hay evine...
gelsek baksak mok götürüyodur kesin evi
aman 2 gün barış sende
sonra dersin iyi ısıtamadınız beni de küs gene
harika tespit
puaaaaaaaa aynı şeyleri yazmışız aynı andaelhamra ne dersin alır mıyız?
ama pembikmavi haberın olsun maas veremeyız. su numune mamalrdan buldukca bebegıne onlardan verırız. paamıs yok bizimaklinialirimsmile
merhaba güzel anneler
çok mutluyum bebeğimin cinsiyeti kesinleşti
kızım oluyorrrrrrr:teytey::lepi:
sağol daemoncum liseteye eklersin beni dimi
6 parçaydı canım. battaniyesi yok. zıbını tulumu eldiveni patiği şapkası ve önlüğü vardı.
peşin 37 tl ya aldım.
adını özgeden kıskandım dila ya da asya koymayı düşünüyorum
tabi babamızı da ikna edersek.
elhamra ne dersin alır mıyız?
ama pembikmavi haberın olsun maas veremeyız. su numune mamalrdan buldukca bebegıne onlardan verırız. paamıs yok bizimaklinialirimsmile
150 tl geldı buay az yaktgmz halde sanrm onumz ay daha cok gelck bu sogklrda bukdr yakıyz sabahlara kadar:) offyAAAbızde yakıyoruz bakalımda faturada bızı yakacak gibi gelıyor. ama napalımm:sinifsinif:
puaaaaaaaa aynı şeyleri yazmışız aynı anda
bu kadar aynı kafa olur iki insan vallaohaoldumsmile
ya kıslar ben antıbıyotık kullanıyorum ya dıısm ıcın ama hala agrım gecmedı napcam yaaa
mecburen rontgen mı cektırcem sımdı pufff
akannehir ehh napalım keşfedilip ünlü olana kadar sizin kafede takılırım artık karın tokluğuna kaydirigubbakcemile3
merhaba güzel anneler
çok mutluyum bebeğimin cinsiyeti kesinleşti
kızım oluyorrrrrrr:teytey::lepi:
hani çocukken sapıkça bi efsane anlatılırdı
derlerdiya
-geçen dişimi ipe bağladım
-ipide kapı koluna
-sonra kapıyı annem hızla bi çekti
-oooh çıktı dişim
diye
yapsana öle kuşumeyvahedigeldismile
eklerim tabikideee.. ya asya koymasan benım hıc sevmedıgım bı kıs vardabilmiyorumkismile
slm kızlar dun resım koyacagıma söz vermıştım. ama ben bu resımlerı böyle yukleyebılıyorum ötekını beceremedım. biri yapabılırse çok sevınırım.
çocuk odasında eskı genç odası takımı vardı bızım ama rengı çok kötuydu. dolabını attım yatagının da başlıklarının rengını degıştırdım. odayı boyadık daha prizlerı falan takamadık. bebek dolabını kendım çizdım. en altta battanıye, yorgan yastık koymayı duşundum. orta raflar ayakkabı bez kıyafet ,en ust rat askı kıyafetlerı olarak duşundum. geniş birşey oldu. çok memnunum. dolap ve yatak başlıgı 400 mal oldu. benim gıbı dolapları begenmeyen dışarıdan yaptırmayı düşünebılır daha uyguna gelıyor.
şimdı odanın eksıklerı park yatak perde halı ıkeadan oyuncak kutuları ıçın kuçuk dolap. yanı toplamda 1000 tl asla geçmez. hemde benım kendı zevkım olacak.
müşterilerimizinde destekleri doğrultusunda çay servısı özge sana kaldı üzgünümmkaydirigubbakcemile3
allah şimdi o kafe olacktı gıdecktk sıcak sıcak bir cay artık yıyecek ne var kızlrrrr :) acıktım sanrm:)
sağol daemoncum liseteye eklersin beni dimi
6 parçaydı canım. Battaniyesi yok. Zıbını tulumu eldiveni patiği şapkası ve önlüğü vardı.
Peşin 37 tl ya aldım.
adını özgeden kıskandım dila ya da asya koymayı düşünüyorum
tabi babamızı da ikna edersek.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?