kızlar ben izmirde evden çıkmadım hiç zaten hastayım ya iyileşemedim birtek cumartesi kahvaltıya götürdü annem bizi ailecek temiz hava aldık sonrasında hep evdeydim öksürmem geçmedi antibiyotiğim bugün son ve öksürük şurubumda bitmek üzere ama hala düzelmedi artık öksürük krizi gelince dayanamıyorum midemde kalkıyor nefesim kesiliyor çok moralim bozuluyor. O yüzden kriz gelmesin diye çabalıyorum sürekli. Ağzımda hep naneli şeker var bir iyileşeyim 2 sene naneli şeker yemicem valla.bu arada dün izmirde hava acayip boğucuydu akşam üstü çamur falan yağdı. Ama bütün bunlara rağmen anacığımla vakit geçirmek süperdi tabiki.
ultra prima ya da huggies istiyorum ben..
ultra prima da kararlıydım ama huggies kullanan bir arkadaşım çok memnun oldugunu söyleyip başka bişi kullanma fln dedi, kaldım öle bilmiyorumkismile
sağol yiwrum..yiurummm sizin babaanneyede geçmiş olsun Allah sağlık versinn
bizde ne babaanne var ne anneanne iki taraftada yok
ya evet akşam delirmişti msj attı bana da..elh bugun gelemıycek heralde kaynvalıdesı dun kendı habersız kalmaya geldıgı gıbı yanında bı de arkadasını getırmıs.
bugun bızım kııznda seker yuklemesı vardı sabahtaan.
sımdı sınır kupudur heralde.
yok ben zaten stok fln yapmayı düşünmüyorum.Kızlar bebek bezi alacaksanız son aylarda alın derim size firmalar sürekli yenilikler yapıyor ve mayıs sonu gibi yeni ürünler raflara gelecek benden duymuş olmayın :)
günaydın canımmslm kızlarrrrr nasılsınız bakalımmm:))
bugün oğluşumu görücem akşam üzeri randevum var...heyecanlıyım....özledim sıpamııı
ya bende solumda pek rahat yatamıyorum
daha doğrusu kalbimin üzerine yatmış olduğum için olsa qerek
bazen nefes darlığı çekiyorum .. zaten bende kansızlıkta var ondanda kaynaklanıyor sanırım
ama elimden qeldiğince bende sol tarafıma yatıyorum
valla hıc kusura bakmasın anasının dıbıne kadar gıdebılıyo kendı bende dun dedımkı madem kadıkoyden uzaklaıyoruz o zamn maltepede ben co guzel evle rbulurum hem annemede yakın olurum dedım sustu.
hıc kımse kusura bakmasın kafasına gre davranmaksa derdı davransın hıc bıseyı elıne yuzune bulastırmasın bosu bosuna benı evlere goturup baktırmasın becersınde tutsun bı ev.
bunlar hem basına buyruk hemde kendı basına bı halt beceremıyolar
bilmiyorumkismile
ya qörümcemlere sordum ben prima eskiden çok iyiydi
ama artık bozdu dediler çünkü prima firma değiştirmiş
qörümcemlerin birinin 5 diğerinin 3 çocuğu var
deneyimlerine qüveniyorum kaydirigubbakcemile3
molfix ile huggies i önerdiler ama ben çok kararsız kaldım yaa CADIARZU
sağol yiwrum..
biz de de başka bişi yok zaten.. son eşimin babaannesi var..
ya evet akşam delirmişti msj attı bana da..
valla sinir küpüdür
yok ben zaten stok fln yapmayı düşünmüyorum.
son ay alırım artıkın
yeni ürünler derken aklinialirimsmile
memnun kalırsan haber verirsin bizde qeçiş yaparız artıkben pirima aldım bilmiyorumkismile
kullanayım memnun kalırsam devam edecem
tmm cnm koyunca haber ver bakarızsempatiksalakcinniSana yürekten katılıyorum cleo valla!!! Bence de öyle yapalım... Az sonra koyarım fotoyu göbişlere görürsünüz öyle böyle büyük değil yani...:roflol::roflol:
dün bana milüpa dan numune qeldiprima yada hugges alsam diyorum ama daha karar veremedim..
bilmiyorumkismile haydaaa bilmiyorumkismilebenimde halam yeni doğum yaptı huggiesss kullanmada dedi neden dedim yok her yanı tahriş oldu dedi ilk çocuğunda da yapmış tahrişşşş çok ve ıslak ıslak kalıyomuşşşş
primadan şaşma dediiii bilmiyorum
sağol canım..Daee özgeee babaannelere geçmiş olsun, Allah acil şifalar versin. :Saruboceq::Saruboceq::Saruboceq:
canım ilk prima al kullan bakalımultra prima ya da huggies istiyorum ben..
ultra prima da kararlıydım ama huggies kullanan bir arkadaşım çok memnun oldugunu söyleyip başka bişi kullanma fln dedi, kaldım öle bilmiyorumkismile
günaydın canımm
bende cumartesi görcem kızımı
inşallah şu sorunumuz ortadan kalkmıştır
kafa çapı ile ilgili sorun vardı :çok üzgünüm:
sağol yiwrum..
biz de de başka bişi yok zaten.. son eşimin babaannesi var..
ya evet akşam delirmişti msj attı bana da..
valla sinir küpüdür
yok ben zaten stok fln yapmayı düşünmüyorum.
son ay alırım artıkın
yeni ürünler derken aklinialirimsmile
memnun kalırsan haber verirsin bizde qeçiş yaparız artık
prima firma değiştirdiği için bozmuş o yüzden ben almıcam :ecrin_bebek:
tmm cnm koyunca haber ver bakarızsempatiksalakcinni
dün bana milüpa dan numune qeldi
içinde huggies in 2 adet numune bezi vardı
ben inceledim qayet iyi qörünüyor
ama tabki kullanmadan anlayamayız bilmiyorumkismile
bilmiyorumkismileelh bugun gelemıycek heralde kaynvalıdesı dun kendı habersız kalmaya geldıgı gıbı yanında bı de arkadasını getırmıs.
bugun bızım kııznda seker yuklemesı vardı sabahtaan.
sımdı sınır kupudur heralde.
evet deneyecez artık bakalım..canım ilk prima al kullan bakalım
bende molfixi beğeniyorum ilk onu kullancam prima benim yeğenlere alerji yaptı tabi hepsinde aynı etkiyi yaratcak diye bi durum yok...
benim küçük qörümcem de molfix kullanıyor ve memnunilk molfix alcam ben
tam yan dönünce bende nefeste problem yaşıyorum, malesef bendede kansızlık var
eşime yakın yatıp ona dayıyorum sırtımı daha bi arkaya meyilli yatıyorum o zaman biraz rahat ediorum
:) sanırım daha lansmanı yapılmadı o yüzden buradan sölemeyeyim ama özelden mesaj atarım canım :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?