canımmm geçmiş olsunKızlar bizim cuma akşamı yine arabamızın camını patlattılar işyerinin önünde. Hemde bu sefer saat daha erkendi 19:10 da eşim geldi arabanın yanından geçerken bakmış bişeyi yoktu. 20:00 de çıktık bi baktık arka kelebek kırılmış. Leventin göbeğinde nedir bu bizim başımıza gelenler biliyosunuz bu 3 çok sıkıldım bu sefer tutamadım kendimi bir saat ağladım. Sonra saat 11 e kadar karakolda bekledik ifade verebilmek için. Polisler şikayetçi olmamızdan pek hoşlanmadı nedense. Ertesi günde bir sürü aksilik oldu arabayla ilgili şimdi serviste artık dedim eşime ya o arabayı değiştirirsin yada ben seni değiştiricem diye offf offf
sen sıkma canını Allah bebişlerimizin rıskını verir inşallah:teselli:amaann yapmazlarsa yapmasınlar. iş onların orecegı alacagı ıkı parca seyde degıl ama ıste ınsanın tuhafına gıdıyo.
gercı onlar kadar kendı aılemede kızgınım bıızmkılerrde torun hevesını aldılar ya o yuzden bısey yapmıyolar
ablamın cocukları torun bizimki kuru fasulye ya
hmm burda da frma adı fln soruyo amaFuar için ziyaretçi davetiyesini burdan alabilirsiniz: (Ücretsiz)
Anneler, Bebekler ve Çocuklar 2010 Fuarı, Anneler, Bebekler ve Çocuklar 2010 İstanbul - Şubat - 2010
gözünaydın canımmopuyorumnanaktanmerhaba kızlar nasılsınız??? cumartesi günü doktora gittik bir hafta erken gittik... çok şükür cinsiyetimizi öğrendik... kızımız oluyormuş sositososito
ben de hatırlayamadım yaa
hmm iyiymiş ama olsun şimdi 2 kişi 20 tl.
onun yerine içerden 20 tl lik daha fazla bişi alırım sempatiksalakcinni
ay bu çocuk beni böle cimri yaptı ben hiç böle değildim kaydirigubbakcemile3
hmm burda da frma adı fln soruyo ama
neyse artık CADIARZU
sağol canım
benim haberim var hatta birlikte gidelim dicektim herkese.
bende gitmek istiyorum yaaa gidelimmmm ben oaraları bilmiyommm
benimde yoktu kayıt yaptırdım dr demiyo zatenbizim sağlık ocağının hamile oldugumdan haberi yok bilmiyorumkismile olması mı gerekiyo kafamçokkarıştı ben tetanoz aşımı kendi drumda yaptırdım.. başka da mı var CADIARZU
gözünaydın canımmopuyorumnanaktan[/QUOTE
çok sağol canım... :1hug:
gecmis olsun zeynepciimm bizim de basımıza gelmişti bir sefer..çok sinir bozucu bir durum camı patlatıp teybi tesisatı çaldılar kapının önünden hem de aksamüstüydü gec bir saat değildi üstelik
canımmm geçmiş olsun
sağol canım
benim haberim var hatta birlikte gidelim dicektim herkese.
bende gitmek istiyorum yaaa gidelimmmm ben oaraları bilmiyommm
Biz gidersek seni ve gülcanıda alırız birlikte gideriz.Özge sende bizim gittiğimiz güne denk getirirsin orda buluşuruz
ben de öyle yaptım bakalımZiyaretçi talebine tıkla, firmaya kişisel katılım de.
Ben öyle dedim yaptı kaydımı
benimde yoktu kayıt yaptırdım dr demiyo zaten
benim dr tetenoza gerek yok isteğe bağlı dedi ama abim yaptır muhakkak dedi yaptırcam bende
Sağol canım. Bizim burdaki hırsızlar laptop peşinde. Camı kırıp bagaja bakıyorlar.
Sağol canım
olurrrrhihoyyytBiz gidersek seni ve gülcanıda alırız birlikte gideriz.Özge sende bizim gittiğimiz güne denk getirirsin orda buluşuruz
Ben cumartesi paladiumda mother&care deki beşiklere baktım 329 du fiyatı yanlış hatırlamıyorsam yada o civarda bişey. Ama beşiğin fiyatına içindeki yatak ve kenar koruyucuları dahil değildi. e - bebekte benzer beşik 435 TL iç yatağı nevresimi koruyucuları ve cibinliği dahil. Haberiniz olsun.
Sağol canım. Bizim burdaki hırsızlar laptop peşinde. Camı kırıp bagaja bakıyorlar.
Sağol canım
kıss 70 tl nere 435 tl nere:1shok:
tmmmmdelikafaduldenBiz gidersek seni ve gülcanıda alırız birlikte gideriz.Özge sende bizim gittiğimiz güne denk getirirsin orda buluşuruz
Sağol canım
olurrrrhihoyyyt
hihoyyyt
tamam öle yapalım o zaman..Biz gidersek seni ve gülcanıda alırız birlikte gideriz.Özge sende bizim gittiğimiz güne denk getirirsin orda buluşuruz
ay izledm benKızlar, izlememiş olanlar için Yaprak Dökümü'nün bu haftaki bölümünün fragmanı.
WEB TV :: Hürriyet - Ferhunde yolun sonunda
Ferhunde hakketiğini bulacak mı?
Ben cumartesi paladiumda mother&care deki beşiklere baktım 329 du fiyatı yanlış hatırlamıyorsam yada o civarda bişey. Ama beşiğin fiyatına içindeki yatak ve kenar koruyucuları dahil değildi. e - bebekte benzer beşik 435 TL iç yatağı nevresimi koruyucuları ve cibinliği dahil. Haberiniz olsun.
bencede asya güzel isim archimmm:lepi:
ben de hatırlayamadım yaa
hmm iyiymiş ama olsun şimdi 2 kişi 20 tl.
onun yerine içerden 20 tl lik daha fazla bişi alırım sempatiksalakcinni
ay bu çocuk beni böle cimri yaptı ben hiç böle değildim kaydirigubbakcemile3
ay ay aynen ben de ctsi fark ettim kendimdeki cimriliği aslında cimrilik de değil eskiden hiç hesap kitap yapmazdım simdi cok yapmaya basladıımmm..
ya kızlar bisey sorucam benim kız normalde son 1 haftadır cok kıpır kıpırdı..ama dün en son gündüz bi de az önce kımıldadı neden olabilir acaba doktora gitsem mi bilmiyorumkismile
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?