• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2010 Haziran Anneleri buradan devam ediyor!

• Konu Sahibi Konu Sahibi daemon
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
Kızlar bizim cuma akşamı yine arabamızın camını patlattılar işyerinin önünde. Hemde bu sefer saat daha erkendi 19:10 da eşim geldi arabanın yanından geçerken bakmış bişeyi yoktu. 20:00 de çıktık bi baktık arka kelebek kırılmış. Leventin göbeğinde nedir bu bizim başımıza gelenler biliyosunuz bu 3 çok sıkıldım bu sefer tutamadım kendimi bir saat ağladım. Sonra saat 11 e kadar karakolda bekledik ifade verebilmek için. Polisler şikayetçi olmamızdan pek hoşlanmadı nedense. Ertesi günde bir sürü aksilik oldu arabayla ilgili şimdi serviste artık dedim eşime ya o arabayı değiştirirsin yada ben seni değiştiricem diye offf offf
canımmm geçmiş olsun

amaann yapmazlarsa yapmasınlar. iş onların orecegı alacagı ıkı parca seyde degıl ama ıste ınsanın tuhafına gıdıyo.
gercı onlar kadar kendı aılemede kızgınım bıızmkılerrde torun hevesını aldılar ya o yuzden bısey yapmıyolar
ablamın cocukları torun bizimki kuru fasulye ya
sen sıkma canını Allah bebişlerimizin rıskını verir inşallah:teselli:

merhaba kızlar nasılsınız??? cumartesi günü doktora gittik bir hafta erken gittik... çok şükür cinsiyetimizi öğrendik... kızımız oluyormuş sositososito
gözünaydın canımmopuyorumnanaktan

ben de hatırlayamadım yaa

hmm iyiymiş ama olsun şimdi 2 kişi 20 tl.
onun yerine içerden 20 tl lik daha fazla bişi alırım sempatiksalakcinni
ay bu çocuk beni böle cimri yaptı ben hiç böle değildim kaydirigubbakcemile3

ay ay aynen ben de ctsi fark ettim kendimdeki cimriliği aslında cimrilik de değil eskiden hiç hesap kitap yapmazdım simdi cok yapmaya basladıımmm..

ya kızlar bisey sorucam benim kız normalde son 1 haftadır cok kıpır kıpırdı..ama dün en son gündüz bi de az önce kımıldadı neden olabilir acaba doktora gitsem mi
bilmiyorumkismile

bizim sağlık ocağının hamile oldugumdan haberi yok bilmiyorumkismile olması mı gerekiyo kafamçokkarıştı ben tetanoz aşımı kendi drumda yaptırdım.. başka da mı var CADIARZU
benimde yoktu kayıt yaptırdım dr demiyo zaten
benim dr tetenoza gerek yok isteğe bağlı dedi ama abim yaptır muhakkak dedi yaptırcam bende

gecmis olsun zeynepciimm bizim de basımıza gelmişti bir sefer..çok sinir bozucu bir durum camı patlatıp teybi tesisatı çaldılar kapının önünden hem de aksamüstüydü gec bir saat değildi üstelik

Sağol canım. Bizim burdaki hırsızlar laptop peşinde. Camı kırıp bagaja bakıyorlar.

canımmm geçmiş olsun

Sağol canım
sağol canım

benim haberim var hatta birlikte gidelim dicektim herkese.

bende gitmek istiyorum yaaa gidelimmmm ben oaraları bilmiyommm

Biz gidersek seni ve gülcanıda alırız birlikte gideriz.Özge sende bizim gittiğimiz güne denk getirirsin orda buluşuruz

benimde yoktu kayıt yaptırdım dr demiyo zaten
benim dr tetenoza gerek yok isteğe bağlı dedi ama abim yaptır muhakkak dedi yaptırcam bende

yaptır mutlaka ne olur ne olmaz.. bak beni kedi tırmıkladı mesela bilmiyorumkismile gerçi ben ertesi gün yaptırdım ama daha önce yaptımış olsaydım o kadar telaşlanmazdım zemuszemus

Ben cumartesi paladiumda mother&care deki beşiklere baktım 329 du fiyatı yanlış hatırlamıyorsam yada o civarda bişey. Ama beşiğin fiyatına içindeki yatak ve kenar koruyucuları dahil değildi. e - bebekte benzer beşik 435 TL iç yatağı nevresimi koruyucuları ve cibinliği dahil. Haberiniz olsun.

Sağol canım. Bizim burdaki hırsızlar laptop peşinde. Camı kırıp bagaja bakıyorlar.

Sağol canım
kıss 70 tl nere 435 tl nere:1shok:
Biz gidersek seni ve gülcanıda alırız birlikte gideriz.Özge sende bizim gittiğimiz güne denk getirirsin orda buluşuruz
tmmmmdelikafadulden

Sağol canım

olurrrrhihoyyyt

hihoyyyt

Ben cumartesi paladiumda mother&care deki beşiklere baktım 329 du fiyatı yanlış hatırlamıyorsam yada o civarda bişey. Ama beşiğin fiyatına içindeki yatak ve kenar koruyucuları dahil değildi. e - bebekte benzer beşik 435 TL iç yatağı nevresimi koruyucuları ve cibinliği dahil. Haberiniz olsun.

Zeynebim cumartesi Bakırköy Mothercare'de 69.90'a inmişti hasır beşik, altında da sallanan ağaçtan ayakları vardı.

Son düzenleme:
bencede asya güzel isim archimmm:lepi:

sağol uklacım beğendiğine sevindim.

ben de hatırlayamadım yaa

hmm iyiymiş ama olsun şimdi 2 kişi 20 tl.
onun yerine içerden 20 tl lik daha fazla bişi alırım sempatiksalakcinni
ay bu çocuk beni böle cimri yaptı ben hiç böle değildim kaydirigubbakcemile3

valla he 2 kişi 20 tl . git gel yol parası 50 tl.
bebeğime beşik alırım o parayla be :roflol:

ay ay aynen ben de ctsi fark ettim kendimdeki cimriliği aslında cimrilik de değil eskiden hiç hesap kitap yapmazdım simdi cok yapmaya basladıımmm..

ya kızlar bisey sorucam benim kız normalde son 1 haftadır cok kıpır kıpırdı..ama dün en son gündüz bi de az önce kımıldadı neden olabilir acaba doktora gitsem mi
bilmiyorumkismile

geçende eşim tutturdu tv sehpası alıcam diye. dedim onu alana kadar bebeğe bir sürü eşya alırız. sonra da kendime gülüyorum ne hale düştük diye. artık kendime birşey alacaksam 40 gün düşünüyorum. diyorum kendime bunu alana kadar bebeğime şunu alırım delikafadulden
hey allahım yedik kafayı.

Back
X