D
daemon
Ziyaretçi
- Konu Sahibi daemon
-
- #7.561
slm kızlaaaarrr benide listeye eklermisiniz yaş 29 sat 19 eylül tahmini doğum tarihim 26 haziran 45 kiloyla gebeliğe başladım (5 kilo aldım bugün itibariyle :)))kalp atımlarını duydum küçüçük kalbi atıyodu
slm kızlar 10 gündür giremiyorum kanamam var sürekli yatıyorum tedavi sırasunda miyomum büyümüş kanama yapıyormuş ve meleklerimde risk altında ...kanama hala devam ediyor meleklerimin kalp atışlarını duyduk ama yine de çok korkuyorum. benimle aynı sorunu yaşayan var mı?...(
hosbulduk canimmmmmopuyorumnanaktan.evt malesef kabul etmek zorundayiz bu durumu artik.aman meleklerimiz saglikli olsunda yine zayiflariz.ilerde de 1 yil sonra falan bu konulari konusuruz büyük ihtimal.göbegimizi nasil eritecegiz.hangi diyeti yapiyosunuz gibi seyler.kaydirigubbakcemile3hosgeldın kanaryamm..
hepımız şişkoyuzzzz=)))))))
mnercim cok gecmis olsun.dualarim seninle.Rabbim meleklerini sana bagislasin.slm kızlar 10 gündür giremiyorum kanamam var sürekli yatıyorum tedavi sırasunda miyomum büyümüş kanama yapıyormuş ve meleklerimde risk altında ...kanama hala devam ediyor meleklerimin kalp atışlarını duyduk ama yine de çok korkuyorum. benimle aynı sorunu yaşayan var mı?...(
hosbulduk canimmmmmopuyorumnanaktan.evt malesef kabul etmek zorundayiz bu durumu artik.aman meleklerimiz saglikli olsunda yine zayiflariz.ilerde de 1 yil sonra falan bu konulari konusuruz büyük ihtimal.göbegimizi nasil eritecegiz.hangi diyeti yapiyosunuz gibi seyler.kaydirigubbakcemile3
kızlar azcık daha dayanın meleklerınız kadar hırslı olun bakın nasılda tutunuyorlar sıze. mnercım gecmıs olsun ıdkkat et ve yerınden kalkma..
archımım ın tek dunyası burası oldu dısarı cıkmadıgından nerdeyse ama sukur ki cok az kaldı atlatıcak hadı arakdasım sıra sende..
seni cok iyi anlayabiliyorum canim.bende evlenmeden önce cok zayiftim.ne yaptiysam kilo alamazdim. 45 kiloydum.evlendim yavas yavas almaya basladim.bu durumlari yasayacagim hic aklima gelmezdi.evet cnm muhtemelen oyle olucak. ama ben sankı hıc kılo problemı yasamıycakmısım gelıyo hıc umrumda degıl.. bu zamana kadar kılo almak ıcın ugrastım da hep.. allah once meleklerımıze saglıkla dunyaya gelmeyı nasıp etsın bız kılolarımızı verırız her turlu.. hazıran annelerı geveze ama bı o kadarda hırslızemuszemus
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?