- Konu Sahibi daemon
-
- #39.021
slm kızlar dun resım koyacagıma söz vermıştım. ama ben bu resımlerı böyle yukleyebılıyorum ötekını beceremedım. biri yapabılırse çok sevınırım.
çocuk odasında eskı genç odası takımı vardı bızım ama rengı çok kötuydu. dolabını attım yatagının da başlıklarının rengını degıştırdım. odayı boyadık daha prizlerı falan takamadık. bebek dolabını kendım çizdım. en altta battanıye, yorgan yastık koymayı duşundum. orta raflar ayakkabı bez kıyafet ,en ust rat askı kıyafetlerı olarak duşundum. geniş birşey oldu. çok memnunum. dolap ve yatak başlıgı 400 mal oldu. benim gıbı dolapları begenmeyen dışarıdan yaptırmayı düşünebılır daha uyguna gelıyor.
şimdı odanın eksıklerı park yatak perde halı ıkeadan oyuncak kutuları ıçın kuçuk dolap. yanı toplamda 1000 tl asla geçmez. hemde benım kendı zevkım olacak.
eferim kıss...
ay ne guzel oda boyanmıs baslanmıs hazırlıklara ya ben yetısmıycek dıye korkuyorum.
nacızhane bı fıkır paylasabılır mıyım.
mobılyacılardada vardır hanı o kulplar gıbı tahtalar oluyo ya ayıcıklı falan onlardanda alıp dolabın uzerıne yapıstırmayı dusunmezmısınn
150 tl geldı buay az yaktgmz halde sanrm onumz ay daha cok gelck bu sogklrda bukdr yakıyz sabahlara kadar:) offyAAA
canım o maymuncuklu kulpları e bebekten aldım. ondan alıp yataga falanda yapıştırcam. aklın yolu birmiş gerçekten. birde odaya pitikare perdeler cicili duvar yapışkanları alıcam.
slm millet....burada güzel güneş var ama yinede soğukkkk
yokk yaaa uyanık.. bu sartlarda kabul edersen sözleşme imzalıycas..yoköle sohret olupta gitmek
ilk müşteri çıktıkaydirigubbakcemile3
ilk müşteri çıktıkaydirigubbakcemile3
valla bizimde fatura çok gelecek bu ay...geçen ay 100 gelmişti...
Ben yatağın içine su torbası koyuyorum ısıtıcıdan daha iyi ısıtıyor..
Archim kızımız kesinleşmiş..tebrikler....çarşıdan topla pembikleri....buradaki canavar kaynanaların oğullarına verme sakın kızını benden sölemesi şimdiden kızına talip olup erkenden cadılık yapacaklar......
dolabın içi cok kullanıslı olmuş güle güle kullanın canım
güle güle kullansin bebikinnn..opuyorumnanaktan
özgeye bikaç kuruş atmayıda unutmayın:kedi:
ya kıslar ben antıbıyotık kullanıyorum ya dıısm ıcın ama hala agrım gecmedı napcam yaaa
mecburen rontgen mı cektırcem sımdı pufff
merhaba güzel anneler
çok mutluyum bebeğimin cinsiyeti kesinleşti
kızım oluyorrrrrrr:teytey::lepi:
hani çocukken sapıkça bi efsane anlatılırdı
derlerdiya
-geçen dişimi ipe bağladım
-ipide kapı koluna
-sonra kapıyı annem hızla bi çekti
-oooh çıktı dişim
diye
yapsana öle kuşumeyvahedigeldismile
slm kızlar dun resım koyacagıma söz vermıştım. ama ben bu resımlerı böyle yukleyebılıyorum ötekını beceremedım. biri yapabılırse çok sevınırım.
çocuk odasında eskı genç odası takımı vardı bızım ama rengı çok kötuydu. dolabını attım yatagının da başlıklarının rengını degıştırdım. odayı boyadık daha prizlerı falan takamadık. bebek dolabını kendım çizdım. en altta battanıye, yorgan yastık koymayı duşundum. orta raflar ayakkabı bez kıyafet ,en ust rat askı kıyafetlerı olarak duşundum. geniş birşey oldu. çok memnunum. dolap ve yatak başlıgı 400 mal oldu. benim gıbı dolapları begenmeyen dışarıdan yaptırmayı düşünebılır daha uyguna gelıyor.
şimdı odanın eksıklerı park yatak perde halı ıkeadan oyuncak kutuları ıçın kuçuk dolap. yanı toplamda 1000 tl asla geçmez. hemde benım kendı zevkım olacak.
tmm sen sohret ol tazmınatı ödeyıp cıkabılrısın iştenkaydirigubbakcemile3
mafoldumben tamam be yaff ben bi kerem şöhret olunca albümüm çıkınca zengin olcam o zaman ztn paramla döverim sizi sözleşme falan kalmazzz kaydirigubbakcemile3
gunesım bahsısı verıcek ıste kuzmmmözgeye bikaç kuruş atmayıda unutmayın:kedi:
EFET EFET KIZ GELIRIM :) AMA ŞİMDİ ÖZGE SERVISI YAPMAZ KALK KENDIN AL DERSE NE OLCK
BEN BAHŞİŞE KARŞIYIM YAA KIYAMAM PARACIKLARIMAA KOCAM COK SEVYR SUREKLI BAHŞİŞ BIRAKIYOR SU GETIREN COCUGA BİLE VERIYORR İDEE MADEM FAZLA PARA VERCEZ SUYADAAA OZAMN BEN ERİKLİ İCEYIM DİMİ NEDEN UCUZ DIYE BASKA SU ALAYIMMMÖZGEDE BAHŞİŞİ UNTSNN delikafadulden
kıızzz sen evde olduğun halde böle erkenden kalkıyon yaaa acayip gıcık oluyorum sana kaydirigubbakcemile3
ben şimdi senin yerinde olamayı isterdim sıcacık yatağımdaa oğlumla beraber uyumak nerdeeee bi pazar varr :a015:
ay bılmıyorum evde durmak ıstemıyorum nedense.
ama elhamraya soz verdım:)
bıde bızım buraya cok kar yagdı bızım caddeye dun otobus falan bıle cıkmıyodu bugunde fena donmus yerler kocıs bakkala bıle cıkma dedı
bebikimmmmmmmmmmm:1hug:
aaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa daha şimmdi gördüm süper be bunnaaarrrrrrrrrrrrdelikafadulden
ayyy özgeeem çok tişikür ederim çok beğendim
annenide öp benim için
elifzelde çok beğencek:sm_cool:
ay bu saglık ocagı doktoralrı tam manyak.
bakma kusum sen onlara..
banada sen nıe kan ılacı kullanmıyosu dedı
doktor yazmadı kanımda bı sorun yok dedım
yok yok kullanman lazım dıyo.
yok dıyorum yazıcam dıyo
ıyı yaz napıyım dedım bende..
kanım zaten normalın ustunde benım
KK görevlilerine duyurulur
ben dedikodu yapan 2 kafa ikonu istiyorummm:dance:
nan duydum ahaaaa sende semizotusun ozamankötükedihüsoyihhuuuu
haydi pembeyeşilmorkırmızı arkidişim tepişelim halay çekelim
enerci var enercihihoyyyt
:roflol:
söleyelim valla
uklanın adı roka olsunmu:uhm:
Elhamraa bu arada idrar yolu enfeksiyonunu yabana atma gerçektende düşüğe yada erken doğuma neden oluyormuş.
tmm sen sohret ol tazmınatı ödeyıp cıkabılrısın iştenkaydirigubbakcemile3
gunesım bahsısı verıcek ıste kuzmmm
yapar yapar. sen bahsısı ver bak neler yapar
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?