nan kaçak nirdesin sennnnnnnnnnnnn:tomato:
ay sorma o benim de dikkatimi cekti.. neden öle acaba bilmiyorumkismile :roflol:
nerdesin sen kız :mymeka:
:roflol::roflol::roflol::roflol::roflol:
kısss yavrummm kaynanadan bıkmadınmı sen daha hadı beklıyoruzz.
neler kacırdın nelerrr..
cabık dön aramısa
[
kısmetse normal doğummmmmmmkızlar ALLAH NASİP EDERSE nasıl bir doğum düşnüyorsunuz yani sezeryan, normal,epidural doğum normal epidural sezaryan genel anestazi
OĞLUMUN ADI YOK O SITEDEklava:
az kaldı anacım gelcem eşim sürekli sehir dısında oldugu için bende evde kukuman kusu gibii kalıyom..kayınvalidemde bırakmıyo bni tek basıma onların ev kalabalık canımda sıkılmıyozemuszemus
bu hafta dönücek kocişimm eve geccez ozamn alırım ifadeleriniziiii.:jeyyar:.neler kacırmısım bakam
yeni gelin nasıl bir battaniye bende örmeyi düşünüyorumda kararsızım örnegi varmı
züt annemzin oğluşunu dışlamışlar:dilcikar:daemoncum senin oğlunun ismide bulunmaz ve özel sık rastlanmayan bir isim ondan yoktur üzgünüm
boşver biz 27 sine göre hesaplarız.. aklinialirimsmile
hangisi ptesiye geliyosa benim o gün başlar..
hafta dönüşlerim ptesi çünkü bilmiyorumkismile
daemoncum senin oğlunun ismide bulunmaz ve özel sık rastlanmayan bir isim ondan yoktur üzgünüm
bencede okusunndelikafaduldenANAM KOCANINDA SEHIR DISINA CIKASI TUTU HAMILE KALDIN KALALIM HA GELDI HA GELICEK DERKEN ADAM YERLESTI SEHIR DISINA..
hadı don evınede konusuruz bol bol..
san ceza hıc bısey annatmıycaz.
otur oku butun gecmısılaelaelaelaelae
Örgü anlamında soruyorsan canım, geçen ay patik örmeye başladım, teki bitti, diğerine henüz başlayamadım. Örgüye çok meraklıyım ama örerken çok sıkıldığımı fark ettim.
3. trimester bitiyor :1shok:Özge 29 Pazartesi'ye geliyor. 31'inde de benim 3.trimester bitiyor
slm kızlar bende uzun bi aradan sonra geldim.bu sıralar bolbol örgüyle uğraşıyorum kızıma battaniye örüyorum,bitirince hemen eklerim.bi site buldum çok hoşuma gitti sizlede paylaşayım dedim.bebeğimizin ismine özel ninni var,çok güzel.
ailemiseviyorum.com l ailenizin gida guvenligi sitesi
resim nasıl ekleniyo bilseydim gösterirdim sana. Bebişimin hem uyku tulumu hem malzeme çantası hemde battaniyesi var takım yani çok güzel ama eklemeyi başaramadım((
bananeee ağlarım görürsünmafoldumben
benım oglumu nıe dısladınız hemencık all alalalal
o zamn sen bestele benım oglumada soyle sonra kaydet ekle sıteye
yoksa cok aglarımm
Özge 29 Pazartesi'ye geliyor. 31'inde de benim 3.trimester bitiyor
3. trimester bitiyor :1shok:
he sen doğuruyon yane 31 martta :roflol:
sen bayaaaa hızlısın yaaaa SATdaşım :roflol::roflol::roflol:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?