2010 Haziran Anneleri buradan devam ediyor!

• Konu Sahibi Konu Sahibi daemon
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
pis boğazlı züt annem yi yi yarasın züt olsun bebişlerimizeeeeeeeeecokacimcoook
kendım ıcın yıyosam namerdimm..
bebıklerımız ıcın yıyorum.bilmiyorumkismile
benım herkesten fazla yımem lazım ıkı bebe emzırcem..
süt olsun ıdye yıyoerumm..
dogumdan sonra dıyetısyen parasını sen vercen ya
sut hakkı dıye

elhamranın sizi özlemesini istiyorsanız
topik yazıp 65451354564453 ye mesaj gönderin

alkisalkisalkisalkisalkisalkisalkisalkisalkisalkisalkisalkis

nerden ayarlıcaksın canım evt gitmek ister kesin..ay baksın ya benim öyle kıskanclıklarım yoktur hiç.güzel bir hatun gördüm mü ben dürtüyorum baksana suna diye taş gibi falan kaydirigubbakcemile3

Kızlar ben daha öğle yemeği yemedim, yemeği yiyim ecük çalışayım
Hepinizi öpüyom Sağ yanaktannnnn Şeniz

oooo bana çokdan uydu bile yalnız peşin peşin söyleyeyimmm karımı görünce korkma şimdiden yedi aylık gibii o zamana nasıl olur bilmemmm

hadiyaa maşallh bnmde bugnlerde cıkmaya basladı artk moralım duzelıyr ehuhehehehe buarada ızmırlılere msj atalım sonra kaynıyor dıyoruz bakkkk buluşalımmı dıye ona göre gelen gelr gelmeyen canı saolsun ehuhehehehe

valla dün akşam metoroloji uzmanı acıkladı bende onun yalancısıyım ve bu sene kış mart a kadar devam etcekmiş bu soğuklar

ay yinemi kar ya..geçen sene bu kadar yağmadı he ne şans dışarı çıkıp ağız tadıyla bi alışveriş bile yapamadım bebişe..of offfffff

:roflol:ay yine geriden takip ediyon çenenize sizin kaç sayfa konuştunuz leynnn bi öğle yemeğine gittimmm rezil karılar
aaa editörümüz bize karı dediiiiiiiiii :1shok:
şikayet topiği açılmasını talep ediyorum laelaelaelaelae

noliyy burdaa topik açma msj kaynamaaa ortalık karışma bi çalışalım dedikk gündemi kaçırdık biri ne olduuğnu kısa özetlesee

nerden ayarlıcaksın canım evt gitmek ister kesin..ay baksın ya benim öyle kıskanclıklarım yoktur hiç.güzel bir hatun gördüm mü ben dürtüyorum baksana suna diye taş gibi falan kaydirigubbakcemile3
bız gıttıgımızde motosıklet.netten alıyoruz bıletlerı.
sıte esımın arkadasının muhtemelen bu senede stand acarlar bakalım daha konusmadılar fuar hakkında
ama bılet ayarlar mutlaka. ben san ahaber ederım bızımkıyle konusayım.

aman kıs pembıkmavı. sen orda mınıcık eteklerle motorların uzerındekı hatuunları gostermek ıcın kocana durtmene gerek kalmaz o mankenler bagırıyo zaten ben burdayım dıye.. ayy bak sınır oldum ben kocısı yalnız gonderemem ama bende gıdersem kesın kavga cıkarırım napcammm

HEHEHEHE BENDE KUSCEM OZAMNNN TOPİC ACCAM VALLA kaydirigubbakcemilesempatiksalakcinni NASIL KAYNAR NAYIRR NOLAMAAZZZZZZZZZZZZ :CüvCüv:
sende kntrlerıne kıyıp topık kaynama dıye msj atsaydın oolmazdı ısteaklinialirimsmile

nen züt hakkı diye sana doğum çıkışı alcam ya lemm ben (olayı burdan bağlıyım didim)kaydirigubbakcemile3:hulya:

ha buarada daha geçmnişten günümüze gelemedimmm

hanife hoşgeldiinn
iyiyiz sen nasılsın
hadi bize soru sor cevap vermeyelim biz öle yapıyoz topikcek
sempatiksalakcinni

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…