biz de baktıgımızda cinsiyet belli değildi dahaerkek bebişlere onu, kızlara çiçekli olanı satıyorlar. Bizim bebiş de erkek, çiçekli model pek gitmez sanırım gamyoncuiremsu :dance:
kac haftalik senin.benimde gecen haftadadan itibaren tekmelere basladi,önceki haftalarda,hareketleri seyreme seklindeydi,eger seyremeyse,bebgindir
20. haftadayız.. bilmiyorumkismile gerçi ilk bebek anca belli edermiş ama sanki o hareket edecekmiş ama ben anlamayacakmışım gibi geliyoo :sinifsinif:
yaa beni çilek düşmanı ilan edicekler sempatiksalakcinni ama internette malzeme detaylarına bakın derim.. bilmiyorumkismile benim ilk bebeğim olduğu için o kadar para vermişken ikincisini de kurtarsın istiyorum :ecrin_bebek: ben beyaz mdf üzerine begendigim bi model üzerinden maviler attırdım aralara.. Allah nasip eder de ikinci bebişimiz de olursa kızsa mavi yerleri pembe yapıyolar kolaylıkla, süsleri de çıkıyo başka desen yapabiliyosun yerimseniben böylece epeyce bi kullanmış oluyosun zemuszemus tabi herkesinn kendii zevkii :asigim:
bizimkıde erkek tarafının ılk torunu ama kımsede tık yok..
bı kayınvalıdem annesıne ıkı hırka ordurmu o sadece. dunde gıttık kadın kendıne sal oruyo cok lazımdır ya..
hayret birsey,torun evlattan daha cok sevilirmis derler.onlarda bunun farkinda ve biliyorlar bunu.sali gecmi kalmis,torununa birseyler örsün.benim kayinvalide örgü bilmez ama ben hamile kalmadan önce elbiseler falan almaya baslamis.almasalar ben cok bozulurdum.cünkü bayagi bir zamandir torun bekliyorlar.
bizimkıde erkek tarafının ılk torunu ama kımsede tık yok..
bı kayınvalıdem annesıne ıkı hırka ordurmu o sadece. dunde gıttık kadın kendıne sal oruyo cok lazımdır ya..
Allahallahhh nedir bu arabadan çektiğiniz sizin yaaKızlar bizim cuma akşamı yine arabamızın camını patlattılar işyerinin önünde. Hemde bu sefer saat daha erkendi 19:10 da eşim geldi arabanın yanından geçerken bakmış bişeyi yoktu. 20:00 de çıktık bi baktık arka kelebek kırılmış. Leventin göbeğinde nedir bu bizim başımıza gelenler biliyosunuz bu 3 çok sıkıldım bu sefer tutamadım kendimi bir saat ağladım. Sonra saat 11 e kadar karakolda bekledik ifade verebilmek için. Polisler şikayetçi olmamızdan pek hoşlanmadı nedense. Ertesi günde bir sürü aksilik oldu arabayla ilgili şimdi serviste artık dedim eşime ya o arabayı değiştirirsin yada ben seni değiştiricem diye offf offf
Kızlar bizim cuma akşamı yine arabamızın camını patlattılar işyerinin önünde. Hemde bu sefer saat daha erkendi 19:10 da eşim geldi arabanın yanından geçerken bakmış bişeyi yoktu. 20:00 de çıktık bi baktık arka kelebek kırılmış. Leventin göbeğinde nedir bu bizim başımıza gelenler biliyosunuz bu 3 çok sıkıldım bu sefer tutamadım kendimi bir saat ağladım. Sonra saat 11 e kadar karakolda bekledik ifade verebilmek için. Polisler şikayetçi olmamızdan pek hoşlanmadı nedense. Ertesi günde bir sürü aksilik oldu arabayla ilgili şimdi serviste artık dedim eşime ya o arabayı değiştirirsin yada ben seni değiştiricem diye offf offf
resim hiç eklemedim bende cuma günü aldıklarımın resmini ekliyim diyorum ama bilmiyorumkismile
Allahallahhh nedir bu arabadan çektiğiniz sizin yaa
merhaba kızlar nasılsınız??? cumartesi günü doktora gittik bir hafta erken gittik... çok şükür cinsiyetimizi öğrendik... kızımız oluyormuş sositososito
sağol canımgeçmişş olsunn.. :çok üzgünüm: bizimkinin camı kendiliğinden patlamıştı yeni aldığımızda ama bi an biri taş atı falan sandık.. aynen polisler hiç oralı olmamışlardıklava: 
kızlar haberiniz var mı? 18-21 şubat'ta cnr da anne bebek çocuk ürünleri fuarı var. biraz bekleyin fuarı da görüp sonra alışveriş yapın derim ben. efemfuar.com'dan inceleyebilirsiniz gelecek markaları. ben bir aksilik olmazsa görmek istiyorum bu fuarı.
zeynep canım gecmıs olsunn..
ben de gidecem canım..kızlar haberiniz var mı? 18-21 şubat'ta cnr da anne bebek çocuk ürünleri fuarı var. biraz bekleyin fuarı da görüp sonra alışveriş yapın derim ben. efemfuar.com'dan inceleyebilirsiniz gelecek markaları. ben bir aksilik olmazsa görmek istiyorum bu fuarı.
sağol canım yaa öle oldu evet maaşallahhSorma canım yaa artık bahtsız bedeviyi geçtik.
Bu arada şimdi farkettim maaşallahyolu yarılamışsın hayırlı uğurlu olsun bitanem.opuyorumnanaktan 
hayırlısı canımmerhaba kızlar nasılsınız??? cumartesi günü doktora gittik bir hafta erken gittik... çok şükür cinsiyetimizi öğrendik... kızımız oluyormuş sositososito
ya bende buhar makinesi alayım demiştim ama bebişlerin doğumu yaza geliyor gerek yok yaz bebekleri için diyolar kızlar yaaKızlar bişey sorayım:
Aranızda bunu kullanan yada bu model hakkında bilgisi olan var mı
Hepsiburada.com : Chicco Iyonlu Soguk Buhar Makınesı | Anne & Bebek & Çocuk
Beylikdüzü Migros'ta Chicco'nun (sözde) fabrika satış mağazası var. Bu ürüne 360 TL fiyat verdiler. Hepsiburada'da indirim varmış, alsam mı diyorum. (hepsiburadadan hiç memnun değilim ama son kez şansımı denesem mi diyorum)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?