2010 Haziran Anneleri buradan devam ediyor!

• Konu Sahibi Konu Sahibi daemon
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi

aaa senin kız da mı sola yatırmıyor.
benim kide soluma yatınca sağa dönene kadar vuruyor. kendisi solda konuşlanmış çünkü ayıramıyorum oradan
sağa dönünce sesi kesiliyor. aklinialirimsmile

günaydın canımm
bende cumartesi görcem kızımı
inşallah şu sorunumuz ortadan kalkmıştır
kafa çapı ile ilgili sorun vardı :çok üzgünüm:

Sen üzülme annesi kızının bir problemi yoktur dönem dönem bebeklerin farklı yerleri daha büyük yada küçük olabiliyor .Sağlıklı haberini alırsın meraklanma

bulsun kendı becersınde gorelım bakalım..
netten buldum maltepede guzel evler onada gosterdım sadece baktı yorum bıle yapmadı kendıde bılıyo
bende maltede oturmayı ısterım ama orası uzak dıyo.
kayısdagından e5e ınmek zaten 40 suruyo nerdeyse maltepemı uzak.
anası bıze teraslı bı ev bulup hafta sonları bıze glıp mangal yapma derdınde ya kıyamıyo anasına.. arar ınsallah bugun yarın annesı ev buldum dıye
ona ben solıycem kocacım sızın o tarafta oturmaktan vazgectı dıyesempatiksalakcinni

her bebeğin cilt tipleri farklıdır, bazısı alerji olur aynı üründe bazısı rahat eder
dediğiniz gibi deneme yanılmayla uygun olanı bulacağız

bana niye hiç numune gelmedi yaaaaa:bbo:

yetkililere msj qönder
doğum için hazırlık yapıyorum ve sizin ürününüzüde incelemek üzere numune qöndermenizi istiyorum. yaz canım
bende aylar önce üye olmustum numune qelmedi ama 15 qün önce incelemek üzere
numune istedim dün qönderdiler sempatiksalakcinni

benim kide soluma yatınca sağa dönene kadar vuruyor. kendisi solda konuşlanmış çünkü ayıramıyorum oradan

keşke öyle olsa canım, sağa dönüncede bu sefer oraya vurmaya başlıyor
inan şaşıp kalıyorum nasıl yatacağımı bilemiyorum

ukla sıkma canını bunları fazla kafaya takmamak lazım
düşündükçe moralin bozulur
inşallah herşey yoluna girmiştir

mail atayım bende bari...

her bebeğin cilt tipleri farklıdır, bazısı alerji olur aynı üründe bazısı rahat eder
dediğiniz gibi deneme yanılmayla uygun olanı bulacağız

annem dedi ki
ilk doğduğunda hanqi bezi kullanırsan bebeğin teni onu kabulleniyormuş
daha sonra değiştirdiğinde
değiştirdiğin bezi kabul etmeyip pişik yapıyormuş
o yüzden bende bezi bir kere alıp onda devam etmek istiyorum

benım oglumda yatırmıyo sola..
aralıksız cırpınıyo yavrum sagada donunce kramplarım cosuyo bız uyumamayı tercıh edıyoruz uzun oturuyoruz yataktasempatiksalakcinni

Canım nerden çıkarmışlar primanın firma değiştirdiğini prima tüm dünyada P&G firmasının, pampers ismiylede satış yapar , prima ve pampers P&G firmasının ürünleri türkiyede pampers ıslak havlu markası prima bebek bezi markası olarak satışa sunuluyor ama prima bezlerinin üzerinde pampers yazsıda bulunuyor.El filan değiştirmedi. Ben prima kullanmayı düşünüyorum ama yeni doğan döneminde alerji ihtimaline karşı başka markada almak gerekebilir

Sen üzülme annesi kızının bir problemi yoktur dönem dönem bebeklerin farklı yerleri daha büyük yada küçük olabiliyor .Sağlıklı haberini alırsın meraklanma
inşallah canım inşallah aslında çok tedirginim ama problem yoktur artık inşallahhhh

ben bebişimi gördüm bugün. özlemişim uğurböceğimi hanfendi gene ayak ayaküstüne atmış oturuyodu

herşey yolunda şimdilik çok şükür bugün tam 26 haftalık olduk 41.5 cm ve 1060 olmuş maşallah. bizde sonunda kilolara geçtik. haftayada şeker yüklemem var hadi hayırlısı bakalım onuda sorunsuz atlatırız inşallahh

esmer, casper , cosmo hosgeldınısss..

izmirdekiler ben bugün alsancakta druma gidicem ama gitmişken hellobaby e gitmek istiyorum iyi olursam ve dr izin verirse tabi...ama orası bayraklıdaymış..uzak mı kalıyor arası??

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…