günaydıınnn..Günaydın kızlar. Dün çok işim vardı alelacele çıktım sonrada birdaha giremedim. Dün konuşulanlara söyle bir göz atayım. Bu arada Özge bluşma topiğimizi leyla taşımış sosyal aktiviteler başlığının altına. Haberiniz olsun
günaydın ayseyyy sempatiksalakcinniGünayddııınn kızlaarrr
Nasılsınız?
günaydın gldngHerkese günnnaydıııııın bayanssulusmile
günaydıınnnGünaydın güzel annişlera.s.
naapcaksınız akşama kaydirigubbakcemile2Bugün bizim evlilik yıldönümümüz.3 yılımız bitti.Allaha çok şükür bu evlilik yıldönümümüze kızımız da eşlik ediyor alkisalkisalkisalkisalkisalkis
Bugün bizim evlilik yıldönümümüz.3 yılımız bitti.Allaha çok şükür bu evlilik yıldönümümüze kızımız da eşlik ediyor alkisalkisalkisalkisalkisalkis
ayy ne güzel daha nice yıllara inşallahh.. zemuszemus bizim de bu yıl 3. yılımız bitecek kaydirigubbakcemile5 ama o zamana kadar oğlumuz doğmuş olacak inşallah
Bugün bizim evlilik yıldönümümüz.3 yılımız bitti.Allaha çok şükür bu evlilik yıldönümümüze kızımız da eşlik ediyor alkisalkisalkisalkisalkisalkis
amiinn.inşallah.hepimiz için nice seneler olsun
uzuuun bir aradan sonra tekrar merhaba...
yaklaşık -12 derecede işe geldim, ve bugün lab.da işim olduğu için hamilelik şımarıklığı yapıp, işe kayak pantolonumla geldim :)
ay su subat 2010 annelerine bakayım biraz
2010 hepimiz için çooook güzel bi yıl olacak opuyorumnanaktan opuyorumnanaktan
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?