120 tl tahlil içince ayrı para alıyor insafsıbzlar ne yapsam ki...

alcaz anam alcaz her bi haltı alcaz..
ama böle alma
saplı elde taşınabilir olanlarından al
onları bebek içindeyken de, yukarda sapı var ondan tutup götürüp getirebiliyon dışarı da..

biliyom kuşum onu ölesine koydum
aldığıım beşiğin aynı kumaşından ana kucağıda vardı onu alırım inşallah
oda 50 tlmi ne öle bişi iyi dimi

özge uygunmuş link varmı?
yoksa dıger pahalıları kocam almıyor bana ne gerennnkkk var dıyor yaaa

biliyom kuşum onu ölesine koydum
aldığıım beşiğin aynı kumaşından ana kucağıda vardı onu alırım inşallah
oda 50 tlmi ne öle bişi iyi dimi
çok iyi yaa o ne ucuz öle..
biz de bebek arabasını oto koltuklu alacaz..
oto koltugu aynı zamanda ana kucağı oldugu için onu kullancaz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…