Bugun kontrolümüz var biizm birazdan gidip randevu alıcam opuyorumnanaktan
Kızımı görücem :dance: :dance:
Özledin dimi kuzu sende :ecrin_bebek: Ben çok özlüyomm :kedi:
Oh ne guzel yaa, bizimkinin de ne cinsiyeti belli ne varligi. Gizli ajan gibi mubarek. :roflol:[/Q
Canım ya nasıl belli değil senın cınsıyetı anlamadım 18 haftadan sonra gormemek mumkun değil dıyo doktorlar.benımkıde kapatıyodu ayaklarıyla.Ama 16 haftada bellı oldu ve olmasa bıle 18de kesın anlarız dedı doktor.Merak ettım senınkı nıye bellı değil.Bide dun doktora gıttım.Hareket etmıyo dıye endişelenıyodum .O hissettığım küçük kıpırtılar hareketıymış.ve erken dedı doktor.Kızım nasıl hareketli içerde bale yapıyodu resmen.Bi ara 360 derece dondu gözümüzün önünde ve çok mutlu oldum kızlar.
ben de her kontrolü iple çekiyorum zemuszemus mümkün olsa hep ultrasona bağlı gezicem.. öncelikli dileğimiz hepsinin sağlıklı olması tabi.. :CüvCüv:
ben de her kontrolü iple çekiyorum zemuszemus mümkün olsa hep ultrasona bağlı gezicem.. öncelikli dileğimiz hepsinin sağlıklı olması tabi.. :CüvCüv:
ben cumartesi gördüm en son ama eşim diyorki ultrason cihazımı alsak eve izleriz sürekliii zemuszemus
Canım ya nasıl belli değil senın cınsıyetı anlamadım 18 haftadan sonra gormemek mumkun değil dıyo doktorlar.benımkıde kapatıyodu ayaklarıyla.Ama 16 haftada bellı oldu ve olmasa bıle 18de kesın anlarız dedı doktor.Merak ettım senınkı nıye bellı değil.Bide dun doktora gıttım.Hareket etmıyo dıye endişelenıyodum .O hissettığım küçük kıpırtılar hareketıymış.ve erken dedı doktor.Kızım nasıl hareketli içerde bale yapıyodu resmen.Bi ara 360 derece dondu gözümüzün önünde ve çok mutlu oldum kızlar.
bende cok ozluyrm ama doktrm 1 ay sonra dıyor ısrarlaaa 2 haftam falan kaldııı 1-2 gunde erken alıyrm randevuyu tam 1 ay nasıl doldurym:)
En son gittigimde 17+4 idi ve ozaman goremedi doktor. Ayrica oyle fazla hareket te etmiyordu
poposunun ustunde yatiyordu hatta doktorum karnima birkac kere bastirdi yan donsun de gorelim diye
ama ih ih rahatina pek duskun bizimki.
Haftaya tekrar gidecegim bakalim insAllah ozaman belli olur.
Ayrica sanirim benim ic karnim genis acaba ondan mi hissetmiyorum henuz bebegi.
valla kızlar bana da bir ay çok geliyo. iki doktora birden gitsem de 15 15 mi yapsam diyom bazen sempatiksalakcinni
Doktor sadce bana baksa diyorum o gün yanlız benm olsa :kedi:
Hakkaten cihaz mı alsak ne kaydirigubbakcemile3
ay evt dimi ben gittiğimde cok kalabalıktı sinir olmuştum yine baktım baya bi ama ben doyamadımbilmiyorumkismile
Kuzu bunlar doğunca naparız biz yaa :gitme:
NAsıl bırakıp işe gelicesss :gitme:
Kuzu bunlar doğunca naparız biz yaa :gitme:
NAsıl bırakıp işe gelicesss :gitme:
[COLOR="Magenta"]anova güzelim kızı heveslendirmeeeeeeee kocalara belli olmaz malumm kaydirigubbakcemile3 ama insallah güzel bir kutlama yasarsınız tabi de fazla beklenti içinde olmamak lazım mevzu erkekler olunca yerimseniben
ah özgem mutsuzmuşş yazık onaaaaaaaaaaaaaa e tabi insan bütün gün evde uyursa keyif yaparsaaaa ertesi gün koyar tabi bu soğukta kalkıp işe gelmek kaydirigubbakcemile3
şeker bir liste yazdım kategori gibi buluşmaya gelecekler için sadecetabi.dergi getiricem size gelirken oradan bir ara seçim yapar mısın [/COLOR]
ayy evet ben de şimdiden nası bırakıp gideceğimi düşünüyorum bilmiyorumkismilebütün arkadaşlarım hele ilk zamanlar ağlaya ağlaya işe gidiyolarmış senağlama sanırım epey zorlanıcaz :gitme: :gitme: benimkine kayınvalidem bakıcak en azından emin ellerde diye içim biraz daha rahat olur heralde bilmiyorumkismile
bütün arkadaşlarım hele ilk zamanlar ağlaya ağlaya işe gidiyolarmış senağlama sanırım epey zorlanıcaz :gitme: :gitme: benimkine kayınvalidem bakıcak en azından emin ellerde diye içim biraz daha rahat olur heralde bilmiyorumkismile
En son gittigimde 17+4 idi ve ozaman goremedi doktor. Ayrica oyle fazla hareket te etmiyordu
poposunun ustunde yatiyordu hatta doktorum karnima birkac kere bastirdi yan donsun de gorelim diye
ama ih ih rahatina pek duskun bizimki.
Haftaya tekrar gidecegim bakalim insAllah ozaman belli olur.
Ayrica sanirim benim ic karnim genis acaba ondan mi hissetmiyorum henuz bebegi.
canım nerden seçim yapcam anlamadım ben :uhm:
acil bi toplantıya girmiştim de
Ay bende öle yapıyom o ne bilcek ben anneyim ben bilirim günümü dimi kaydirigubbakcemile3
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?