2010 Haziran Anneleri buradan devam ediyor!

• Konu Sahibi Konu Sahibi daemon
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
hay evine...
gelsek baksak mok götürüyodur kesin evi

aman 2 gün barış sende
sonra dersin iyi ısıtamadınız beni de küs gene

harika tespit

aslında efet ztn tamamen kus deılm konsyrm ama resmi o son olaylrndn sonna donmak daha ıyı gelyr ama belli olmz bebegımn saglıgı ıcın grıbı atlatmak lazımmmm sanırm onlrnda bana yaranma durumunu gozden gecırmem gerenkkk eheheheh kaydirigubbakcemile

ya kıslar ben antıbıyotık kullanıyorum ya dıısm ıcın ama hala agrım gecmedı napcam yaaa
mecburen rontgen mı cektırcem sımdı pufff

elhamra ne dersin alır mıyız?
ama pembikmavi haberın olsun maas veremeyız. su numune mamalrdan buldukca bebegıne onlardan verırız. paamıs yok bizimaklinialirimsmile
puaaaaaaaa aynı şeyleri yazmışız aynı anda
bu kadar aynı kafa olur iki insan vallaohaoldumsmile

eklerim tabikideee.. ya asya koymasan benım hıc sevmedıgım bı kıs vardabilmiyorumkismile

elhamra ne dersin alır mıyız?
ama pembikmavi haberın olsun maas veremeyız. su numune mamalrdan buldukca bebegıne onlardan verırız. paamıs yok bizimaklinialirimsmile

akannehir ehh napalım keşfedilip ünlü olana kadar sizin kafede takılırım artık karın tokluğuna kaydirigubbakcemile3

bızde yakıyoruz bakalımda faturada bızı yakacak gibi gelıyor. ama napalımm:sinifsinif:
150 tl geldı buay az yaktgmz halde sanrm onumz ay daha cok gelck bu sogklrda bukdr yakıyz sabahlara kadar:) offyAAA

Günaydınnn oooooooo kızlar bugün pek canlıyızzz

ozge evdesin kuşummm ohhhhhh darısı başıma ya aaaaaa

ya kıslar ben antıbıyotık kullanıyorum ya dıısm ıcın ama hala agrım gecmedı napcam yaaa
mecburen rontgen mı cektırcem sımdı pufff

hani çocukken sapıkça bi efsane anlatılırdı
derlerdiya

-geçen dişimi ipe bağladım
-ipide kapı koluna
-sonra kapıyı annem hızla bi çekti
-oooh çıktı dişim
diye
yapsana öle kuşumeyvahedigeldismile

slm kızlar dun resım koyacagıma söz vermıştım. ama ben bu resımlerı böyle yukleyebılıyorum ötekını beceremedım. biri yapabılırse çok sevınırım.

çocuk odasında eskı genç odası takımı vardı bızım ama rengı çok kötuydu. dolabını attım yatagının da başlıklarının rengını degıştırdım. odayı boyadık daha prizlerı falan takamadık. bebek dolabını kendım çizdım. en altta battanıye, yorgan yastık koymayı duşundum. orta raflar ayakkabı bez kıyafet ,en ust rat askı kıyafetlerı olarak duşundum. geniş birşey oldu. çok memnunum. dolap ve yatak başlıgı 400 mal oldu. benim gıbı dolapları begenmeyen dışarıdan yaptırmayı düşünebılır daha uyguna gelıyor.

şimdı odanın eksıklerı park yatak perde halı ıkeadan oyuncak kutuları ıçın kuçuk dolap. yanı toplamda 1000 tl asla geçmez. hemde benım kendı zevkım olacak.

Eklentiler

• $100_5252.webp
    16,6 KB · Görüntüleme: 27
  • $100_5253.webp
    20,9 KB · Görüntüleme: 21
  • $100_5255.webp
    17,6 KB · Görüntüleme: 22
  • $100_5254.webp
    41,9 KB · Görüntüleme: 23

o efsaneyı ben yapmıstım
gecen gun bene esıme soyledım dısıme ıp baglayıp kapıyı kapatasım var dıye. gıt be manyak dedi banamafoldumben
zaten dısta bı curuk yok. ya enfeksıyon yada ıcten curume vardır dedı doktor

slm millet....burada güzel güneş var ama yinede soğukkkk

eklerim tabikideee.. ya asya koymasan benım hıc sevmedıgım bı kıs vardabilmiyorumkismile

asya ben de düşünmüştüm bir ara derin bir araştırma da yapmıştım isim hakkında güzel isim bence.
Yunan mitolojisinde denizler tanrisinin kizi olan bir deniz kizi ya da su perisi olarak geciyor asya ve denizler tanrisi asya kitasina kizinin adini veriyor,ayrica promethe ve atlas’in annesi oldugu da söyleniyor,bir arkadasim bu ismin kökeninin yunan mitolojisinden daha eski bir kaynaya mesela süme Bildiğim kadarıyla asya nın bir anlamı da eski asya mitolojisinde güzellik kraliçesi veya güzellik tanrıçası analmına gelmektedir. Asya da kıtası da adını buradan almıştır.

arcimin kızı olunca o gelir aklına merak etme o onun önüne geçer kaydirigubbakcemile3hayırlı olsuuun canım kızın.kızlar coğaldı sanki hee

eferim kıss...
ay ne guzel oda boyanmıs baslanmıs hazırlıklara ya ben yetısmıycek dıye korkuyorum.
nacızhane bı fıkır paylasabılır mıyım.
mobılyacılardada vardır hanı o kulplar gıbı tahtalar oluyo ya ayıcıklı falan onlardanda alıp dolabın uzerıne yapıstırmayı dusunmezmısınn

müşterilerimizinde destekleri doğrultusunda çay servısı özge sana kaldı üzgünümmkaydirigubbakcemile3

allah şimdi o kafe olacktı gıdecktk sıcak sıcak bir cay artık yıyecek ne var kızlrrrr :) acıktım sanrm:)

dila gusel ama asyadaa supermiş yaaaaaaaaa

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…