- Konu Sahibi daemon
-
- #40.161
o da çok süper bişey :sm_cool:
selam kizlaaaaaaaaaar nasilsiniz?bebisler nasil???
wuuuu yeşilmişik01 de gelmişşşş sempatiksalakcinniselam kizlaaaaaaaaaar nasilsiniz?bebisler nasil???
sey demiştim daemon teyze
su listeyi düzeltmicenmi dedim yoksa sana deomon ,dae ,demoş......vb seyler derim haaaaa deim
özge teyzede bize destek cıktıbilmiyorumkismile
evet öleymişik yeşilmişik sazmışıksey demiştim daemon teyze
su listeyi düzeltmicenmi dedim yoksa sana deomon ,dae ,demoş......vb seyler derim haaaaa deim
özge teyzede bize destek cıktıbilmiyorumkismile
ay evt dimiii?ya ama hiçbir şey beni ve kızımı kaşık kaşık nutella yemek kadar mutlu etmiyoorrr yerimsenibenyiyorum sonra da pişman oluyorum bilmiyorumkismile
ben ona cevap yazdım canım sen arada bulll hahah ayyyyyttt..
hem okumuyo hem bana laf soluyo
dün onu bende yaptım evde yaaa bilmiyorumkismiletatlıyla çom aram yok ama nutelllaaaaa başka bişiiiiii... kavanoza ara ara dadanıp kaşılamak muhteşemmm olumunekankayizsmile hiç pişman olma benceee süppperrr opuyorumnanaktan
hadı yaa.. yakındır heralde o hastane bıze..daemon bu arada sizin orda atlas hastanesi normal doğum ücretsizmiş
abim orda burun ameliyatı olduda memnun kalmış
ben görmedim özgedemi görmedi aman allahım gülüşe bak hahah ayttttttttt
dur kız deprem yaratma tuğberk cok sallanmış şikayet ediyor annemi güldürmeyin diye
:roflol: :roflol:çatlada patla gördüm işteeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee hahah ayyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyt
laelaelaelaelaelaelaelaelaelaelaelaelaelaelaelaelaelaelaelaelaelaelaelaelaeama sey dae nerey şikayet edilcegini bilmiyom ben bilmiyorumkismile
o benım gulusum tımam mıçatlada patla gördüm işteeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee hahah ayyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyt
:roflol: :roflol:
dün onu bende yaptım evde yaaa bilmiyorumkismile
aha öbur yeşillikte geldi=))
ay bugun sınırlı gergın kafayı yemıs haşarı mutlu cenebaz bı haledyız..
acıklayıcı oldumu heh ehehhe
sen nasılsın
wuuuu yeşilmişik01 de gelmişşşş sempatiksalakcinni
hoşgelmiş güsellik kaydirigubbakcemile2
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?