2010 Haziran Anneleri buradan devam ediyor!

• Konu Sahibi Konu Sahibi daemon
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
kızlar sımdı bı musterıye gıttım hamıle kıyafetlerı baktım bu arada cok uygun bı yer buldum..

hamıs pantolon fıyatları 91 tl ıkıncı urunde 1 tl. yanı brı pantolun 45 tl ye gelıyor. bu zamna kadar baktıgım yerlerden en uygunu. 16 subesı varmıs ama yerın adına bakamyı unuttum kadıkoydeyım ben.. dıger subelerınıde ogrenırım..

CANIM HOSGELDIN MASALLAHIN VAR BENDE 4 KILOYLA REKOR BENDE SANIYORDUM OLMADI AMA SIMDI:d

ekledım bılgılerını lısteye hadı hayırlı olsun kaydirigubbakcemile3

bende terziye gittim geldim az önce.paçaları kısalacak pantolonum vardı onu aldım.bide eski kumaş pantolonlarımdan birini bıraktım.beline lastik yapcaklar.10 tl ye yaparız dediler.güzel olursa süper valla.çünkü hamiş kıyafet fiyatları uçuyor.

ben de hiç kilo almadım yaaa.aldıysam bile 0.500 kg kadar.hiç de mide bulantım yada çıkarmam olmadı.

ben delı gıbıu yemek yemeye basladım bırde yıyorum yatıyorum o kadar. o yuzden bıraz hızlı kılo aldım. bırde zayıflar daha cabuk ve daha fazla kılo alıyormus ya onunla alakalı mı acaba..

bende bı terzı bulayım bakalımm.. nasıl yapacaklar

hosgeldın kanaryamm..

hepımız şişkoyuzzzz=)))))))

slm kızlar 10 gündür giremiyorum kanamam var sürekli yatıyorum tedavi sırasunda miyomum büyümüş kanama yapıyormuş ve meleklerimde risk altında ...kanama hala devam ediyor meleklerimin kalp atışlarını duyduk ama yine de çok korkuyorum. benimle aynı sorunu yaşayan var mı?...(

geçmiş olsun canım
seninle aynı problemi yaşayanlardan biri de benim
3 haftadır doktor haricinde evden dışar çıkmadım. kanamam devam ediyor çünkü
ama çok şükür atlatmak üzereyim iyice azaldı
sende korkma artık bu zamana kadar birşey olmadıysa bundan sonrada olmaz

hosgeldın kanaryamm..

hepımız şişkoyuzzzz=)))))))
hosbulduk canimmmmmopuyorumnanaktan.evt malesef kabul etmek zorundayiz bu durumu artik.aman meleklerimiz saglikli olsunda yine zayiflariz.ilerde de 1 yil sonra falan bu konulari konusuruz büyük ihtimal.göbegimizi nasil eritecegiz.hangi diyeti yapiyosunuz gibi seyler.kaydirigubbakcemile3

kızlar azcık daha dayanın meleklerınız kadar hırslı olun bakın nasılda tutunuyorlar sıze. mnercım gecmıs olsun ıdkkat et ve yerınden kalkma..

archımım ın tek dunyası burası oldu dısarı cıkmadıgından nerdeyse ama sukur ki cok az kaldı atlatıcak hadı arakdasım sıra sende..

mnercim cok gecmis olsun.dualarim seninle.Rabbim meleklerini sana bagislasin.

evet cnm muhtemelen oyle olucak. ama ben sankı hıc kılo problemı yasamıycakmısım gelıyo hıc umrumda degıl.. bu zamana kadar kılo almak ıcın ugrastım da hep.. allah once meleklerımıze saglıkla dunyaya gelmeyı nasıp etsın bız kılolarımızı verırız her turlu.. hazıran annelerı geveze ama bı o kadarda hırslızemuszemus

ayy evet ya tek bağlantım burası oldu
işe başlayınca kk ya giremeyeceğim o dert oldu bana da şimdi mafoldumben
bütün işe yarar siteleri yasakladılar sağolsunlar
bende kendime üzülmüyorum da siteye giremeyeceğim diye üzülüyorum ne alemim

seni cok iyi anlayabiliyorum canim.bende evlenmeden önce cok zayiftim.ne yaptiysam kilo alamazdim. 45 kiloydum.evlendim yavas yavas almaya basladim.bu durumlari yasayacagim hic aklima gelmezdi.

mrb haziran annişleri nasılsınız
minikler nasıl bize iyiyiz çok şükür yarın taniyon takibim var
bana göre normal gibi geliyoda sağlık ocağınaki doktor çok korkuttu

Haziran annelerine nazar mı deydi kimsenin seni çıkmyor hayırdır ?????

kizlaaaaar ben geldim...nasilsiniz?
biz fenayiz gene,kusa kusa bi hal oldum ben yaaaaaaaaa.
12 haftada ve benim gibi olan kizlar var mi?

Kızlar nasılsınız?Biz iyiyiz çok şükür ikili test sonucum belli oldu bir sorun yok çok şükür.ınşallah sizlerinde sonuçları iyi çıkar öptüm hepinizi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…