2010 Haziran Anneleri buradan devam ediyor!

• Konu Sahibi Konu Sahibi daemon
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
alsanaalsanasmile

mafoldumben

ohaoldumsmile

:umursamaz:

senağlamasenağlama:çok üzgünüm:

olsun canım sen de yaptırsan onlardan
acaba sizin orada da var mı
sitenin sonuna com.tr yapınca türkiye sayfasını açıyo
com yapınca ingilizce sayfa açıyo
sizin oraya da vardır belki
bilmiyorumkismile
evet bana demka yollayacak bugun esimle bakalim.
ben senin verdigin linkten bakmistim.yurtdisina 30 tl-ye yakin kargo ucreti.ingilizcesine bakmadim ama.sana 5 tl-ye mi geldi?
bana ısım takan takan hakkımda hayırlısı olsun=)))

leyla ya pahalı gıdıyo kargosu bana yolluycak sıparıslerı burdan ben yolluycam ona
olur canim olur merak etme :))
boşver kız çaktırma kaydirigubbakcemile3

:lepi:

ama çok kg alıyorum canım nasıl pişman olmam.bitti zaten esime de dedim alma diye ama dayanamayıppp alıcam sanırım yine bilmiyorumkismile

İnsan markete gidince kendini kaybediyor, hele tatlı reyonunda ben de çok fena oluyorum, bence markete gitmemek en iisi. Adamın eline ver listeyi ne yazıyorsa getirsin, ekstra bişey almasın.

evet bana demka yollayacak bugun esimle bakalim.
ben senin verdigin linkten bakmistim.yurtdisina 30 tl-ye yakin kargo ucreti.ingilizcesine bakmadim ama.sana 5 tl-ye mi geldi?

olur canim olur merak etme :))

:lepi:
evet canım sanırım 5 tl idi kargo ücreti..
sen yurtdışı sitesine de bir bak..
hatta sizin oranın internet uzantısıyla da siteyi açmayı bir dene belki vardır
bizim nası .tr, size özel olan da vardır belki
bilmiyorumkismile

İnsan markete gidince kendini kaybediyor, hele tatlı reyonunda ben de çok fena oluyorum, bence markete gitmemek en iisi. Adamın eline ver listeyi ne yazıyorsa getirsin, ekstra bişey almasın.

bende tam tersi oldu hamile olmadan önce reyonlar arsında gözüm dönrdi ne alsam diye şimdi midem kalkıyor ne görsem hepsi çok iğrenç geliyor bana

kız daemoş bak aklıma takıldı
benim şu aşağıdaki takip çizelgemi görünce
sen demişsin ya şubat sonunda ben 3. trimester a gircem diye..
benim bu aşağıdaki çizelgede 3. trimester başlangıç tarihi 29 mart diyor bilmiyorumkismile
senin nası şubat sonu oliyir
bilmiyorumkismile

bende tam tersi oldu hamile olmadan önce reyonlar arsında gözüm dönrdi ne alsam diye şimdi midem kalkıyor ne görsem hepsi çok iğrenç geliyor bana

Süpermiş, ama sanırım sen şanslı olanlarımızdansın

genelde öyle yapıyoruz zaten biz ben liste yaparım esim alır gelir. benim tatlıyla aram hiç yoktur.ayda yılda bir yerim.nutella baska bişeyyerimseniben

AYOLLLL ANLADIM YAAAAAAA BEN :sm_cool:
ha tamam alkisalkisalkis

tamam canim simdi bakiyorum

Özgeee senin tickera göre 2.trimester 27 Mart'ta bitiyor, 3.trimester 29 Mart'ta başlıyor. 2 gün tatil mi var yoksa kız? :roflol::roflol::roflol:

slm kıslar nörüyonuz..bi kac güne kadar bende geliyorum gevezelige..su aralar pek nete giremiyorum kayınvalidemdeyim..eve gecicnce görüşürüz

bn 6 kilo aldım umarım sizlerde iyisinizdir..bu arada leylayla ukla yesermiş hayırlı olsun...

hepinizi öpüyorum

ayyy zaten geriden okuyordum birde üstüne internet gitti tam olduuu akannehir

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…