aklinialirimsmile olurr..
senin eşin mi çalışyordu bişidi dimi
ben bebişimi gördüm bugün. özlemişim uğurböceğimi hanfendi gene ayak ayaküstüne atmış oturuyodu
herşey yolunda şimdilik çok şükür bugün tam 26 haftalık olduk 41.5 cm ve 1060 olmuş maşallah. bizde sonunda kilolara geçtik. haftayada şeker yüklemem var hadi hayırlısı bakalım onuda sorunsuz atlatırız inşallahh
Selam selam selamm zemuszemus
bulsun kendı becersınde gorelım bakalım..
netten buldum maltepede guzel evler onada gosterdım sadece baktı yorum bıle yapmadı kendıde bılıyo
bende maltede oturmayı ısterım ama orası uzak dıyo.
kayısdagından e5e ınmek zaten 40 suruyo nerdeyse maltepemı uzak.
anası bıze teraslı bı ev bulup hafta sonları bıze glıp mangal yapma derdınde ya kıyamıyo anasına.. arar ınsallah bugun yarın annesı ev buldum dıye
ona ben solıycem kocacım sızın o tarafta oturmaktan vazgectı dıyesempatiksalakcinni
esmer, casper , cosmo hosgeldınısss..
aynı durum bizdede var sola yatınca çok hareketli oluyo,benım oglumda yatırmıyo sola..
aralıksız cırpınıyo yavrum sagada donunce kramplarım cosuyo bız uyumamayı tercıh edıyoruz uzun oturuyoruz yataktasempatiksalakcinni
annem dedi ki
ilk doğduğunda hanqi bezi kullanırsan bebeğin teni onu kabulleniyormuş
daha sonra değiştirdiğinde
değiştirdiğin bezi kabul etmeyip pişik yapıyormuş
o yüzden bende bezi bir kere alıp onda devam etmek istiyorum
Hoşbuldukkkkk Şeniz
Dün kızımı gördüm nihayet 4 boyutlu ultrasonda :lepi:
Dr ben istemenden cd ye çekip verdi :lepi:
Muradıma erdim nihayet hihoyyyt
maşallah canımmben bebişimi gördüm bugün. özlemişim uğurböceğimi hanfendi gene ayak ayaküstüne atmış oturuyodu
herşey yolunda şimdilik çok şükür bugün tam 26 haftalık olduk 41.5 cm ve 1060 olmuş maşallah. bizde sonunda kilolara geçtik. haftayada şeker yüklemem var hadi hayırlısı bakalım onuda sorunsuz atlatırız inşallahh
ben bebişimi gördüm bugün. özlemişim uğurböceğimi hanfendi gene ayak ayaküstüne atmış oturuyodu
annem dedi ki
ilk doğduğunda hanqi bezi kullanırsan bebeğin teni onu kabulleniyormuş
daha sonra değiştirdiğinde
değiştirdiğin bezi kabul etmeyip pişik yapıyormuş
o yüzden bende bezi bir kere alıp onda devam etmek istiyorum
keşke öyle olsa canım, sağa dönüncede bu sefer oraya vurmaya başlıyor
inan şaşıp kalıyorum nasıl yatacağımı bilemiyorum
ii olur walla :) sen rahatlarsın ... oda çatlar birde babası ne gerek var dedi oda onun için vazgeçti dersin iice ortalık karışır :)
amannnn ev işini de boşver yaaa sonuçta size çok diyen yok hiç takma olursa olur olmassa da bu evde yaparsın annen gelir yardım eder ne olacak sanki ...
ukla sıkma canını bunları fazla kafaya takmamak lazım
düşündükçe moralin bozulur
inşallah herşey yoluna girmiştir
ukla sıkma canını tatlım umarım bi sorun çıkmazzz
c.tesi güzel haberlerle gel cnmmmm
ayyy kıslar bende c.tesi görcem kızımıııııııııııııııı
ortim hoşdeldinnnnnnnolumunekankayizsmile
Hoşbuldukkkkk Şeniz
Dün kızımı gördüm nihayet 4 boyutlu ultrasonda :lepi:
Dr ben istemenden cd ye çekip verdi :lepi:
Muradıma erdim nihayet hihoyyyt
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?