2010 Haziran Anneleri buradan devam ediyor!

• Konu Sahibi Konu Sahibi daemon
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
herkes mamalarını yedi geldi mi kaydirigubbakcemile2 afiyet olsun inşaaallah bebişlere yarasınn ben anca gideceğim.. görüşürük gelincee cokacimcoook

aynen benim doktorda 16-18 kg la bitirmen normal diyor
hiç kısmıyorum yemekten sonra haziran anneleri zayıflama topiği açarız sositososito
valla bence de öle..
zaten bu gidişle zayıflama topiği kesin açacaz
sempatiksalakcinni

yaa neden gelemiosunki..farketmezki cmrtesi yada pazar kocalar hep bizi ekiyo bi pazarda biz onları ekelim..aslında beraber giderdik ama ben annemlerde kalırım fatihten direk geçerim bakırköye diye düşünüorum

valla o gün gelsin bakalım ama kesin bir sey diyemicen ama senle bir ara buluşak su kar bir kalksın

aynen benim doktorda 16-18 kg la bitirmen normal diyor
hiç kısmıyorum yemekten sonra haziran anneleri zayıflama topiği açarız sositososito

Canim benim BMI 17 civari cikiyor,
yani 17 ile 20 kilo arasi almam gerekiyor.

valla bana da her pazar uyar..
geçen sefer çok kişi gelemediği için bu tarihi daha yakına cekebiliriz belkim..
21 i için oylama mı yapsak
bilmiyorumkismile
durun bı kıslar belkı boylesı daha ıyı olur.
kocıs yalnı zgıderım derse hem benı goturu aksamda getırır karsıdan.
aksı halde yalnı zbasıma karsıya gecmeme ızın vermeyebılır hava kotu olursa.
karnım ıyıce sıstı benım o zamna kadar 3. trımester gırmıs olcam

hahahahah ay herkes aç dermiş bide...başımı öne eğer çeker giderim :gitme: :gitme:
aklinialirimsmileaklinialirimsmile
herkes mamalarını yedi geldi mi kaydirigubbakcemile2 afiyet olsun inşaaallah bebişlere yarasınn ben anca gideceğim.. görüşürük gelincee cokacimcoook
afıyet olsun

valla bana da her pazar uyar..
geçen sefer çok kişi gelemediği için bu tarihi daha yakına cekebiliriz belkim..
21 i için oylama mı yapsak
bilmiyorumkismile

+1

ultrasondan gördüm canım ama görmeden önce de tahmin etmiştim tuttualkisalkisalkis

Yer değiştirmiyorlar mı peki? Yani sağda olan hep sağda mı kalıyor doğana kadar?

aslında son 3 haftadır kilo artışım arttı ondan önce iyi gidiyordu :kedi:

Ben de 3 hafta boyunca hiç kg almadım, hatta yarım kg verdim. kaydirigubbakcemile2

evettt tüm gelenleri meydandan alcam benn
meydanda buluşur öle geçeriz..
deniz otobüsüyle geçenleri de sahilden alcaktım yaw..
hmmm ikisini birden nasıl yapabiliriiimm
bilmiyorumkismile

canım süper olur nerde buluşucaz peki ben beylikdüzünden bakırköy otobüsüne binsem sen de avcılardan aynı otobüse gelsen olur mu nasıl yapalım ?

http://www.kadinlarkulubu.com/anneler-sosyal-aktiviteler/340529-2010-haziran-anneleri-2-istanbul-bulusmasi-6.html
adınızı yazdırın bakemmm..
kızlar bulusmaya gelıcekler ıcın topıkın yenı adresı burası ayalra gore genel paylasıma sosyal aktıvıte bolu acıkmıs artık orda olcakmıs..
dun leyla tasıdı o da yesıllendı ya: havalı yesiillerr siziiii..

valla o gün gelsin bakalım ama kesin bir sey diyemicen ama senle bir ara buluşak su kar bir kalksın

evet ya..kar hala kalkmadıki,kapı dışarı çıkamıorum..bi gün çıktım üşütmüşüm heralde dün gece kasıklarımın ağrısından yatamadım,düşük yapıorum sandım,acayip bi sancıydı hiç üşütmemek lazım

Daemon ben de onu soracaktım, bu fuar Yeşilköy'de olmuyor muydu diye?:uhm:

Canim benim BMI 17 civari cikiyor,
yani 17 ile 20 kilo arasi almam gerekiyor.

benimde 18,7 çıktı
14-17 kg arası gerekiyormuş
bazı hamileler son aylarda çok alıyormuş bazılarıda hiç almıyormuş
önemli olan son ayları nasıl geçireceğimiz

Benm doktor da beni manken zannetti heralde 12 kg la bitir diyo alsanaalsanasmile
Manyak mıdır nedir ayol benmki? Çok üzgünüm çoook
şimdi sizin doktorları görünce

bilmiyorumkismile

benıde evden alıcaktınbilmiyorumkismile

bilmiyorumkismile

seni klonlamamız lazım nasıl yetişcen be ikisinede..burdan gelenler belli bi yerde beklesin,karşıdan gelenleri alırsın

bilmiyorumkismile

sen herkesi kilisenin öninde topla gitceginiz yer oraya yakın degilmi zaten olmazsa ben gelirsem meydandakileri ben toplar sahildekileri en toplar ortada buluşuruz

canım süper olur nerde buluşucaz peki ben beylikdüzünden bakırköy otobüsüne binsem sen de avcılardan aynı otobüse gelsen olur mu nasıl yapalım ?

Süper olur, ben telimi veririm, beklerim seni Avcılar'da durakta. Sen yaklaşırken çağrı yaparsın.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…