2010 Haziran Anneleri buradan devam ediyor!

• Konu Sahibi Konu Sahibi daemon
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
Günaydın kızlar. Dün çok işim vardı alelacele çıktım sonrada birdaha giremedim. Dün konuşulanlara söyle bir göz atayım. Bu arada Özge bluşma topiğimizi leyla taşımış sosyal aktiviteler başlığının altına. Haberiniz olsun

günaydıınnn..
evet canım gördüm ben de taşımış leyla.
zaten topiğe üye oldum ben de her yeni yazılan bişide görüyorum öle aramak zorunda kalmıyom..
buluşmaya da 1 ay kaldııı
herkese hatırlatılır

Bugün bizim evlilik yıldönümümüz.3 yılımız bitti.Allaha çok şükür bu evlilik yıldönümümüze kızımız da eşlik ediyor alkisalkisalkisalkisalkisalkis

Bugün bizim evlilik yıldönümümüz.3 yılımız bitti.Allaha çok şükür bu evlilik yıldönümümüze kızımız da eşlik ediyor alkisalkisalkisalkisalkisalkis
naapcaksınız akşama kaydirigubbakcemile2

ayy ne güzel daha nice yıllara inşallahh.. zemuszemus bizim de bu yıl 3. yılımız bitecek kaydirigubbakcemile5 ama o zamana kadar oğlumuz doğmuş olacak inşallah

ayy ne güzel daha nice yıllara inşallahh.. zemuszemus bizim de bu yıl 3. yılımız bitecek kaydirigubbakcemile5 ama o zamana kadar oğlumuz doğmuş olacak inşallah

amiinn.inşallah.hepimiz için nice seneler olsun

Canım nice yıllara mutlulukla ınş. kızınızla beraber.Bizim yıldönumumuzde de kızım bizimle birlikteymiş ama bizim haberımız yokmuş.Gizliden eşlik tmiş oda....zemuszemus

uzuuun bir aradan sonra tekrar merhaba...
yaklaşık -12 derecede işe geldim, ve bugün lab.da işim olduğu için hamilelik şımarıklığı yapıp, işe kayak pantolonumla geldim :)

uzuuun bir aradan sonra tekrar merhaba...
yaklaşık -12 derecede işe geldim, ve bugün lab.da işim olduğu için hamilelik şımarıklığı yapıp, işe kayak pantolonumla geldim :)

-12 mi... Kanım dondu resmen valla kayak pantalonu az bile ben olsam astronot kıyafetiyle giderdim. :kedi:

Nice yıllara inş. Bizim de az kaldı 7 şubatta 6 yıl bitecek inş. Çabuk geçiyo zaman kızlar değerini bilelim

ay su subat 2010 annelerine bakayım biraz

Ay ben bakayım dedim psikolojim bozuldu 15 tanesi doğurmuş bile hatta biri 31.12 de doğurmuş hey Allahım...

2010 hepimiz için çooook güzel bi yıl olacak opuyorumnanaktan opuyorumnanaktan

İnşallah cnm. zemuszemus

ay evet valla bu şubat anneleri patır patır her gün doğuruyo yaw..
amaann sağlıklı olsunlar da erken doğuralım maryacım boşver..
eksikler hemen tamamlanır ne olacak
çalışır babalar

[COLOR="Magenta"]kızlar hepinize günaydın..aysey nice mutlu seneler dilerim esin ve kızınla gececek..bizim de temmuzda kızımız o zmn doğmuş olacak 3 kişilik bir kutlama bizi bekliyor allah izin verirse insallah
leach valla en güzelini yapmışsın biz de bgn söylemesi ayıp karlar erimeden ormanda sucuk ekmek yapalım dedikk öğlen ben de düşünmüştüm acaba kar kıyafetimi giysem nasıl olur diye ama paşa paşa kotumu giydim geldim donacamm[/COLOR]

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…