ay doktorlar da bir hoş
alırsın kızar almazsın kızaarr
benimkine de şişiyom doktoorr, deyince amaann yemene bak şimdi, şişcen tabi hamilesin tadını cıkar diyo akannehir
:1hug: istersen sevme topic acarım gorurusun he hehehebana uyar :):) hem çok geç 28i daha erken olmuş olur..daemon ne kadar sevildiğini gör yani :):)
tamam şeker konus bakalım
canım bana çok gelmedi
tabi 56 kg başlangıç için iyiyse
yani kilolu hamile kalmadıysan
kola takibi çizelgeleri var orda baktım senin gayet normal gözüküyor
Canim bak bende bunu diger topikte yazmistim:
MasAllah canim yaa kocaman olmus kizin, bobrek tasi icin birsey dedi mi doktor?
Canim kilodan dolayi olmayabilir.
Ben az kilo aldim ve kendi kilom da cok yuksek degil ama tansiyonum yuksek cikiyor benim,
o yuzden bana da doktorum hamur isinden ve tuzludan uzak dur demisti.
Aşkım 56yla başladık biz 62 kg yum şu an yani 6 kg almışım
evet herkese uyarsa 21 i yaparız
yani ayda 2 kiloya fln denk geliyor akannehirkitaplarda yada internette bu haftalarımızda 450 gr almamız normalmiş öyle yazıyordu
bu gördüğüm iyi oldu haftada 600-700 gr alıyorum bende çok gibi geliyordu
:1hug: istersen sevme topic acarım gorurusun he hehehe
olumunekankayizsmile
ay doktorlar da bir hoş
alırsın kızar almazsın kızaarr
benimkine de şişiyom doktoorr, deyince amaann yemene bak şimdi, şişcen tabi hamilesin tadını cıkar diyo akannehir
merhabalar güzel annişler biz de bugün gidiyoruz doktora kızım ve oğlumu görmeye kızım çok hareket etmiyor endişeleniyorum bugün göreyim de rahatlasın içim ya da oğlum kadar hareket etmediği için anormal geliyo bilemiyorum doktorum yine kızacak 2 kg aldım ama ikiz bunlar ya anlamıyo kadın bu ay 1 saat yürüyüş yaptım bide yapmasaydım ne kadar alacaktım acaba
tünaydın kızlar neler oldu burda yaaaaaaaaaaaa banane bende özbek için sadece ikon yaptığı topik istiyom küserim yoksa haaaaaaaaaa bir daha size ikon yapmamn haaaaaaaasempatiksalakcinni
bu arada kızlar gercekten buluşmaya gelmek istiyorum ama pazar olduğu için biraz zor olacak cumartesi olsaydı kesin gelcektim inşallah gelebilirim
aman açma lütfen bak terkederim burayı kaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3
ben gecen ay 7 kılo almıstım artık tartılmıyorumakannehir
aynen benim doktorda 16-18 kg la bitirmen normal diyor
hiç kısmıyorum yemekten sonra haziran anneleri zayıflama topiği açarız sositososito
valla bana da her pazar uyar..Bana uyar, hatta bana bu Pazar bile uyar sositososito
ultrasondan gördüm canım ama görmeden önce de tahmin etmiştim tuttualkisalkisalkisAaa göbeğinin hangi tarafındaki kız, hangi tarafındaki erkek diye anlayabiliyor musun? Yoksa ultrasondan mı gördün?
hazzzel burayı terketsın ıdye topık aciimm mii=)))sempatiksalakcinni
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?