kizlaaaaar ben geldim...nasilsiniz?
biz fenayiz gene,kusa kusa bi hal oldum ben yaaaaaaaaa.
12 haftada ve benim gibi olan kizlar var mi?
slm kızlaaaarrr benide listeye eklermisiniz yaş 29 sat 19 eylül tahmini doğum tarihim 26 haziran 45 kiloyla gebeliğe başladım (5 kilo aldım bugün itibariyle :)))kalp atımlarını duydum küçüçük kalbi atıyodu
canım geçer inşallah bu haftadan sonra rahatlarsın sanırım.ben de hiç bulantı olmadığı için bir şey diyemiycem inşallah en kısa zamanda geçer leylacım:1hug:
Leyla kız en son mesajlaştığımızda bekledim bekledim seni cevap vermeden çıktın aşk olsun
iyi akşamlar arkadaşlar doktordan geliyorum gayet iyiler boyları7 cm ile 6,6 cm biri erkek diğeri göstermiyor kuzularım nasıl hareket ediyorlar inanılmazdı mucizelerim
evet leylacım doğru bildin 7 cm olan erkek
slm kzılar nasılsınız ben bugün hiç iyi değilim bulantı halsizlik hatsafada birde kalp çarpıntısı oluyo sizdede oluyomu böyle bişey
sELAM MİLLETTTTTTTTTTTTTTTTTTTT
hosgeldin canim,cok sukur herseyin iyi olmasina sevindim.Saglikla gelsin bebisin insallah.buqün 2li testin sonuclarını aldım.. doktorum herşey çok iyi dedi Allaha çooooooooook şükür opuyorumnanaktan
evet canım çok halsşz düşüyorum ben bişey yemiyorum sayılır ya çok merak ediyorum neler yiyosunuz mideniz alıyomu
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?